Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool



Actuele productbeoordelingen
M. van Kessel schrijft op 2015-12-171

Snelle levering, betrouwbare shop. Product doet precies wat het moet doen. Ben erg tevreden

Philippe Roos schrijft op 2015-09-301

Prachtige pomp. Raad ik iedereen aan
Ontbrak onderdeel werd supersnel geleverd
Eerlijke onderneming waarvoor mijn dank

Kees van Vugt schrijft op 2015-02-121

Prima geregeld, nette levering en goede kwaliteit product

L. Tummers schrijft op 2015-01-211

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit! Bijgeleverde handleiding helaas niet in Nederlands maar alles wijst zichzelf uit.

detlef de graeve schrijft op 2014-02-271

prima levering en goede pomp

gert sprangers schrijft op 2014-02-061

Na bestelling, toch nog een snelle levering ook al wonen we in BelgiŽ
Goede pomp

jan willems schrijft op 2014-02-061

de pomp werkt perfect min puntje maak veel herrie
had wel isolatie box overgemogen maar kei tevreden

Antwoord InternetWebshop: Dit zijn "open" pompen, plaatsen in een geÔsoleerde kast is een mogelijkheid.

Steven Deckers schrijft op 2013-06-241

Goede pomp, prima levering en prima afhandeling van Belgische factuur !

Jo Goossens schrijft op 2013-06-111

Goede pomp. Zat wel geen handleiding in maar alles wijst zichzelf uit. Levering liet wel even op zich wachten, waarschijnlijk omdat ik in BelgiŽ woon, maar was wel tip top in orde.

>Antwoord InternetWebshop> Indien er geen handleiding bij zit, kunnen wij deze digitaal toesturen, mail ons!

Jo Goossens schrijft op 2013-06-091

Goede pomp tegen aanvaardbare prijs. Wel even moeten wachten op levering (woon in BelgiŽ). Installatie wijst zichzelf uit, bij mij zat geen handleiding.

>Antwoord InternetWebshop> Indien er geen handleiding bij zit, kunnen wij deze digitaal toesturen, mail ons!

Mari Habraken schrijft op 2013-02-281

de levering van de pomp was prima. de pomp was minder maakt veel lawaai

> Antwoord InternetWebshop > Zoals telefonisch besproken, het zijn geen geluid-geÔsoleerde pompen, maar open systemen. Het is mogelijk om de pomp geluidsarm te maken met isolatiemateriaal. De koeling van de motor moet u wel open laten. De motoren zijn thermisch beveiligd tegen oververhitting.

jan verhoeff schrijft op 2012-09-201

Prima pomp! De pomp die besteld was, zat een lange levertijd op. Er werd gelijk over gecommuniceerd en binnen twee dagen had ik deze!!

Jan Kornegoor schrijft op 2012-07-311

Prima product / levering!

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten