Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift



Actuele productbeoordelingen
andries van de velde schrijft op 2017-07-131

opa beun lift werkt perfect zeker kopen ik heb er 20 platen mee naar boven gedraaid aan het plafon.
mvg uit philippine

wim schluter schrijft op 2017-02-021

1 van de zijarmen gaat niet helemaal terug. Verder een goed apparaat voor n nette prijs.

Antwoord InternetWebshop.nl
U kunt het schuifmechanisme met WD-40 inspuiten/ smeren wat dit probleem verhelpt en voorkomt roestvorming.

C de Waal schrijft op 2016-05-061

Zeer tevreden, snelle levering prima product de prijs is het zeker waard

Nick Nuyttens schrijft op 2016-05-041

Snelle levering naar Belgie
prima service.
2 dozen kwamen niet op dezelfde dag aan, 2 dagen verschil

Antwoord InternetWebshop: Waarom de transporteur de 2 pakketten niet allebei tegelijk aflevert weet ik niet, deze zijn wel tegelijk verstuurd.

gerrit bellinga schrijft op 2014-10-071

Perfect een aanrader, snelle Levering!

nico sinnaeve schrijft op 2014-09-091

Goede kwaliteit, scherpe prijs, vlotte levering

l korevaar schrijft op 2014-03-111

een prima hulp.Nu is het makkelijk en goedkoper om alleen te werken

Jos Wouters schrijft op 2014-03-111

Wat je mag verwachten voor deze prijs. Goed.
Snelle levering.
Ik ben dik tevreden.

Jan Hollestelle schrijft op 2014-02-231

snelle levering voor een heel goede prijs. ben er erg blij mee, de platen gingen geheel moeiteloos tegen het plafond

leo hoetmer schrijft op 2014-02-231

In één woord: kopen!
Ik had binnen een uurtje het ding in elkaar gezet en 4 gipsplaten naadloos tegen een schuin plafond aan zitten. Echt topding voor fijn prijsje, het scheelt je heel veel ergernis, geen hulp nodig, handen vrij enz.

Ron Oosterbeek schrijft op 2013-12-101

Alles wat hier boven staat hebben wij ook ervaren: Snelle levering, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Moet je met gipsplaten de lucht in? Deze bestellen!

Bert Karper schrijft op 2013-11-191

Snelle levering, lift werkt uitstekend, maakt wel krakend geluid. Helaas was de verpakking enigszins kapot en is er een eindkapje gebroken. Heeft verder geen invloed op het functioneren.

Antwoord InternetWebshop: De meeste bewegende delen zijn niet gesmeerd, wij adviseren om te smeren ;)

Bert van de Kerkhof schrijft op 2013-09-241

Perfecte lift voor dit geld,super snelle levering,
bedankt, Bert van de kerkhof Elbeto systeemplafonds

Martin Kuijpers schrijft op 2013-09-071

Prachtig toestel voor dit geld,werkt perfect ben zeer tevreden. Supersnelle levering.

C. van den Heuvel schrijft op 2013-07-171

Ben zeer content met deze lift.
Alles alleen kunnen doen.
Dank voor de snelle levering.(binnen 2 dagen in huis).
Boven verwachting


C. van den Heuvel schrijft op 2013-07-171

Ben zeer content met deze lift.
Alles alleen kunnen doen.
Dank voor de snelle levering.(binnen 2 dagen in huis).
Boven verwachting


Tamas Toldi schrijft op 2013-07-011

Snel gekomen. Lift werkt goed, even uitgeprobeerd. Ik heb het idee, dat dit professioneel ook best lang mee zou gaan. Eerste indruk goed van die product, dank je internetwebshop.

frank nijpels schrijft op 2013-06-271

Dit had ik al veel eerder moeten doen. Twee plafonds met stempels en 3 hulpen gedaan, wat een ellende! Deze lift maakt het werk wel echt relaxed! Ik heb nog 6plafonds te gaan en ik kan niet wachten

Erik Bakker schrijft op 2013-05-091

Uitstekende kwaliteit, supersnelle levering, complimenten voor uw uitstekende website.

Ad Joziasse schrijft op 2013-04-171

prima apparaat supersnel geleverd Ad

peek ligtvoet schrijft op 2013-02-231

Donderdag middag besteld en vrijdag middag al geleverd. Lijkt overtoom wel
Moet hem wel even in elkaar zetten maar dat lijkt me geen probleem
Toppie hoor
Peek

Jean Dobbelstein schrijft op 2013-01-271

Gezien de prijs een prima product!!! Zelfs voor professioneel gebruik. Zeer makkelijk in elkaar te plaatsen en te demonteren!

Jelle Jacobs schrijft op 2012-11-171

Goede kwaltijd, super handig!

Andrea Winkel schrijft op 2012-11-161

Allereerst super snelle bezorging. Het valt mij dat voor dit bedrag zo'n degelijk apparaat geleverd is. Natuurlijk zijn er knelpunten, maar ik ben altijd nog goedkoper uit dan huren. Ben zelf zeer tevreden. 5 sterren!

Jenno Hinne Kootstra schrijft op 2012-10-151

Prima lift. Eenvoudig in elkaar te zetten. Na de bovenkamers gegipst te hebben, gaan we morgen met de hoge plafonds beneden van gips voorzien. De gips zal ook deze klus een stuk eenvoudiger en sneller laten verlopen. Top!

Bart Parrez schrijft op 2012-07-041

Prima kwaliteit. Ik kan nu eindelijk alleen aan de slag en meteen met grote platen. Dat scheelt een stuk bij het dicht maken van de voegbanden!! Alleen jammer dat de handleiding niet in het Nederlands beschikbaar is.

Wilco van Kuijk schrijft op 2012-06-261

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!Tevreden!
wvk

GJM Tophoven schrijft op 2012-06-071

Ik had met spoed een nieuwe pomp nodig, dus gisteren besteld en vandaag al binnen!!
Bij deze mijn complimenten voor de super snelle levering! Bedankt.
Miranda

Robert Guinée schrijft op 2012-06-011

Goed apparaat, dat het werk aanzienlijk vergemakkelijkt. Wel loopt de kabel niet helemaal lekker, met een krakend geluid als gevolg als de plaat omhoog gehesen wordt. Ik kon ook de handel van het hijswiel niet voldoende stevig bevestigen. Kleinigheidje t.o.v. het totaal gemak. Lekker zwaar en degelijk uitgevoerd, toch snel te monteren en handig te vervoeren in onderdelen.

chris kluiters schrijft op 2012-05-291

Apparaat werkt goed en werd keurig op tijd geleverd. Alleen vertikaal plaatsen van gipsplaten onder schuine wand gaat niet. Het kantelmechanisme werkt alleen voor horizontale plaatsing

Steven Van Der Haegen schrijft op 2012-04-171

Heel goed apparaat voor die prijs!


Leo Vermeulen schrijft op 2012-04-081

werkte redelijk goed geen spijt van gehad.
echter de kabel loopt op diverse plekken aan zal een versnelde slijtage geven maar het apparaat heeft tot nu toe zijn geld op gebracht.

maarten van lieshout schrijft op 2012-03-051

een geweldig apparaat had ik jaren eerder moeten kopen snelle levering goede prijs en makkelijk in het gebruik kortom SUPER

ronald van de klashorst schrijft op 2012-03-011

gewoon perfect voor die prijs

Jos Lourdaux schrijft op 2012-02-241

Zeer snelle levering - 2 dagen na de betaling was het thuis. De handleiding werd de dag daarop geleverd.
Doos was wel beschadigd waardoor er wat verf af was maar desondanks een tevreden klant.
Prijs/kwaliteit zeker in orde.





René Helsloot schrijft op 2012-02-151

Snelle levering en perfect apparaat. Prima te doen, in je eentje een gipsplafond plaatsen.

Doos was beschadigd, wat verf eraf maar desondanks een zeer tevreden koper.

Cor Ketelaar schrijft op 2012-01-231

Geweldig produkt wij hadden dit apparaat 10 jaar eerder moeten hebben. Ook in Frankrijk een snelle levering.Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.


Wim Vanlommel schrijft op 2012-01-171

Snelle levering, wel in 2 pakketten op 2 dagen.
Prijs/kwaliteit zeker in orde.

Antwoord InternetWebshop:
De pakketten worden tegelijkertijd verstuurd, het probleem zit bij de post/levering.

freddy nielsen schrijft op 2011-12-111

Heel snel geleverd. Allers werkt perfect.
Voldoet aan mijn verwachting.
Als je er een moet huren over een lange periode ben je meer kwijt.

J van der Heide schrijft op 2011-11-241

heb er plafond 122x244 mee gedaan heb hem nu al terug verdiend prachtig apparaat en ik vindt het een koopje voor wat je krijgt

G Boey schrijft op 2011-10-031

G.B uit Putte 03-10-2011
Snelle levering
Werkt Perfect
Geld zeker waard

piet van gent schrijft op 2011-06-151

heb betrefendelift besteld maar nog niet ontvangen

*Antwoord InternetWebshop*
Via email hebben we u op de hoogte gebracht van de langere levertijd, u bent hiermee akkoord gegaan.

John van der Naald schrijft op 2011-05-221

Eerste indruk is dat sprake is van een goede prijskwaliteit verhouding. Heb het apparaat na ontvangst uitgepakt en in elkaar gezet. Kinderspel. Daarna, zonder gewicht eraan 'rondgereden' en een aantal keren omhoog en omhoog gedraaid. Ook kinderspel. Werkt soepel en simpel.

Conclusie voldoet volledig aan mijn verwachting.


Erik van Gerven schrijft op 2011-05-121

Redelijke platenlift wieltjes wat aan de zwakke kant en takelde wat zwaar,hebben wat gesmeerd en loopt nu beter.
prijs kwaliteits verhouding goed.

van Gerven Timmerwerk

Rob Kerssens schrijft op 2011-04-301

Ik heb er nu enkele platen mee opgetakeld en dat ging gemakkelijk. Wel een vrij zwaar pakket waarvan de doos bij het transport is beschadigd en het wiel wat is vervormd.

Hans Dieke schrijft op 2011-03-161

Wiel is wat aan de lichte kant voor het opdraaien van gipsplaten naar 3m hoogte.
Denk dat het wiel aan het eind van deze bouw al kapot is.
Maar voor deze prijs kon ik hem niet laten lopen.


*Antwoord InternetWebshop*
Het is nog niet voorgekomen dat dit wiel kapot gaat, indien dit gebeurt heeft u garantie en sturen wij u een nieuw wiel toe. Succes met de verbouwing.

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2017 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Omschakelautomaat  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Auto / Motor / Quad  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Aquaria  sitemap webshop 
Geen
Producten