Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur



Actuele productbeoordelingen
Bas B A J Twaalfhoven schrijft op 2012-05-031

wil graag zelfde pomp en onderdelen bestellen kan dat gr bas

Barry Kneppers schrijft op 2011-09-121

De pomp is gebruikt voor het laatste beetje leegpompen van een waterbassin.
Tot grote verbazing ontlucht de pomp met 4 meter hoogte verschil.

Alleen starte de motor niet altijd even goed.
En het verbruik was ongeveer 1 liter per uur.

Verder doet de pomp doet het boven mijn verwachting.

Groeten Barry.


*Antwoord InternetWebshop*
De motor moet met choke in 1x starten, zo niet is het oliepeil te laag (oliesensor)
Wij geven u graag tips, stuur ons een mail met uw vragen.

Bas Reedijk schrijft op 2011-08-301

Goede pomp voor deze prijs
Binnen 2 dagen bezorgd!
punten van verbetering:
Uitschakelaar zit op een kwetsbare plaats en ontluchting tankdop lekt tijdens transport
De meegeleverde slangklemmen kan je niet strak genoeg aandraaien, waardoor lucht aanzuigen inderdaad kan gebeuren
Start in 1 keer

m huiting schrijft op 2011-08-161

prima pomp,met 10 minuten was mijn vijver leeg.
maar inderdaad zorg dat hij geen lucht aanzuigt want dan werken dit soort pompen niet.
prima prijs/kwaliteit

Marcel Chan Jong Chu schrijft op 2011-06-281

Prima pomp,bij het opstarten zat een lek in de pompbehiuzing, kan eens voorkomen!
Een paarkeer foto's doorgestuurt,heb ik een
nieuwe pompbehuizing.
Top voor Karin,Internetwebshop Team .
Met vrindelijke groet,
Marcel Chan Jong Chu uit Tilburg

Dennis Laanstra schrijft op 2011-06-281

Pomp is prima, in het begin wat problemen gehad met het opstarten doordat de pomp bij de aanzuigslang een klein beetje lucht aanzoog. Voor de rest de pomp prima gebruikt tijdens het bewaterenvan de kiezels tijdens het vervangen van een deel van het spoortraject.

eddy lavreysen schrijft op 2011-06-031

Zeer goede waterpomp maar had een probleemje met de motor! Heb dat gemeld na 3 dagen waar dat opgelost. das geweldige garantie en service !!! Van mij een GROOOOTE pluim voor op het hoedje van Karin!!!!!!!!!
Groetjes van Eddy uit Belgien

*reactie InternetWebshop*
Bedankt voor de leuke reactie! Uw oliedop is de volgende dag verstuurd en uw probleem was verholpen.

piet brak schrijft op 2011-06-011

p.brak 01-06=2011

het is een goede pomp ik heb er 6sproeiers op staan ik heb de koppelingen vervangen door brand weer koppelingen en een aan zuig slang
uit de dump handel werkt heel goed

*reactie InternetWebshop*
Goede tip!
De Storz-koppelingen om de brandweerslangen direct op de pomp aan te sluiten kunt u in de shop mee bestellen.

hendrik stoelwinder schrijft op 2011-05-311

De pomp werkt wel, de recensie is op wens van de klant verwijderd.

Peter P Duteweert schrijft op 2011-05-301

ik ben tevreden over deze pomp ,

Simon van Oort schrijft op 2011-05-261

Goede pomp. begrijp de recensie over de aansluiting niet zo goed? 1000 liter per minuut met een druk van 3 bar door een tuinslang heen krijgen is onmogelijk. kortom niets mis met de pomp en aansluitingen ze passen perfect bij elkaar!!!!!

Jan Kamp schrijft op 2011-05-251

De aansluiingen voor deze pomp zijn veel te
groot. een slang voor 10 cm kan je behalve bij jullie nergens kopen. Veen beter een aanzuigstu 5 cm en een uitgaande kant voor tuinslang.. koste mij 2 uur werk om de pomp te kunnen gebruiken.

*Antwoord InternetWebshop*
Wij verkopen alleen de 1,2 en 3 duimīs slangen, het is mogelijk om een tuinslang te monteren, alleen de adapters verkopen wij niet. Wel moet u de motor dan met een laag toerental laten werken. Sproeiers kunnen niet werken omdat het geen drukpomp is, het bewateren en sproeien met meerdere slangen is wel mogelijk.

T Jonkman schrijft op 2011-05-231

Het is een beste pomp is zo als ze hem beschrijven kan veel water per uur overpompen

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten