Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC



Actuele productbeoordelingen
Andre Grundmann schrijft op 2017-02-071

Werkt goed alleen de aansluiting pomp slangen en daarvan het handeltje is kwetsbaar.

Antwoord InternetWebshop.nl : Wij kunnen alle onderdelen snel uit voorraad leveren als er iets kapot zou gaan. Stuur ons even een mail met uw bestelnummer.


Jan Seltonrijch schrijft op 2015-10-191

Goed filter stevige slangen.Makkelijk aan te sluiten.
En snel en compleet gekregen. Enigste min punt is het martiaal van aanzuig en uitstroom is allemaal niet zo stevig .En aanzuig trekt gemakkelijk valse lucht

jaimie corbie schrijft op 2015-04-161

Ik ben heel tevreden met de pomp, een krachtige pomp!

Corne Koremans schrijft op 2015-04-021

snelle levering makkelijk aan te sluiten redelijk stil draait geweldig!

Cwa Kommeren schrijft op 2015-03-141

Goede pomp snelle levering hij was aan het begin even rumoerig maar dat was lucht in de pomp


afz Cwa Kommeren

Groetje uit breda

R.J.R Luisterburg schrijft op 2015-03-021

zeer snelle en goede levering en de pomp is erg goed , zeer krachtig en lekker stil ook, tevreden klant en ook ik kom terug !

Richard Leenders schrijft op 2014-06-091

Mooie grote robuuste potfilter. Installatie is eenvoudig en zonder problemen verlopen. Materiaal voelt in 1e instantie deugelijk. Op langer termijn moet zich dat nog bewijzen. Plus punten zijn de dikke aanvoer en afvoer slangen, grote filterpot en het afkoppelen van de potfilter gaat in ťťn simpele handeling. De levering is redelijk vlot. In 3 dagen in huis.

Roland Kramer schrijft op 2014-05-151

Zeer snelle service, en een onvoorstelbaar krachtige pomp wel gelijk een garnalen filter er op gezet anders zitten ze zo allemaal in de pomp en dat is niet de bedoeling.
Een zeer tevreden klant !!!

Anthony Heeren schrijft op 2013-12-041

Goede pomp, uitstekende service, en snelle levering. Helemaal top, kan niet anders zeggen!

Marc Meijers schrijft op 2013-11-191

Simpel en perfect werkende pomp.Pompt goed voor mijn 1000 liter aquarium.Eenvoudig zonder handleiding in gebruik genomen.Pluspunt vind ik de zwarte buisjes die ik niet zie meer.Ook lekker veel bakjes in de pomp en dikke slangen.Goede prijs/kwaliteits verhouding.Een aanradertje!!

edwin alexander edwards schrijft op 2013-11-121

voor die prijs en so kompleet daar geef ik een uitstekende waardering voor goed goed goed

Pedro Debaveye schrijft op 2013-08-271

Goeie pomp ,maar is niet zo stil.
Goeie prijs met alles erbij.

Antwoord InternetWebshop: Indien de pomp geluiden maakt, moet hij goed ontlucht worden. Bij het gebruiken van de ontluchtingspomp moet de pomp uitgeschakeld zijn, heen en weer schudden (schuin houden) help ook heel goed.

H.G. Smaak schrijft op 2013-06-051

Supersnelle levering, goed verpakt, zeer veel accessoires, zeer stille, krachtige pomp.
Met andere woorden, een fantastische koop voor weinig geld, complimenten!

Jak Bos schrijft op 2013-05-131

Zeer snelle levering, en prima verpakt.
het filter zelf is mooi groot veel inhoud, maar is niet heel stil, ook omdat hij in een kastje zit denk ik.
met de pijpjes voor zowel in als uitgang heel voorzichtig doen anders breekt de boel af
maar voor deze prijs een prima aankoop
Jak
Veendam

albert de meester schrijft op 2013-04-281

hij is vrij stil geeft goede stroming en een snelle correcte levering. nu zien of hij lang meegaat. ik ben momenteel zeer tevreden mee!
dikke pluim voor jullie snelle en correcte levering!

jimmy lescroart schrijft op 2013-04-011

super snel geleverd,de pomp is enorm krachtig en ben er zeer tevreden mee.top!

Patrick Bos Kessen schrijft op 2013-01-011

Snel geleverd en hij doet het uitstekend! Ik had hiervoor een 1200l/h model met UV van een ander merk, deze is net zo stil (hoor hem niet in de woonkamer) en pompt zoals de specs zeggen ook echt merkbaar veel meer water door.

daniel wijma schrijft op 2012-11-071

snel geleverd!

GJM Tophoven schrijft op 2012-06-201

Supersnelle levering!!! binnen 24uur in huis gekregen.
En een heerlijk zachte pomp met veel accessoires.
Bedankt, ik kom zeker weer terug!

michael stout schrijft op 2012-05-011

snel geleverd. en het product doet het uitstekend!

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Aquaria  sitemap webshop 
Geen
Producten