Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Houtklover IWS-20DS63, 20 T, 63 cm, benzine, dubbelwerking
Paul van der Heijden schrijft op 2015-04-02

Zeer posetief over de Jansen houtklover! geleverd in prima staat Top firma,ga zo door!

Lifan Benzinemotor 4,8 kW, 6,5 PK E-start 19,05mm
Hubert de Jong schrijft op 2015-03-31

prima motor goede service

Jenny Hendrikx schrijft op 2015-03-16

Tevreden.

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Cwa Kommeren schrijft op 2015-03-14

Goede pomp snelle levering hij was aan het begin even rumoerig maar dat was lucht in de pomp


afz Cwa Kommeren

Groetje uit breda

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
martine raes schrijft op 2015-03-13

mijn bestelling van mijn drukvat verliep eerste klas
ben tevreden over de dienst
martine raes

Knaagdier / Konijnenflat
Nelly Verstraten schrijft op 2015-03-12

Zeer mooi hok.Konijnen in hun element en het baasje ook omdat het snel geleverd werd en ontzettend gemakkelijk in elkaar kon worden gezet.Goede beschrijving.Maar zo goed voorbewerkt dat je de beschrijving niet nodig had.Vinden het geweldig.Volgende keer weer bestellen bij jullie

Nely Verstraten. 12-03-2015

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 44 kW
H Kiewiet schrijft op 2015-03-09

Wisselaar ziet er zeer goed uit en werkt ook naar verwachting Snelle levering van de internetwebshop


SunSun 303 extern Aquarium filter 1400 l/h 3 fasen
hans gorkink schrijft op 2015-03-02

Supersnelle verzending,over het apparaat kan ik niet oordelen , daar het een kado is en het weggeef.

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
R.J.R Luisterburg schrijft op 2015-03-02

zeer snelle en goede levering en de pomp is erg goed , zeer krachtig en lekker stil ook, tevreden klant en ook ik kom terug !

Filtermedium 10 inch Actiefkool granulaat filter
P. van Zomeren schrijft op 2015-03-02

snel geleverd, makkelijk te vervangen.
Ik ben zeer tevreden.

Inline Actiefkool filter patroon 10 inch
P. van Zomeren schrijft op 2015-03-02

snel geleverd, makkelijk te vervangen.
Ik ben zeer tevreden.

Filtermedium 10 inch Actiefkool filter
P. van Zomeren schrijft op 2015-03-02

snel geleverd, makkelijk te vervangen.
Ik ben zeer tevreden.

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 125 kW
Joop Arends schrijft op 2015-02-26

Zeer snelle levering warmtewisselaar was goed verpakt en zag er heel goed uit dus een aanrader ben zeer tevreden.

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
Kees van Vugt schrijft op 2015-02-12

Prima geregeld, nette levering en goede kwaliteit product

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
L. Tummers schrijft op 2015-01-21

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit! Bijgeleverde handleiding helaas niet in Nederlands maar alles wijst zichzelf uit.

harmke de ridder schrijft op 2015-01-20

de filter paste precies!

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
wubbe dunker schrijft op 2015-01-20

Een goede filter geruisloos en een snelle levering!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Stijn Van Gysegem schrijft op 2014-12-30

Alles goed verlopen

LIFAN Dieselmotor OHV 4-Takt 10 PK, 7,2 kW
Rob Wagenaar schrijft op 2014-12-02

We hebben nu 2 lifan motoren. Een is er ingebouwd in een modeltank (schaal 1: 2.2) en voldoet goed.
De tweede komt in een model diesel lokomotief (schaal 1:8) we kunnen daar nog weinig over zeggen , maar een ding is zeker , alles wat nodig is zit erbij.
Prima!
Stoomgroep west zuiderpark.
www.stoomgroepwest.nl

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Georges De Prez schrijft op 2014-11-30

De bestelling en levering is perfect verlopen!

SunSun 505A extern aquarium filter 1000 l/h 4 fasen
john Neggers schrijft op 2014-11-04

superstille pomp alleen de levertijd was geen 2 maar 5 dagen.
verder top!

Antwoord InternetWebshop: U heeft besteld op 20-10 en volgens het Track&Tracť heeft u de levering op 23-10 om 12:46 ontvangen. De levertijd was dus 3 dagen en geen 5 dagen, wij doen er alles aan om altijd zo spoedig mogelijk te leveren en werken met een "voorraad stoplicht" links naast de foto dat u kunt zien of alles uit voorraad direct leverbaar is. Wij zijn uiteraard blij dat u tevreden bent met de superstille Sun Sun Aquarium filter!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
R Leijdekkers schrijft op 2014-10-29

Bestelling is snel en correct geleverd, als ik weer iets nodig heb zal ik het zeker weer hier bestellen.


Warmtewisselaar RVS 30 rijen 66 kW
Rien van Dun schrijft op 2014-10-28

bestelling goed.
prijs goed.
afleveren goed.

Aoyue 474 desoldeerstation
erwin van zantvliet schrijft op 2014-10-08

Aoyue 474 desoldeerstation.
deze werkt prima snel warm goed schoon te maken.
krijgt van mij 5 sterren.
M.V.G erwin

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
gerrit bellinga schrijft op 2014-10-07

Perfect een aanrader, snelle Levering!

Warmtewisselaar RVS 60 rijen 660 kW
ton vandenbergh schrijft op 2014-09-09

bedankt voor de snelle levering, de warmtewisselaar is al gemonteerd, dit is het tweede exemplaar wat ik gebruik met een warmtepomp scheiding water/water en voldoet uitstekend.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
nico sinnaeve schrijft op 2014-09-09

Goede kwaliteit, scherpe prijs, vlotte levering

UV lamp 36W (voor UVC - unit 36W)
Jeroen Peijffers schrijft op 2014-08-26

Prima lamp!,snel geleverd en goedkoop,volgend jaar weer een bestellen hier

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
W. F. Chan schrijft op 2014-08-04

De bestelling en levering is perfect verlopen.
Wing Chan.

J.M. Evers schrijft op 2014-07-30

Prima produkt voor niet te veel geld.
Haal na't werk wel de batterijen eruit...
En de kap is van plastic...dus met een smeltpunt ;)

InternetWebshop: De batterij hoeft niet verwijderd te worden, de helm schakelt automatisch uit.
Het kunststof is zwaar ontvlambaar (pp) en is bestand tegen hoge thermische en mechanische belastingen.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten