Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk



Actuele productbeoordelingen
edo udema schrijft op 2015-09-231

maschiene vlot te monteren en ook uitgeprobeert bij tuinwerkzaamheden en hij doet zijn wek zeer goed alleen als je druife takken wilt verklijnen gaan de afvoer gaten heel vlug dicht zitten dat is dus niet zo handig maar verder voor takken en coniferen werk hij prima

edo udema schrijft op 2015-09-141

e.udema haardhout & groenvoorziening

maschiene in 3 uur inelkaar en werkt prima
nog nietvoledig in gebruik maar kan het werk zat aan aangezien we brandhout verkopen zijn takken met een dikte a7cm voor hoet en de rest versnippert hij met gemak mvg
e.udema


A Remminga schrijft op 2014-06-101

Voldoet geheel aan mijn verwachting
Ook nog snel geleverd
Vooral de grote invoer is een pluspunt

Irec Crasborn schrijft op 2014-06-081

Uitstekende machine! Intenetwebshop die dit product verkoopt weet wat hakselen is. De hakselaar functioneert prima, snel starten, soepel lopende motor, verbruik ongeveer 1 liter benzine per uur, vers hout, dor hout, hij verwerkt echt alles. Let wel op bij gebruik, dikker hout in de bovenlader wordt pijl snel naar beneden getrokken, dat kan gevaarlijk zijn, al doende leert men deze harde werker verantwoord gebruiken.
Dit is een goede koop geweest waar ik nog jaren plezier aan hoop te beleven. Ik ben tevreden. De levering was goed.

Gerrit Baan schrijft op 2014-01-211

Levering zelfs sneller dan beloofd. Prima handleiding voor montage. Uitstekend resultaat.

Gerrit Baan

Jos Van der Tang schrijft op 2013-03-191

Super snelle verzending, keurige aflevering, en in elkaar zetten is heel simpel.
Een goede machine voor deze prijs!

Eric Bakx schrijft op 2012-07-121

Heb de shredder nu 2 weken in gebruik.
Nadat ik de doos heb opengemaakt ben ik 2 avondjes bezig geweest om 'm in elkaar te zetten. Bij het in elkaar zetten van de veiligheidsrekjes heb ik wel wat gaten bij moeten boren, omdat deze ontbraken.
Nu de shredder in elkaar staat ben ik erg tevreden. Na olie en benzine te hebben toegevoegd loopt hij in 1 keer aan. Lekkere zware motor die niet snel vast zal lopen.
Ik ben helemaal tevreden.

karel wisse schrijft op 2012-02-091

Leuke machine, werkt goed en start goed. klein hout wordt super versnipperd.

Frits Nisters schrijft op 2011-10-041

Goed werkende machine, heb al eerder iets dergelijks gehad (Hydraulisch)
maar deze werkt veel beter.
Voor deze prijs vind je niet zo iets wat zo solide en krachtig is.
Heb hem net lijkt duurzaam maar de tijd zal het uitwijzen.

Frits

Theo van der Knaap schrijft op 2011-08-181

Goedenavond,

Hakselaar is een stevige robuuste hakselaar.
Wanneer er met kruidachtig materiaal voldoende hout mee wordt gesnipperd verwerkt hij het zeer makkelijk.

RosaNatura.nl, winnaar Ranking the grower 2011 met als thema duurzaamheid!!


Met vriendelijke groeten,
Theo van der Knaap

Wilco Vervoorn schrijft op 2011-08-011

Wat een machine!!, echt heel goed en boven verwachting, 10 cm is misschien wel de max aan dikte maar verder doet tie alles! en zonder te stoppen, start makkelijk en wat al vermeld is op de site, de machine staat heel stabiel en stevig.
Ik koop eigelijk dit soort machines niet op het internet, wil altijd eerst de machine zien voor dat ik hem koop maar prijs en de goede resencies hebben mij overgehaald tot het kopen.
Nogmaals, als U een hakselaar zoekt is dit een hele goede!
Nog als laatste melden dat ik de machine op een vrijdag avond gekocht heb en dat de machine de woensdag morgen daarna geleverd werd.
Vriendelijke groet, Wilco.

Roland van der Velden schrijft op 2011-06-171

Machine is keurig op tijd afgeleverd. Alleen de rubberflap ontbreekt. Het apparaat werkt prima uitstekend zelfs. Voor vers hout is dit apparaat uitermate geschikt. Ik ben content met deze aankoop.Ben zeker van plan vaker producten te bestellen. Zeer betrouwbaar!

Willem Reinders schrijft op 2011-03-311

Geweldige doet het perfect kan ik iedereen aanbevelen snijt met gemak dikte van 10 cm of het niets is,en de prijs is gunstig voor zo'n Hakselaar.geweldig

aad a.f.m. Schuit schrijft op 2010-11-291

Uitstekende service en de hakselaar voldoet aan mijn verwachting.Volgende keer bestel ik hier zeker meer produkten.

Aad schuit

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten