Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van



Actuele productbeoordelingen
Henk Houtenbos schrijft op 2013-03-171

Snelle levering en hij werkt prima!

j.l. van de vreede schrijft op 2013-01-291

zeer snelle levering en werkt prima! de extra stofzak niet te leveren, maar geld netjes terug gestort. prima.

Antwoord InternetWebshop: De Stofzakken en filters komen in maart weer op voorraad.

chris heylen btw be 888 407 459 schrijft op 2013-01-291

snelle en correcte levering!
stofzuiger werkt perfect!
wij gebruiken de stofzuiger voor onze pelletkachel

Jan van der Linden schrijft op 2013-01-131

Snelle levering, prima zuigkracht!

Wilbert van Doleweerd schrijft op 2012-10-031

Snelle levering,en een goede degelijke stofzuiger.ik gebruik hem voor mijn schuur en daar ligt vrij veel fijnstof en ook dit is geen probleem voor deze zuiger! Al met al een fijn en makkelijk product.

vincent de Laat schrijft op 2012-07-171

Helaas ontvingen wij de eerste aszuiger in beschadigde staat, dit was veroorzaakt door transportschade, maar binnen een week is alles geweldig opgelost en hebben wij een nieuwe aszuiger mogen ontvangen, die er niet alleen prima uitziet maar ook goed werkt, wij zijn zeer content over de afhandeling van dit bedrijf, alle lof voor de internet webshop.

Bjorn Snoeks schrijft op 2012-04-101

Prima aszuiger, al raad ik wel aan om deze te gebruiken in combinatie met de hepafilter dia 160 omdat de inlegfilter niet alle stof tegenhoud.

Antwoord InternetWebshop:
De HEPA filter houd ook de zeer fijne deeltjes vast, een zeer goede filter! Uiteraard ook te gebruiken voor andere doeleinden.

Hayke van Dommelen schrijft op 2012-03-141

Stofzuiger doet het perfect al vind ik de zuigslang wel heel erg kort en daarmee wat onhandig (ik zuig er de kachel mee uit en moet de stofzuiger dan in mijn hand houden). Snelle levering en antwoorden op mijn vragen ontvangen.

Antwoord InternetWebshop:
Een aszuiger heeft een korte (metalen) slang in vergelijking met een stofzuiger, die heeft een plastic slang. Het is uiteraard mogelijk om er een langere slang op te monteren.

Jan Maas schrijft op 2012-02-271

Asstofzuiger werkt perfect (al een aantal keer gebruikt) met name door de grote uitklopbare inlegfilter en aanzuiging vanaf de zijkant.

Heb eerder een aszuiger met kleinere filter en aanzuiging vanaf de bovenkant gehad, maar die heb ik direct teruggebracht omdat de filter meteen verstopt zat.

j vos schrijft op 2012-02-081

snelle levering prima stofzuiger!

Paul Euwema schrijft op 2012-01-171

Prima email afhandeling, snelle levering. Jammer van de deuk in de vuiltank, maar hij doet het prima.

peter soeteman schrijft op 2011-12-261

snelle levering van de aszuiger, en prima produkt!

T. Blommerde schrijft op 2011-12-201

voor zover we de aszuiger hebben kunnen uitproberen, we hebben hem nog maar een week, zijn wij zeer tevreden.

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten