Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van



Actuele productbeoordelingen
Jp Rijskamp schrijft op 2015-04-271

Top lashelmpie
Ben er blij mee! Werkt super
Durf alleen de stelmoeren niet te vast te draaien !
Ziet er wat fragiel uit !
Maar des ondanks een fijn kapie
Levering was snel en site was duidelijk
Goed bezig !

Antwoord InternetWebshop: De moeren kunt u rustig handvast aandraaien deze gaan niet snel kapot.

Corne Remie schrijft op 2013-12-311

Perfecte kap en zeer snel geleverd bedankt mijn zoon is er zeer blij mee!

Johan Vrendenbarg schrijft op 2013-06-051

Goede lashelm werkt perfect, alleen valt de helm erg snel dicht is slecht afstellen ben bang dat de kunststof moeren dol gedraait worden,maar verder een mooie lashelm die het perfect doet en ik ben er blij mee.
M.v.g. Johan Vrendenbarg.

> Antwoord InternetWebshop > Gewoon aandraaien tot de helm normaal open blijft, moertjes zijn ook te bestellen als onderdeel.

eibert scholten schrijft op 2013-06-011

las helm doe het priema maar ik hat hem wat helderder willen hebben als ik er niet me las groetjes eibert

> Antwoord InternetWebshop > Indien er voldoende verlichting aanwezig is op de werkplek is het helder genoeg.

Gezinus Scheper schrijft op 2013-02-281

Een hele mooie helm om te zien maar wat nog veel mooier is, het werkt ook nog eens super. Ben erg blij met mijn aankoop. De bestelling en de levering waren uitstekend!

Patty Rokven schrijft op 2013-02-181

Deze internetwinkel verdiend "de gouden douche"!!!
Ik bestelde een lashelm, ik dacht via deze site maar er werd maar niets geleverd.
Uiteindelijk bleek ik een helm te hebben besteld bij multistrobe.nl die maar niet leverde.
Deze internetwinkel zocht het helemaal uit en bezorgde ons GRATIS een identieke lashelm.
Waar kom je dit nog tegen ???
Voor deze winkel niets dan lof !!!
Heel erg bedankt voor deze fantastische service!

Cees Rokven.

Gerrit Schoolderman schrijft op 2013-02-121

Uitstekend werkende helm, alleen het groene lampje voor "aan" is wat slecht te zien.
De bestelling was eenvoudig en de levering prima.

Jan Koning schrijft op 2013-01-231

Hallo Theo ik ben zeer tevreden met m,n nieuwe aanwinst. Voldoet uitstekend!


M.v,g J.Koning

fernand heine schrijft op 2013-01-161

GOED WERKENDE LASKAP EN NOG MOOI OOK!

Theo Hillebrand schrijft op 2012-11-271

Snel besteld, snel geleverd! Prima kap, werkt uitstekend!

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Land & Bosbouw  sitemap webshop 
Geen
Producten