Recensies

Start >> Reviews


<< Terug naar de productinformatie

Productbeoordeling van PI 1000 12V



Actuele productbeoordelingen
Ricardo Deceuster schrijft op 2012-07-111

Zeer snelle levering in BelgiŽ. Ik heb hem in mijn oldtimer geinstalleerd en hij doet het perfect.

Theo Scheers schrijft op 2011-07-261

Met dank voor de correcte levering van de omvormer die naar zeer tevredenheid werkt!!
Theo Scheers

A .v/d Heyden tav A.Strijbos schrijft op 2011-06-261

Ik heb deze 2 maanden geleden gekocht ben direkt met de camper naar Portugal op vakantie gegaan hij moest dienen voor de haardroger daar heeft hij naar volle tevredenheid gewerkt ben er dan ook zeer blij mee.
mvg A.Strijbos

Dominique Princen schrijft op 2011-06-141

tevreden over versturen van de omvormer en de werking ervan

Hans Wijnja schrijft op 2011-02-071

hij doet het.
Hoi Hans

rens de vries schrijft op 2010-10-051

na (snelle) binnenkomst meteen gemonteerd in camper.
werkt perfect.

liekele kuipers schrijft op 2010-09-241

de eerste keer dat ik het app. gebruikte was met een slijptol van 1000 watt, daar had hij duidelijk moeite mee. de slijptol kwam niet bop toeren. hij bleef wel gewoon doordraaien.
hij ziet er robuust uit en doet het verder prima.
liekele kuipers.


*Antwoord InternetWebshop*
Indien u en verbruiker met een elektromotor aansluit, dient het vermogen van uw omvormer hoger te zijn, ongeveer 30%
Bij hoge piekspanningen kunt u de "softstart" gebruiken, eerst de verbruiker inschakelen en dan de omvormer, deze is bij motoren minstens 6x het nominale vermogen. Voor meer advies kunt u ons een mail sturen.

P Koren schrijft op 2009-08-301

De PI1000 voldoet uitstekend,als je hem aansluit met de dikkere kabels.
Maar het meest tevreden ben ik nog over de service van dit bedrijf.
Meteen na het installeren trad er een storing op. Omdat ik het echter snel nodig had heb ik het apparaat teruggestuurd en tegelijkertijd per e-mail contact gehad over de storing. Internet Webshop heeft onmiddellijk een nieuwe omvormer verstuurd, die ik de volgende dag al in huis had. Grote klasse!

Cees Wesseling schrijft op 2009-05-101

Hallo Team,


Ik wilde even reageren op het afhandelen van mijn bestelling.

In eerste instantie een omvormer gekregen die niet goed was dus contact gezocht en binnen zeer korte tijd antwoord en een passende oplossing.
Het is altijd afwachten hoe een intnetwinkel met een klacht omgaat maar prima hoor.
Toen ook nog een acculader besteld en deze ook zeer snel binnen gekregen.
Door dit soort akties van snel en goed handelen staat deze shop bij mij in de favorieten.

Kortom als ik weer wat nodig heb ga ik eerst kijken bij de interwinkel die een goede en snelle service geven.
Team "Keep up the good work"

Grtjssss Cees


Peter Timmerman schrijft op 2007-12-161

Ik heb een generator bij Internetwebshop gekocht, deze is afgeleverd zoals in de advertentie staat aangegeven, gewoon binnen 5 dagen. Na aflevering heb ik de generator niet direkt uitgepakt, 2 dagen na afleveren kwam ik er achter dat de benzinekraan was afgebroken, is bij de transporteur gebeurd, ik heb een mailtje naar de Webwinkel gedaan, ik was te laat met het constateren, voor de Webwinkel geen probleem, kreeg gratis een nieuwe opgestuurd, dit is echte service. Ik ben een echt tevreden klant, zo kun je je onderscheiden van de rest, succes met jullie winkel, Peter Timmerman


> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt voor uw reaktie, als er iets geleverd wordt is het het beste als er meteen gecontroleerd wordt of alles heel aankomt. Naderhand is dit niet te claimen! Wij doen ons best om ons te onderscheiden van de andere postorderbedrijven.

Uw Internetwebshop Team.

Jan Engelblik schrijft op 2007-10-091

Bedankt voor de snelle levering.
De omvormer werkt fantastisch, ook met gevoelige apparatuur! Geen brom o.i.d. Hij blijkt ook te zijn voorzien van alle benodigde keuren, zodat ik hem zonder problemen kan inbouwen in mijn caravan. De extra erbij bestelde kabels van 75cm zijn prima om een groot verbruik te kunnen leveren zonder problemen. Prima prijs / kwaliteit verhouding.


> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt voor uw reaktie!
Inderdaad ben ik vergeten te vermelden dat de CE RoHs en E keurmerken er op zitten. Door de gemodiviceerde sinusgolf is hij bijna storingsvrij, en de meeste gevoelige apparaten werken er goed op. De kabels is een must, om professioneel de omvormer te instaleren. Bij ons geniet u ook nog eens van de 3 jaar garantie, want elk merk omvormer kan eens kapot gaan.
Groetjes, uw internetwebshop team!

Ferry Elberse schrijft op 2007-09-141

Deze vakantie gebruikt in de auto, met een kompressor koelkast erop aangesloten. Gaat geweldig,ook zonder de motor te laten lopen nog te gebruiken.Laat hem nu in de auto zitten, altijd makkelijk!!.Ook bij de aanschaf goede informatie gekregen mbt het installeren van de bekabeling.

> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt voor je spontane reaktie op onze service, en we zijn blij dat dat we weer een tevreden klant hebben.
De PI-1000 is perfect geschikt om zware apparaten te laten werken, koelkasten, vriezers of verse broodjes uit de oven zijn geen probleem. Ook een computer, TV of TFT/LCD werkt tadeloos.

Met vriendelijke groet, uw internetwebshop team

Ferry Elberse schrijft op 2007-06-221

Top product!!! Na enige toelichting en advies gekocht, aangesloten en doet wat die moet doen. Nette en correcte levering door internetwebshop!! Ik denk dat ik er deze zomer een hoop plezier van ga hebben.

Ger Zunderd van schrijft op 2007-03-201

Vorig jaar gekocht en tot tevredenheid gewerkt. Afgelopen winter plots een storing waardoor hij niet meer werkte.
Thuisgekomen en kontakt opgenomen met leverancier en ik had binnen 5 dagen een nieuwe omvormer.
Klasse service.

Nieuwe beoordeling
 
Login
 
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
 



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Aquaria  sitemap webshop 
Geen
Producten