Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Frank Lecock schrijft op 2014-02-20

Zeer tevreden van het expansievat en van de snelle levering in Belgie! Spijtig dat ik op de betaling via Europese overschrijving 17 euro extra kosten heb betaald !!!(heb ik pas gezien als ik mijn rekeninguittreksels heb gekregen en was niet te zien bij de boeking)

Antwoord InternetWebshop: Europabetalingen zijn gratis! Neem a.u.b. contact op met uw bank voor uitleg.

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Christoph Peleman schrijft op 2014-02-17

Heel te vreden over de service en snelle reactie via mail.
Hebben ons produkt ook snel ontvangen in BelgiŽ.
Vatje voldoet volledig aan de wensen.

Aquariumpomp binnenfilter stromingspomp 1,6m 1200 l/h
J Verbeek schrijft op 2014-02-17

Goeie krachtige pomp, zelf iets te krachtig waardoor me vissen weleens tegen het raam geplakt worden. Verder uitstekende service en snelle levering

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 125 kW
AJ den Uijl schrijft op 2014-02-09

super snel geleverd 2dagen!

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
gert sprangers schrijft op 2014-02-06

Na bestelling, toch nog een snelle levering ook al wonen we in BelgiŽ
Goede pomp

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
jan willems schrijft op 2014-02-06

de pomp werkt perfect min puntje maak veel herrie
had wel isolatie box overgemogen maar kei tevreden

Antwoord InternetWebshop: Dit zijn "open" pompen, plaatsen in een geÔsoleerde kast is een mogelijkheid.

Flens voor expansievat 24 - 100 liter 1 inch
Yvan Lambrechts schrijft op 2014-02-06

Snelle levering,correct product aan gunstige prijs. Bedankt

Warmtewisselaar RVS 50 rijen 90 kW
F. de Heer schrijft op 2014-02-03

vlotte levering, goed product.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
P.H.G. Frehe schrijft op 2014-02-03

Zeer stille en goed werkende pomp/filter.
Makkelijk schoon te maken.
Plaats alleen afsluiters tussen de aan- en afvoerslang!

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Gerrit Baan schrijft op 2014-01-21

Levering zelfs sneller dan beloofd. Prima handleiding voor montage. Uitstekend resultaat.

Gerrit Baan

Butyl membraan voor expansievat 20-24L
Henk Denessen schrijft op 2014-01-16

Goede service binnen 1 dag gelevert.

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 330 kW
AJ den Uijl schrijft op 2014-01-15

4 sterren

Isolatie voor platenwarmtewisselaar 22kW
A. Elout schrijft op 2014-01-12

Prima product. Weliswaar een beetje prijzig maar je kan hem er zelf niet voor maken.


Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
A. Elout schrijft op 2014-01-12

Onbegrijpelijk dat zo een kleine warmtewisselaar zoveel vermogen aan kan. Het zou echter wel nuttig zijn als bij de specificaties vermeld wordt hoeveel Watt er per graad Celsius wordt overgedragen.


Net filterpatroon voor osmosesystemen 80Ķ 10 inch
Filip Pattyn schrijft op 2014-01-06

filterpatroon geleverd zoals omschreven!

Minigraver MG-300 met 10Pk benzinemotor
Hilma van Rozendaal schrijft op 2013-12-31

Snelle levering, helaas wel een deuk in de benzinetank door het transport. Maar dat werd snel en doeltreffend opgelost, geweldige service! Als je al je bedenkingen hebt over bestellen via Internet, nou dat hoeft bij deze Internet webshop echt niet! De machine ziet er degelijk uit en is gemakkelijk in elkaar te zetten. De motor loopt goed, de machine werkt soepel. Helaas nog geen tijd gehad om te oefenen op het ťchte grotere graafwerk.

Corne Remie schrijft op 2013-12-31

Perfecte kap en zeer snel geleverd bedankt mijn zoon is er zeer blij mee!

UV lamp 24W (voor UVC - unit 24W)
JL De Schryver schrijft op 2013-12-30

doet wat het moet doen.

SunSun 303 extern Aquarium filter 1400 l/h 3 fasen
Berry Posthuma schrijft op 2013-12-26

Erg tevreden over de pomp, draait nu twee weken en doet wat het moet doen, tevens een hele snelle levering!

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
wouter huisinga schrijft op 2013-12-25

Snel geleverd, goede pomp met goede opties voor een zeer nette prijs.

Omkeerosmose 5-traps met drukpomp 1500 L/dag
Ron Schmit jongbloed schrijft op 2013-12-23

ziet er degelijk uit.. ik heb er al meer verbruikt dit soort RO installaties als glazenwasser zijnde, deze RO installatie ziet er solide uit twee goede membranes simpel aansluiten alleen een PPM meter is een must omdat de flow restrictor is een kraan dus geen vaste waarde, dus het is wel even instellen met een ppm meter om de juiste waarde te verkrijgen
dus een juiste balans tussen waste water en RO water is een PPM meter een must have bij deze installatie.

Zoutstrooier/ Kunstmest strooier aanhanger
Edward Nijhuis schrijft op 2013-12-19

Laat de winter nu maar komen. Top strooier!

Mini HVLP spuitpistool 0.8mm RVS naald
willy v d elsen schrijft op 2013-12-19

fijn spuitje ik gebruik het voor modelbouw handig door geringe afmeningen

Universele turbo intercooler aluminium No. 003
roelof brink schrijft op 2013-12-16

goed product voor een zeer goede prijs, supersnel en goed geleverd.
goede informatie via de mail.

Stroboscoop Xenon voor ontstekingafstelling 6/12V
Tjeu Binnebeek schrijft op 2013-12-11

Zeer tevreden over de afhandeling, de snelheid en de gedienstigheid van de internetwebshop.nl Het enige waar ik echt niet tevreden van ben, is dat er overal wordt gesproken over een ontstekingsafsteller 6/12V en er op het product blijkt te staan 'ONLY 12V'. Dit terwijl die 6V net zo belangrijk was voor mij... Bijgevolg het product niet kunnen gebruiken.

Antwoord InternetWebshop: In de productenbeschrijving staat vermeld: "bij 6V ontstekingen is een externe stroombron met 12V nodig"

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Ron Oosterbeek schrijft op 2013-12-10

Alles wat hier boven staat hebben wij ook ervaren: Snelle levering, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Moet je met gipsplaten de lucht in? Deze bestellen!

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool
Eric Draaijer schrijft op 2013-12-08

Supersnel geleverd, dat moet ik zeggen, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij een internetwebshop. alleen de kering was kapot doordat ik deze droog zonder olie aan had gezet maar dit onderdeel werd snel opgestuurd en heb het vervangen. goede service, ik ben tevreden!

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Anthony Heeren schrijft op 2013-12-04

Goede pomp, uitstekende service, en snelle levering. Helemaal top, kan niet anders zeggen!

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool
Twan Horijon schrijft op 2013-12-04

Snelle levering! ik heb de klok er tussen uit gehaald. ivm niet halen van de op gegeven op zuig lengte.
Motor maakt nogal herrie

Antwoord InternetWebshop: De pomp is niet geÔsoleerd, wat wel te realiseren is.

Houtklover IWS-22A62, 22 T, 62 cm, benzine, staand+liggend
Jeffrey Lamsfus schrijft op 2013-12-02

Jeff Lamsfus
Deze 22 T houtklover besteld en werd na 2 dagen al geleverd! Beresterk en werkt uit de kunst. Erg blij mee.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten