Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen



Actuele productbeoordelingen
Elroy Vogel schrijft op 2017-10-091

Ik ben tevreden over de pomp.
Hij draait nu ongeveer een maand en doet het uitstekend.

De plastic pijpjes zijn wat slapjes en kunnen snel kapot gaan bij te veel kracht, maar als je het voorzichtig in elkaar doet, werkt het hierna super.

Zat in eerste instantie even in twijfel of hij niet te krachtig zou zijn, maar voor mijn bak is hij prima.



Christophe Rillaerts schrijft op 2017-02-221

Snelle levering, toestel compleet, maar echt stil is het niet. Een duidelijk storend ronkend geluid blijft aanwezig, er zit geen lucht in dus daar lijkt me niets aan de hand. Jammer.

Antwoord IntenetWebshop:
Het ronkende geluid wat u aangeeft duid op lucht in het filter, geheel geruisloos is het filter nooit. Dit ronken kan door het biologische proces ontstaan of door een lekkage aan de ingaande (zuigende) kant waardoor er lucht aangezogen wordt. Dmv het filter te schudden en schuin te houden worden de resten lucht ook uit het filter verwijderd. Meer informatie vind u ook bij forums of stuur ons even een mail dan geven wij u advies.

Marc Lavin schrijft op 2015-12-011

De sun- sun 302 werd als tweede filter aan geschaft.Piranhas zijn heel vervuilende vissen en deze voldoet aan al mijn verwachtingen.
Geruisloos,zuigt goed , spotgoedkoop en supersnel
geleverd. Dikke merci



Marieke van den Berg schrijft op 2015-10-051

Geweldig product. Makkelijk aan te sluiten helemaal stil en aquarium blijft super schoon!
En niet te vergeten snelle verzending.

H.F.C. van Acht schrijft op 2014-04-281

goedwerkende en stille filterpomp voor zeer nette prijs

P.H.G. Frehe schrijft op 2014-02-031

Zeer stille en goed werkende pomp/filter.
Makkelijk schoon te maken.
Plaats alleen afsluiters tussen de aan- en afvoerslang!

Harold Dix schrijft op 2013-10-281

Goede filter werkt uitstekend goede stroming en afzuiging. Wel jammer dat er geen afsluitkraantjes
op de pomp zitten.
Erg snelle levering en een goed product voor een lage prijs.

Piet De Laender schrijft op 2013-10-271

zeer tevreden! goede kwaliteit en afhandeling.

Antal de Jong schrijft op 2013-10-011

Snelle levering, prima werking (lekker stil)

Ruud Sjardin schrijft op 2013-09-051

Ruud Sjardin

Dit filter functioneert uitstekend. Het is bijna geruisloos en zeer eenvoudig aan te sluiten en schoon te maken. De gebruiksaanwijzing is helaas niet al te duidelijk. Op internet heb ik uiteindelijk de ontbrekende informatie
gevonden.

Als je dit apparaat vergelijkt met een Eheim equivalent dan is de conclusie erg duidelijk: ga voor dit merk. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Een aanrader.

Ook ben ik zeer tevreden over de supersnelle levering en de service.

Marco Tjassing schrijft op 2012-12-261

Ik ben absoluut zeer tevreden over de totale service. Naast de zeer snelle levering is het een prima product. Even een klein beetje uitzoeken betreffende de installatie, maar toen dat een keer gelukt was, was het verder en fluitje van een cent. Zeer geluidsarm!

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten