Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool



Actuele productbeoordelingen
Eric Draaijer schrijft op 2013-12-081

Supersnel geleverd, dat moet ik zeggen, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij een internetwebshop. alleen de kering was kapot doordat ik deze droog zonder olie aan had gezet maar dit onderdeel werd snel opgestuurd en heb het vervangen. goede service, ik ben tevreden!

Twan Horijon schrijft op 2013-12-041

Snelle levering! ik heb de klok er tussen uit gehaald. ivm niet halen van de op gegeven op zuig lengte.
Motor maakt nogal herrie

Antwoord InternetWebshop: De pomp is niet ge´soleerd, wat wel te realiseren is.

Rene Baumeister schrijft op 2013-07-311

De pomp zat bij mij ook vast, moest hem ook eerst los en op gang maken.
En ook hoorbaar onder het pompen .
verder snelle levering en alles erbij en de prijs mag er zijn !!!

Gr Rene

tom Hurxkens schrijft op 2013-02-121

De pomp wat ik kreeg zat vast moter bromde
ik heb de moter op gang gebracht . voor de rest is de pomp prima.

> Antwoord InternetWebshop > Het pompgedeelte kan vast zitten omdat deze droog staat. Het is dus raadzaam om vˇˇr het in gebruik nemen van de pomp olie of kruipolie in de pomp te gieten. Dit voorkomt het drooglopen van de pomp.
Indien u problemen heeft, mail onze supportafdeling, zij helpen u.

Luc Verstraeten schrijft op 2013-01-021

Een heel goed product voor een scherpe prijs!

Wim DE KEERSMAEKER schrijft op 2012-10-211

Het was een snelle en vlotte levering. Het materiaal werkt ook zeer goed. Alleen de pomp maakt veel lawaai. Is dit normaal?

Antwoord InternetWebshop:
Dit zijn "open" pompen, zonder geluidsdemping.

john morks schrijft op 2012-10-031

Pomp doet prima zijn werk, eenvoudig te installeren (3 koppelingen met o-ring afdichting aandraaien en klaar)
Was hier tevens scherper geprijsd dan de "handelaartjes zonder bedrijf " op Marktplaats ,en het gekke is : ,s middags besteld, volgende ochtend in huis. Hoe ze t doen is een raadsel maar helemaal top.
Dikke tien voor product en bedrijf dus!

Reactie InternetWebshop:
Daar doen wij het voor! ;)

Andy Vereecken schrijft op 2012-09-301

kleine prijs- goede aanzuiging

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten