Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van Minigraver MG-300 met 10Pk benzinemotor



Actuele productbeoordelingen
John Kemper schrijft op 2017-09-071

Vanuit onbekende website 3200 euro uitgeven, ik werd voor gek verklaard. Na de bestelling in afwachting van transporteur welke een afspraak zou maken. Om half acht in de ochtend werd ik gebeld, transporteur voor de deur gelukkig was ik nog thuis. Pakket is groot en weegt nog al wat. Het in elkaar zetten stelt niet veel maar onderdelen zijn zwaar en passen precies, wij hebben hiervoor trekker met voorlader gebruikt, olie en benzine geregeld en motor liep na 1 keer trekken. Machine werkt goed en is sterk, het omzetten van wielen en poten vraagt enige handigheid, ga daar wat voor bedenken. De machine reageert erg snel op de hendels dit zal waarschijnlijk enige gewenning nodig hebben. We zijn erg tevreden met de machine en kan het iedereen adviseren. Wij hebben geen manco's of defecten. Website is verouderd maar is betrouwbaar en er wordt snel op je vragen gereageerd.

Hilma van Rozendaal schrijft op 2013-12-311

Snelle levering, helaas wel een deuk in de benzinetank door het transport. Maar dat werd snel en doeltreffend opgelost, geweldige service! Als je al je bedenkingen hebt over bestellen via Internet, nou dat hoeft bij deze Internet webshop echt niet! De machine ziet er degelijk uit en is gemakkelijk in elkaar te zetten. De motor loopt goed, de machine werkt soepel. Helaas nog geen tijd gehad om te oefenen op het Úchte grotere graafwerk.

Erwin Blomsma schrijft op 2012-05-311

Maandag betaald, donderdag geleverd, prima service. De zwenkcylinder lag onder in de krat en heeft tijdens transport een tikje gehad waardoor de aansluiting voor de hydraulische leiding iets lekte (stuk wordt ondertussen opgestuurd dus prima service). 20L hydraulische olie gehaald bij Longin Service in Rotselaar (62 euro) en reeds 2 boomstronkjes uitgegraven. Binnenkort meer graafwerken (en de 35cm bak eens testen). Misschien wel eens nadenken of er voor opslag van de graver geen andere zwenkwielen kunnen gemonteerd worden (is nu 2m breed maar zou ook op 1.4m kunnen om minder plaats in de garage in te nemen).

LG Westerhoff schrijft op 2012-01-291

Snelle levering. Komt in houten krat van 225(b)x100(l)x70cm(h).De breedte is bij vervoer met palletwagen. Dat gaf bij mij wat problemen om het krat achter het huis te krijgen. Net iets te breed. Bij het in elkaar zetten heb je echt 3 mensen nodig. Of een kraantje. Best zwaar. Voor het tillen 2 mensen en voor het inzetten van de pennen nog 1. Beweeg de cilinders zo weinig mogelijk, want er zit nog hydraulische olie in en dat spuit dwars door de plastic zakjes heen die om de aansluitingen zitten. De handleiding om de graver in elkaar te zetten is goed, alhoewel de slangen ietwat denkwerk verlangen. Uiteindelijk wijst het zich vanzelf. Ook de handleiding bij de Honda motor is uitstekend. Wat een geweldige motor. Loopt na 1 keer trekken als een tierelier. Ook de graver op zich is een geweldige machine. Degelijk, krachtig en robuust. Graaft geweldig. Een lust om mee te werken en dat voor die prijs. Een aanrader. Ik zou het wel leuk vinden als ik de graver later verder uit zou kunnen bouwen. Dat de leverancier extra accesoires gaat maken. Bijvoorbeeld extra (zwenk/stuur)wielen om ermee te rijden, zonder dat je steeds weer putten in het gras maakt. Een passend afdekzijl. Stelvoeten in plaats van de graafpennen. Maakt de graver nog minder schade dan hij nu al doet. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn kleine krachtpatser.

George H.M. Smeets schrijft op 2011-09-231

Heb een 9PK mobiele graafmachine aangeschaft via internet. Had vooraf nogal wat twijfels om via Internet te kopen.
Zeker toen ik ook nog een beschadigde slang ontving.

Kraan is gemakkelijk op te bouwen, zelfs als je niet technisch bent maar gewoon logisch nadenkt. ╔Ún min puntje is dat de motor en de machine geleverd worden zonder olie dus je kunt niet onmiddellijk je nieuwe aanwinst uitproberen. Ook de trekhaak zit er niet bij, die wel afgebeeld staat.

Verder een geweldige machine voor de kleine ondernemer c.q. hobbyist (of hovenier)de service is geweldig, beschadigde slang zonder enig probleem netjes nageleverd en binnen een week in huis! Er werd ook niet moeilijk over gedaan en de nalevering werd zonder problemen vlekkeloos opgelost. E-mails worden door de firma keurig op korte termijn beantwoord en ik ben, na circa 100mtr. gegraven te hebben met deze graafmachine, zeer tevreden over dit product! Kan hem echt aanbevelen! Goede service - goed product en een tevreden klant!

George H.M. Smeets
P&O Ferries Holdings Ltd.
5866 AW Swolgen

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw recensie! Olie leveren wij helaas niet, wij zullen dit ook bij het product vermelden. De trekhaak moet wel meegeleverd worden, wij sturen deze uiteraard nog na. Dat er een beschadigde slang geleverd is niet de bedoeling,dit is misschien een transportschade geweest. Grotere graafbakken zijn ook leverbaar.

Marc De Haen schrijft op 2011-06-121

Zeer tevreden van de minigraver.Machine komt stevig verpakt toe in een grote krat.Montage van de machine is zeer eenvoudig aangezien je enkel nog maar een paar grote stukken moet monteren .Je moet wel met minstens 2 personen zijn wegens het gewicht.Bij het vullen van de motor met olie bleek dat een van de motorsteunen gebroken was en na een mailtje met wat foto's direct een nieuw exemplaar toegezonden gekregen .Wat service betreft kan dit wel tellen.
Spijtig is wel dat er geen hydraulische olie (11 liter ) bij de machien is .Ik heb hier lokaal nogal moeten achter zoeken.Internet webshop,eventueel toevoegen bij de accesoires op de webshop van deze machine.
Testresultaten:
Als eerste test een boomstronk (diam 30 cm) uitgegraven en na drie tellen lag de stronk al op het gras.Nadien met de machine een vloerplaat uitgegraven voor een tuinhuis en ook dit verliep zeer vlot en snel .Machine maakt ook zeer weinig schade aan de ondergrond.
Met een rupsvoertuig is dit wel even anders.
Machine heeft ook wel zijn beperkingen oa uitgegraven grond op een plateau aanhanger laden is niet zo evident wegens beperkte bakhoogte .Ik heb hier wel al een oplossing voor in gedachten want deze machine kan een handige doe het zelver wel eenvoudig naar zijn wensen aanpassen .
Een super tevreden klant en ik zal hier nog wel een paar zaken kopen.
Bedankt voor de goeie service .
Groeten,
Marc

*Antwoord InternetWebshop*

Bedankt voor uw recensie! Helaas kunnen wij de hydraulische olie niet zo goedkoop leveren. Deze kunt u bijvoorbeeld wel bij smeerolieonline bestellen, betere prijzen kunnen wij niet bieden. De laadhoogte is 1,2Meter en ruim voldoende voor een normale aanhanger.


Maurits Leeuwenburgh schrijft op 2011-03-301

Een aantal weken heb ik de minigraver bij mij thuis ontvangen, na de bestelling 2 dagen eerder. Super levertijd dus!
De graver was gedeeltelijk gedemonteerd zoals de leverancier ook had aangegeven, dus op vrijdag avond in alle enthousiasme gestart met het monteren samen met mijn zwager. dit bleek een relatief simpele klus te zijn, en we waren daarom ook binnen een goed uur klaar. De minigraver is een zeer degelijk apparaat, heel recht-toe-recht-aan, wat ook technische/electronische problemen bespaart. Na 1x trekken aan het startkoord loopt het motortje en kan je aan de slag.
Ik heb met de minigraver diverse dingen gedaan inmiddels in mijn grote tuin, zoals puin uit de grond graven, betonplaten op de aanhanger "tillen", zandondergrond voor bestrating geegaliseerd, grote struiken uitgegraven, enz. enz.. in eerste instantie dacht ik dat de 9pk motor misschien aan de lichte kant is, maar hier ben ik inmiddels wel op teruggekomen. de hydrauliek druk is zo krachtig, je trekt zo een betonnen muurtje uit de grond! Kortom: met deze minigraver kan je ontzettend veel!

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw recensie, uitgebreider gaat het niet :) Wij zijn altijd blij als een klant tevreden is!

JP Stryckmans schrijft op 2010-06-301

Zeer degelijke machine aan een scherpe prijs. Stevig verpakt en goede montageinstructies. Probleemloze communicatie. Tot de volgende bestelling.

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten