Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van Jebao 304 extern Aquarium filter 4 fasen 1200 l/hr



Actuele productbeoordelingen
cpj trommelen schrijft op 2014-01-281

Na wat aanpassingen prima pomp die met capaciteit niet onder doet voor een eheim. Hij maakte wat lawaai via zijn voeten, plaatje tempex er onder en probleem opgelost. Ook rammelde de rotor wat in behuizing, ik vermoed omdat rubber wat te slap is, ik heb wat plakband om het keramiek staafje gedaan en er met beetje kracht in aan gedrukt en toen was hij stil. En ook ik moest wat langer zoeken naar aan zuig knop, die moet inderdaad eerste keer met veel kracht ontgrendeld worden.

Antwoord InternetWebshop: Het is inderdaad zo dat de aanzuigknop een transportbeveiliging heeft, goed doordrukken de eerste keer.

rob erents schrijft op 2013-07-301

Het filter is binnen 2 dagen thuis bezorgd. Zo juist heb ik het filter op gestart en ik ben zeer tevreden. Hij is stil, de uitstroom is ook goed, veel druk. Voor dit geld is het een zeer goed filter, ben benieuwd of het filter het net zo lang vol houd als een eheim.

Wil Janssen schrijft op 2013-06-251

Goede prijs kwaliteit verhouding. Stille en sterke pomp. Binnen 3 dagen geleverd.
>Antwoord InternetWebshop> Het komt helaas wel eens voor dat de levertijd iets langer is als 1 werkdag, maar doen er alles aan om alle bestellingen binnen 1 werkdag te leveren.

R. de Jong schrijft op 2013-06-041

Ook ik kon, met uitgeschakelde pomp, het aanzuigsysteem niet bedienen. Er zit geen enkele beweging in. Dus ook maar met de mond aangezogen.

> Antwoord InternetWebshop > De knop moet de eerste keer "goed" ingedrukt worden ivm de transportzekering.

Rene de Pee schrijft op 2013-03-211

Het filter functioneert zeker naar behoren en is inderdaad extreem stil! En zeker niet te vergeten de snelle levering van de pomp, top.
MvG Renť

Ger van Laarhoven schrijft op 2013-02-201

Hoi snelle levering en de pomp werkt perfect .
Ook de automatische aanzuiging ging goed.
Qua geluid is ook ook best stil,ik hoor het wel maar is niet storend.

Marcel Bakker schrijft op 2013-02-061

Geweldig aquarium filter! Ik heb internetwebshop.nl om advies gevraagd welk filter ik nodig heb, en ben erg tevreden. De levering was er de volgende dag al, ongelooflijk snel! Deze internetwebshop is echt een aanrader!

Groetjes, Marcel

theo trentelman schrijft op 2013-01-211

Snelle levering! Stil filter maar je moet hem wel aanzuigen terwijl u schrijft dat dit niet hoeft. vind dat een groot minpunt beschrijving moet kloppen.
mvg
t.trentelman


> Antwoord InternetWebshop via Email >

Er zit wel degelijk een functie op dat u het filter kunt aanzuigen. Er zit een grote knop op het filter, die u een paar keer moet indrukken. Wel moet het filter (pomp) uitgeschakeld zijn, en pas na het drukken inschakelen.
Na het ontluchten inschakelen en desnoods een aantal keer aan en uit schakelen. Indien er daarna nog lucht in de pomp zit kunt u het filter iets schuin houden of heen en weer schudden om de rest lucht er uit te krijgen.



bedankt voor uw snelle reactie. geprobeerd en het gaat inderdaad zonder met de mond aan te zuigen
mvg
t.trentelman

bert Moser schrijft op 2013-01-081

De levering van het filter was goed in twee werkdagen in huis.Over de kwaliteit.Voor de eerste paar dagen dat het filter loopt is mooi geruisloosen voelt stevig aan .Alleen de slangen zijn kort en de bochten erg plat met de meter het stroom verbruik getest en dit zit op 27 watt ipv de 20 watt die beschreven staat

> Antwoord InternetWebshop >
Het vermogen van 20W is de waarde zonder weerstand, is de opvoerhoogte 1 meter of verhoogt zich de weerstand kan de wattage oplopen tot 28W.

Cornelis van Loon schrijft op 2012-11-261

Filter nog niet kunnen testen, maar de levering was goed binnen 2 dagen had ik de filter binnen.

> Antwoord InternetWebshop > helaas kunnen wij in het weekend niet versturen ;) de levertijd is 1 werkdag.

Martijn Stolk schrijft op 2012-10-291

Het filter is extreem stil, hij staat gewoon naast mijn aquarium en niet in een kast. Het aanzuig systeem was lastig,ik moest hem wel met mijn mond aan zuigen, de kwaliteit van het filter is wel erg goed, bij elke laag van het filter word bij elkaar gehouden met behulp van rubbers. Mvg Martijn.

> Antwoord InternetWebshop > Om de aanzuigknop te bedienen, moet de pomp uitgeschakeld zijn. Wij geven graag advies!

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Land & Bosbouw  sitemap webshop 
Geen
Producten