Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen



Actuele productbeoordelingen
Kamil Sokol schrijft op 2016-06-051

Zeer goede filterpomp,zeer stil vergeleken met andere filterpompen en de prijzen is dit absolute aanrader

Kamil Sokol schrijft op 2016-05-101

Snelle verzending, Is een aanrader zeker voor dit geld.

Edwin Velthuis schrijft op 2015-09-071

Snelle verzending en een goed product !!!Is een aanrader zeker voor dit geld.

Jacco Amersfoort schrijft op 2014-03-171

Hallo ik ben er blij mee en dat ben ik niet zo heel snel
Gr. Jacco

Vincent van Doorn schrijft op 2014-03-121

Zeer goede filterpomp,zeer stil vergeleken met andere filterpompen en de prijzen is dit absolute aanrader.

wesley dupre schrijft op 2013-10-151

Hoi met wesley nog eens , Ik heb nu het filter draaiend in mijn nieuwe 2meter bak , hij heeft echt een super stroming , echt top , zeer stil en krachtig filter , ik kan niks anders zeggen dan goede voornemens voor dit bedrijf die heel rap het filter opgestuurd heeft .binnenkort nog 1 bestellen met uv filter .klasse bedrijf

wesley dupre schrijft op 2013-10-131

Hoi ,ik heb hem nu staan ,maar nog niet in gebruik,ik ben een 2meter bak aan het inrichten ,maar hij ziet er goed uit ,ben binnenkort benieuwd wat hij doet .inclusief benodigdheden . Als hij perfect draait ,koop ik er nog 1 .afz familie dupre rotterdam

Fiebo Wierda schrijft op 2013-06-181

geweldige pomp, snelle levering en kraakhelder water wat wil je nog meer!
ik heb een kleine malawi-kwekerij dus ik denk dat ik wel vaker dit merk pompen bestel.

albert de meester schrijft op 2013-04-281

ook hier zeer te vrede van draait stil en krachtig proper helder water 1 min puntje als je water moet verversen 1/4 van de aqarium moet je de filters uitschakelen want dan trekken ze lucht mee in de filter het is aan de boveste aanéénsluiting van de aanvoer van de filter. maar buiten dat zeer tevrede en zijn geld waard.
en dikke pluim voor deze webshop een snelle levering zelfs naar Belgie 3 dagen en hij was hier bij mij thuis .dank u daar voor en nu nog zien of hij lang meegaat.

Lars Bakker schrijft op 2013-03-071

Zeer tevreden met deze pomp, mooie prijzen en snelle levertijd. Erg blij met de aanzuigknop!

Helaas is hij niet geruisloos, en wanneer ik het filter lichtjes kantel komt er toch steeds weer wat lucht uit.
Misschien toch maar eens de slang aansluitingen controleren.

> Antwoord InternetWebshop > de lucht in het filtermateriaal komt in het begin naar boven, het kantelen van het filter is dan nodig om de rest lucht er uit te krijgen. Indien er geluiden ontstaan, het filter uitschakelen en ontluchten met de ontluchtingsknop.

Marie Jo Stemersch schrijft op 2012-12-121

Zeer tevreden. De aanzuigknop is een echte aanwinst. Werkt perfect!

marc daems schrijft op 2012-10-311

wij zijn zeer tevreden met de levertijd van 2 dagen die ook is na gekomen !!! ..geweldig snel !!! vandaag de pomp aangesloten en tot op heden zeer tevreden !! maar vind het zeker een pluim waard dat er eindelijk een webshop is die zijn levertijd afspraken na komt !!!!
mvg fam Daems uit Eindhoven

Antwoord InternetWebshop:
Bedankt voor uw recensie!
Voor 12uur besteld, in de regel de volgende werkdag in huis ;)

p van faassen schrijft op 2012-10-081

ik ben zeer tevreden de beste pomp tot op heden en ook een snelle levering ook bedankt namens me vissen groetjes patrick

Gerard Richter schrijft op 2012-07-291

Gerard Richter,

Eerlijk is eerlijk, een prima filter waarbij de prijs-kwaliteit verhouding zeer gunstig is.

Heb het 1400 liter filter inmiddels een 2 maanden in gebruik, het water is glashelder.

Heb zojuist een 2000 liter pomp besteld, voor mijn nieuwe chiclide aquarium.

Het mag voor zich spreken, ben zeeeer tevreden.

Gerard.

fred hendrix schrijft op 2012-06-071

heb het filter sinds 2 weken draaien op mijn juwel vision 450 ik moet zeggen tot nu toe werkt dit filter perfect en is ook zeer geruisloos hoop dat de duurzaamheid ook meevalt,als dat zo is dan is dit voor de prijs wat je ervoor betaald een prima filter!

Mark Linneweever schrijft op 2012-04-031

Geweldige filterpomp, geruisloos en kraakhelder water. Eerlijk gezegd niet verwacht voor dit geld. Een absolute aanrader!

Antwoord InternetWebshop:
Bedankt voor uw reactie! Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, als u de juiste webshop heeft gevonden :)

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Land & Bosbouw  sitemap webshop 
Geen
Producten