Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
A Remminga schrijft op 2014-06-10

Voldoet geheel aan mijn verwachting
Ook nog snel geleverd
Vooral de grote invoer is een pluspunt

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Richard Leenders schrijft op 2014-06-09

Mooie grote robuuste potfilter. Installatie is eenvoudig en zonder problemen verlopen. Materiaal voelt in 1e instantie deugelijk. Op langer termijn moet zich dat nog bewijzen. Plus punten zijn de dikke aanvoer en afvoer slangen, grote filterpot en het afkoppelen van de potfilter gaat in één simpele handeling. De levering is redelijk vlot. In 3 dagen in huis.

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Irec Crasborn schrijft op 2014-06-08

Uitstekende machine! Intenetwebshop die dit product verkoopt weet wat hakselen is. De hakselaar functioneert prima, snel starten, soepel lopende motor, verbruik ongeveer 1 liter benzine per uur, vers hout, dor hout, hij verwerkt echt alles. Let wel op bij gebruik, dikker hout in de bovenlader wordt pijl snel naar beneden getrokken, dat kan gevaarlijk zijn, al doende leert men deze harde werker verantwoord gebruiken.
Dit is een goede koop geweest waar ik nog jaren plezier aan hoop te beleven. Ik ben tevreden. De levering was goed.

Stookolie Olie Diesel Vatpomp Handpomp
Ronny Vanden Abeel schrijft op 2014-06-02

Eenvoudig te monteren en werkt perfect


Warmtewisselaar RVS 60 rijen 130 kW
Alfons Luijks schrijft op 2014-05-26

hele goede wisselaar.
aansluitingen hadden 4x 3/4 mogen zijn.

Aoyue 474 desoldeerstation
E.B. Martherus schrijft op 2014-05-26

Zuigt prima maar het enige minpuntje is dat de pomp veel lawaai maakt.

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Roland Kramer schrijft op 2014-05-15

Zeer snelle service, en een onvoorstelbaar krachtige pomp wel gelijk een garnalen filter er op gezet anders zitten ze zo allemaal in de pomp en dat is niet de bedoeling.
Een zeer tevreden klant !!!

Mini luchtfilter en waterafscheider 1/8 inch binnendraad
Frans Steegh schrijft op 2014-05-15

Het zijn voor ons goede vochtafscheiders we gebruiken ze bij CO2 metingen om het condens uit de lucht te halen. reservoir mocht wel wat groter zijn.
jammer dat we bij jullie niet op rekening kunnen kopen dat zou voor ons weer een heel gedoe schelen.
Ook zou ik bij vragen telefonisch contact wensen.

Met vriendelijke groet
Frans Steegh
Panbo systems bv


Antwoord InternetWebshop:
Bij InternetWebshop kunt u op factuur bestellen door bij het bestellen voor Klarna Factuur te kiezen, of met iDEAL te betalen. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren, advies is alleen via email mogelijk.

Omkeerosmose 5-traps TDS-meting 190 L /dag
Mitchel Bot schrijft op 2014-05-13

Zeer tevreden over het product makkelijk snel aan te sluiten, ik gebruik hem om zeewater mee aan te maken. Nu vraag ik mij alleen af de tds waarde is 6 zakt deze nog verder of is de laatste een di. filter die hem nog verder laat zakken?

Mvg mitchel

Expansievat 50 liter horizontaal Edelstaal
maurits Van Bever-De Jonghe schrijft op 2014-05-12

Nadat vat van 24 liter niet op voorraad was hebben wij omgeruild naar vat van 50 liter, dat ging zonder problemen, na bijbetaling van het verschil in prijs hebben wij binnen enkele dagen het bestelde ontvangen. Zeer tevreden met deze firma.
Een aanrader.

maurits uit België

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
H.F.C. van Acht schrijft op 2014-04-28

goedwerkende en stille filterpomp voor zeer nette prijs

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
Rinaldo van Alphen schrijft op 2014-04-21

goede pomp. uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. eenvoudig in gebruik en onderhoud, stil, krachtig en met de uv lamp geen algen. snelle levering, maandag savonds besteld, woensdagmorgen in huis. goedkoop, krachtig, stil, doeltreffend, snelle levering. ideale koop dus.

Heftafel montagelift voor ATV Quad en motor tot max. 680 kg
Harold Vossebelt schrijft op 2014-04-08

Handig en compacte hefkrik / tafel.
eenvoudig te monteren.
zeer goede prijs en kwaliteit verhouding.


SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
Jacco Amersfoort schrijft op 2014-03-17

Hallo ik ben er blij mee en dat ben ik niet zo heel snel
Gr. Jacco

Knaagdier / Konijnenflat
auke nagelhout schrijft op 2014-03-14

mooi hok voor de konijnen ruimte genoeg was wel een klein beetje beschadigd zelf gemaakt

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
Vincent van Doorn schrijft op 2014-03-12

Zeer goede filterpomp,zeer stil vergeleken met andere filterpompen en de prijzen is dit absolute aanrader.

UVC - unit 24W
Hans ten Dam schrijft op 2014-03-11

Prima kwaliteit, maar bovenal een prima service.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
l korevaar schrijft op 2014-03-11

een prima hulp.Nu is het makkelijk en goedkoper om alleen te werken

davy verbeeck schrijft op 2014-03-11

zeer goede en krachtige lamp!
niets op aan te merken

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Jos Wouters schrijft op 2014-03-11

Wat je mag verwachten voor deze prijs. Goed.
Snelle levering.
Ik ben dik tevreden.

Opvouwbare rolstoel-oprijplaat 123 cm 270 kg draaglast
Giovanna Di Palma schrijft op 2014-03-06

Goede kwaliteit en supersnelle levering. Bedankt

EPDM membraan voor expansievat 20-24L
A.W. van Dijk schrijft op 2014-03-04

goede service

Expansievat 100 liter verticaal Rood
ivan matthys schrijft op 2014-03-03

doet wat het moet doen , verder geen enkele opmerking

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
detlef de graeve schrijft op 2014-02-27

prima levering en goede pomp

Marc Boeckx schrijft op 2014-02-25

Zeer goede schijnwerper. Bestelling is héél vlot verlopen. Met één woord = perfect.
Groetjes, Marc

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Jan Hollestelle schrijft op 2014-02-23

snelle levering voor een heel goede prijs. ben er erg blij mee, de platen gingen geheel moeiteloos tegen het plafond

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
leo hoetmer schrijft op 2014-02-23

In één woord: kopen!
Ik had binnen een uurtje het ding in elkaar gezet en 4 gipsplaten naadloos tegen een schuin plafond aan zitten. Echt topding voor fijn prijsje, het scheelt je heel veel ergernis, geen hulp nodig, handen vrij enz.

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Frank Lecock schrijft op 2014-02-20

Zeer tevreden van het expansievat en van de snelle levering in Belgie! Spijtig dat ik op de betaling via Europese overschrijving 17 euro extra kosten heb betaald !!!(heb ik pas gezien als ik mijn rekeninguittreksels heb gekregen en was niet te zien bij de boeking)

Antwoord InternetWebshop: Europabetalingen zijn gratis! Neem a.u.b. contact op met uw bank voor uitleg.

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Christoph Peleman schrijft op 2014-02-17

Heel te vreden over de service en snelle reactie via mail.
Hebben ons produkt ook snel ontvangen in België.
Vatje voldoet volledig aan de wensen.

Aquariumpomp binnenfilter stromingspomp 1,6m 1200 l/h
J Verbeek schrijft op 2014-02-17

Goeie krachtige pomp, zelf iets te krachtig waardoor me vissen weleens tegen het raam geplakt worden. Verder uitstekende service en snelle levering

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten