Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van



Actuele productbeoordelingen
M.F. Luchtenberg schrijft op 2011-03-311

Generator vorige week ontvangen en is een mooi compact apperaat. Heb hem momenteel nog niet nodig maar wel gelijk uitgeprobeerd. Start vlot en voldoet aan mijn eissen. Ben alleen benieuwd hoe lang hij erover doet om een auto-accu op te laden.

*Antwoord InternetWebshop*
Het opladen van uw accu is afhankelijk van de grote van de accu, en het vermogen van de acculader. Voor advies mail de technische afdeling service(a)internetwebshop.nl

Gijs Klijmij schrijft op 2011-03-271

Inmiddels is de generator geleverd. Er zijn heel veel dingen mis gegaan bij GLS waar de internetwebshop NIETS aan kon doen.Zelfs persoonlijk contact had en alles is keurig netjes afgehandeld.
De generator is een puik machientje, lekker stil en precies goed voor hetgeen ik hem gebruik.
Een pluim voor de internetwebshop dus!!!!!

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw reactie, helaas gaat er veel mis bij GLS, onder werkdruk maken mensen maken fouten. Na veel bellen hebben wij het pakketje gevonden, het stond bij een afhaalpunt omdat er niemand thuis was. Problemen zijn er om opgelost te worden!

Gijs Klijmij schrijft op 2011-03-211

Op 27 februari betaald, zou uiterlijk op 15 maart geleverd worden. Maar geen generator op die dag en volgens webshop issie algeleverd. Ben benieuwd hoe ze dit een beetje snel gaan oplossen!


*Antwoord InternetWebshop*
Dit wordt uiteraard goed opgelost, zoals met u besproken moeten we het onderzoek afwachten, volgens de transporteur is het afgeleverd.

Michael Kusters schrijft op 2011-03-101

Goed en snel geleverd, geen probleem.
Vermogen is aan de lage kant en reageert gevoelig maar verder perfect voor de noodstroom en "onderweg". Gemakkelijk mee te nemen, licht, al met al een prima koop!

*Antwoord InternetWebshop*
Het vermogen van de SE-950 is 650W continu. Omdat het een kleine 2takt generator is reageert deze gevoelig bij het in en uitschakelen van apparaten. Ons advies, een overspanningsbeveiliging (conrad 610880-89) gebruiken indien u meerdere apparaten er op aansluit.

Peter Bosters schrijft op 2011-03-101

Apparaat werk perfect maar ben het met Jessica eens er wordt geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. Deze is hellaas ook niet door mijn na een speurtocht op internet gevonden. Grensen zijn dan wel open , maar er bestaan nog steed verschillende talen. Graag zie ik een vertaalde beschrijving.


*Antwoord InternetWebshop*
De Nederlandse handleiding (.pdf) zal dit jaar te downloaden zijn bij het product.

JOS SCHULMER schrijft op 2011-03-101

Generator is netjes geleverd, na het vullen van de mengsmering lekte het kraantje, tussen de tank en het kraantje. Dit kenbaar gemaakt aan internetwebshop die vertelde dat de pakking, afdichtingsring, waarschijnlijk niet goed zat.Deze los gedraaid en beter gemonteerd, lekt niet meer.Hoop geen problemen meer te krijgen.
Shaddy Schulmer

*Antwoord InternetWebshop*
Indien er problemen zijn met de generator, kunnen wij u adviseren wat u moet doen. Deze kleine generatoren zijn betrouwbaar en geven geen problemen.

j soest schrijft op 2011-03-071

door transportschade was de agregaat beschadicht na tel.en email is het helemaal goed opgelost, hele goede service ik geef ze een warme douche gr co

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw recensie. Als de generator geleverd wordt, is het belangrijk dat deze gecontroleerd wordt op schade. Het naderhand indienen van een transportschade wordt niet geaccepteerd
(ook door de verzekering niet).
De transporteur moet verantwoordelijk met een pakket omgaan, bij schade PAKKET WEIGEREN!,
deze gaat weer retour, dit is voor u het eenvoudigste.
Uiteraard zorgen wij voor een goede oplossing, InternetWebshop Service!

jack jvmeer schrijft op 2011-03-011

heb er een besteld komt aan met gat in de doos
voorkant lucht filter daardoor af gebroken schakelaar aan en uit werkt net anders om 1 is uit 0 is start als je dat niet weet krijg je hem niet gestart verstuurt door tnt waarschijnluk met transport gebeurd

*Antwoord InternetWebshop*
Een transportschade kunt u beter niet aannemen, de transporteur is daar verantwoordelijk voor. Indien u ons een mail stuurt kunnen wij u de defecte luchtfilterkap toesturen.

PSJ Dieleman schrijft op 2011-02-121

goede en snelle bezorging
aggregaat loopt heel mooi en vrij stil
als je niet veel stroom nodig hebt , ideaal


*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw reactie, als u tevreden bent zijn wij dat ook, daar doen wij het voor ;)

amanda pigmans schrijft op 2010-12-121

ik ga deze generator in het nieuwejaar 2011 pas gebruiken dus levering is uit stekend

Henk Schoenmakers schrijft op 2010-11-231

Goede service van internetwebshop.nl omdat de generator een transportschade had opgelopen aan het startmechanisme. Binnen enkele dagen een vervangend onderdeel ontvangen, alles nu naar wens.

Jessica van der Poel schrijft op 2010-11-181

Ik ben heel tevreden over de aggregaat en de service van internetwebshop.nl

Echter heb ik wel 1 puntje van kritiek.
Er blijkt alleen een Duitse beschrijving bij geleverd te worden.
En als je net als ik geen duits spreekt, is dit echt niet handig. Zeker niet als je niet bekend bent met dit soort apparaten (en vrouw bent ;) ).
Ik ben van mening dat bij dit soort (brandgevaarlijke) apparaten welke in Nederland verkocht worden, een Nederlandse, of in elk geval een Engelse beschrijving geleverd hoort te worden.
Internetwebshop.nl is geheel bereid om e.e.a. uit te leggen per mail over hoe te gebruiken e.d.,
Zonder dit puntje hadden ze 5 sterren gekregen.

*Antwoord InternetWebshop*
Uitleg over het in gebruik nemen van de generator hebben wij u via mail toegezonden. Alle vragen worden door de technische afdeling via mail of telefonisch deskundig beantwoord. Een Nederlandse gebruiksaanwijzing zal binnenkort als PDF te downloaden zijn op de website.


Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Aquaria  sitemap webshop 
Geen
Producten