Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW



Actuele productbeoordelingen
Jos Aerts schrijft op 2017-01-031

Alles naar wens, de bestelling van de warmtewisselaar verliep heel vlot, met de zeer voordelige prijs een aanrader!

HW Harkema schrijft op 2016-07-181

Perfect artikel voor een prima prijs, en ook de levering ging zoals het zou moeten,ja idd prima firma om plezierig zaken mee te doen. Top.

E.S. Bakker schrijft op 2016-02-011

prima levering

Piet de Wildt schrijft op 2015-12-091

Snelle levering, product ziet er prima uit, zeker gezien de prijs, moet hem nog wel tussen de ketel en vloer plaatsen, maar heb er alle vertrouwen in. Zal dat (binnenkort) nog laten horen.

Kees Kooijmans schrijft op 2015-08-181

Deze warmtewisselaar heb ik tussen mijn CV en vloerverwarming geplaatst. Werkt perfect,voor een prima prijs.

chris jamers schrijft op 2015-06-081

snelle levering,goed product voor een goede prijs

Hendri Reezigt schrijft op 2015-04-081

Helemaal blij mee!! Snel geleverd en nu kunnen we weer genieten van onze hottup

A. Elout schrijft op 2014-01-121

Onbegrijpelijk dat zo een kleine warmtewisselaar zoveel vermogen aan kan. Het zou echter wel nuttig zijn als bij de specificaties vermeld wordt hoeveel Watt er per graad Celsius wordt overgedragen.


Ben Verberk schrijft op 2013-11-061

Geen slecht product, alleen zou het beter zijn om bij die 22kw ook het temperatuurtraject te vermelden.
22kw zegt niets zonder daarbij de temperaturen te vermelden.

Antwoord InternetWebshop: Het aantal kW is het maximaal haalbare vermogen van de warmtewisselaar, bijvoorbeeld bij een temperatuur van 20/80 graden. Indien het temperatuurverschil kleiner is, moet het vermogen vergroot worden om een betere warmteoverdracht te krijgen.

hans De Vriendt schrijft op 2013-08-211

jacuzzi verwarmen met de gewone stookketel gaat perfect, 3░ per uur, zou sneller gaan maar water van jacuzzi komt via alpex buis van 16mm naar binnen dus is er weinig debiet.

Dennis Gubbels schrijft op 2013-02-071

hoi

ik gebruik hem tussen de verwarming om mijn osmose water vat van 200L via thermostaat op te warmen en ik moet zeggen het werkt perfect de overdracht is super voor zo`n klein formaat!

M. Smelt schrijft op 2012-12-191

hij is bij mij ook ge´nstalleerd voor gescheiden warmte/koelsysteem,om een boiler via het koelwater van de motor op te warmen, werkt perfect!

> Antwoord InternetWebshop > Indien u het aansluit op de uitlaat van de motor dient u rekening te houden met de vibraties, deze moet trillingsvrij gemonteerd worden dmv flexibele slangen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

J Brand schrijft op 2012-03-271

Ik ben m nog aan het installeren maar was eerlijk gezegd wel verrast door de zeer kleine maten. Ik realiseer me dat die 22 kw waarschijnlijk alleen geldt bij n fors temperatuurverschil. Iets meer specificaties op de website, buitenafmetingen en meer details over het vermogen zouden zeer wenselijk zijn. ik hoop maar dat ie doet wat ie moet doen.

Antwoord InternetWebshop:
De 22kW is de maximale overdracht van het ene medium naar het andere medium. Onze tegenstroomwarmtewisselaars zijn zeer klein maar effectief.
Uw reactie over de buitenafmetingen en vermogen begrijpen wij niet, alle gegevens (zelfs het volume) staan bij de technische gegevens. De warmtewisselaars zijn van zeer goede kwaliteit, ook onze klanten zijn zeer tevreden met het product. Mijn advies, u kunt beter een te grote warmtewisselaar nemen al een te kleine, overcapaciteit is een voordeel.

Adrie van den Eertwegh schrijft op 2012-01-031

hij is bij mij ook ge´nstalleerd voor gescheiden vloerverwarming, werkt perfect

Albert van der vliet schrijft op 2011-12-071

hij is geinstalleerd in een vloer verwarmings systeem,voor een geschijden systeem i.v.m. een slangen stelsel in de vloer die niet difusie dicht is.
Voor een twee groeps instalatie heeft hij meer als voldoende capaciteid,naar mijn mening werkt die heel goed en heefd een super snelle warmte overdrag.

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Land & Bosbouw  sitemap webshop 
Geen
Producten