Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Andre Grundmann schrijft op 2017-02-07

Werkt goed alleen de aansluiting pomp slangen en daarvan het handeltje is kwetsbaar.

Antwoord InternetWebshop.nl : Wij kunnen alle onderdelen snel uit voorraad leveren als er iets kapot zou gaan. Stuur ons even een mail met uw bestelnummer.


XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
wim schluter schrijft op 2017-02-02

1 van de zijarmen gaat niet helemaal terug. Verder een goed apparaat voor n nette prijs.

Antwoord InternetWebshop.nl
U kunt het schuifmechanisme met WD-40 inspuiten/ smeren wat dit probleem verhelpt en voorkomt roestvorming.

Bio diesel- stookoliepomp 230V 550W 20-60 l/min
Bertus Loos schrijft op 2017-01-30

fantastisch apparaat, wij zijn zeer tevreden

Startmotor 6,5PK 196ccm Lifan benzinemotor model 168
Mark Jonk schrijft op 2017-01-16

Prima voor mekaar. Bestellen en 2 dagen komt het binnen. En als je belt wordt je keurig geholpen!!



Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
Jos Aerts schrijft op 2017-01-03

Alles naar wens, de bestelling van de warmtewisselaar verliep heel vlot, met de zeer voordelige prijs een aanrader!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Daniel Van Hauwaert schrijft op 2016-12-29

Correcte en snelle levering!

Membraan natuurlijk rubber voor expansievat 20-24L
MH Roost schrijft op 2016-12-27

Korrekte levering

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 115 kW
AJ den Uijl schrijft op 2016-12-22

snel geleverd nu nog op rekening kunnen kopen zou voor ons beter zijn vr.gr.A.J.den UIJL bv.

Flens voor expansievat 24 - 100 liter 1 inch
Georges De Prez schrijft op 2016-12-22

Snelle levering,correct product aan gunstige prijs. Bedankt!

EPDM membraan voor expansievat 20-24L
Jos Vrijders schrijft op 2016-12-15

Oke!
Snelle levering!

Expansievat 24 liter horizontaal Edelstaal
R Wijnstroot schrijft op 2016-12-14

prijs kwaliteit prima
snelle levering
duidelijke voorwaarden
zeer tevreden
pompaansluitingen beetje moeten verbouwen maar niet onlogisch als je geen origineel DAB vat aanschaft
kwaliteit is beter dan origineel expansievat

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Evert Korevaar schrijft op 2016-11-16

Goede prijs en snelle levering, daar kan de regulier handel niet tegen op

Lifan Benzinemotor 4,8kW, 6,5PK handstart 20mm
jos docx schrijft op 2016-11-01

ben tevreden van de motor heeft wel nog ni veel moeten draaien zoals het er nu uitziet bestel ik
kortelings nog wel ene

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 12V/160W 40 l/min
F Zijlmans schrijft op 2016-11-01

Prima pomp met hoge pompsnelheid. Ik heb zelf slangenkoppelingen en slangen gebruikt met een kleinere diameter en ook dat ging prima.

Expansievat 24 liter horizontaal Edelstaal
Roger Beirinckx schrijft op 2016-10-26

Levertijd en kwaliteit zoals verwacht, goed gedaan.

140 cm verlenging voor XXL platenlift
Herwin Lubbers schrijft op 2016-10-20

Voldoet naar verwachting. Schuift in het begin erg lastig terug in, als gevolg van las- en lakresten in combinatie met de nauwe passing. Smeermiddel (WD40 of olie) en een dosis gepast geweld lost dat probleem op. De platenlift krijgt door montage van deze verlengde mast wel een fors hogere tilhoogte. Voor gebruik moet de originele eerst worden gedemonteerd en deze verlengde komt daarvoor in de plaats. Helemaal uitgeschoven wordt het wel een enigszins instabiel geheel, waar met enig beleid echter goed mee te werken is. Een dosis nuchter verstand is echter zeker geboden!!!
Voor mij loste deze mast echter een aantal forse problemen op, zoals het transport van gipsplaten van de begane grond naar eeen moeilijk bereikbare verdieping.

Reactie InternetWebshop: De bewegende delen kunnen het beste met vet gesmeerd worden. Kettingspray-vet is een goed smeermiddel en wordt goed verdeeld, WD40 minder goed omdat dit niet langdurig smeert.

Stroboscoop Xenon voor ontstekingafstelling 6/12V
Bobby Klinkhamer schrijft op 2016-10-11

Verwachting was groot maar de werkelijkheid is teleurstellend...
Bestelling/afhandeling keurig verlopen.
Jammerdat er op het product only for 12v staat, terwijl ik hem voor 6v heb gekocht.

Echter is het blijkbaar niet mogelijk om hem voor een 1 cilinder met 1 bougie te gebruiken. Het is danniet mogelijk om de stroboscoop aan te sluiten.

Helaas...

Reactie InternetWebshop: In de beschrijving staat: "bij 6V ontstekingen is een externe stroombron met 12V nodig"
en de stroboscoop wordt altijd maar aan EEN bougies aangesloten waardoor wij uw bovenstaande reactie niet begrijpen, dit is wel degelijk mogelijk.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Dayan Petkov schrijft op 2016-10-09

Best price,super fast delivery,highly recommended

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Wim JW Grijsen schrijft op 2016-10-03

Op maandag besteld en op vrijdag is het pakket bezorgd , terwijl het op dinsdag is verzonden.
Drukvat 24liter prima.

Wim

Antwoord InternetWebshop: VREEMD! Volgens de Track&Trace is het donderdag 22-9-2016 bij u afgeleverd!

Mobiele verdeelkast 400V 32A met aardlekschakelaar
Benjamin Timmermans schrijft op 2016-10-03

Snelle en correcte service. Helemaal in orde.

Stroboscoop Xenon voor ontstekingafstelling 6/12V
John Stiphout schrijft op 2016-09-29

Ben tevreden maar het is een 12 volt apparaat.
Je kunt inderdaad wel 6 volt ontsteking controleren maar dan wel op een 12Volt accu.
Er is dus geen trafo van 12Volt nr 6v op het apparaat aanwezig. De omschrijving van u is wel goed. Afijn ik ben wel dik tevreden uiteindelijk en daar gaat het om!!!!!!

Antwoord InternetWebshop: Er staat in de beschrijving (bij 6V ontstekingen is een externe stroombron met 12V nodig ;)

Straalpijp 150/350/450/550 L/min Brandweerspuit
H huisman schrijft op 2016-09-28

Beter dan verwacht
Is soepel te verstellen van breed naar puntstraal en licht in gebruik

Knaagdier / Konijnenflat
M Riemers schrijft op 2016-09-21

Heel tevreden! Mooi ruim hok! Enige nadeel is dat de lades wat ondiep zijn en er niet zoveel zaagsel oid in kan. De opening in het tralie gedeelte is ruim genoeg, maar het is wel lastig overal bij te kunnen door het formaat hok.
Maar ben verder zeer tevreden gelet op prijs/kwaliteit en zou hier zeker weer bestellen, super snelle levering!

Warmtewisselaar RVS 50 rijen 210 kW
willem van schouwen schrijft op 2016-09-13

Heel netjes afgewerkt
Snel geleverd

Drinkwaterfilter dubbele filter DUO 3/4 inch
Jon Scherjon schrijft op 2016-09-12

In goede orde ontvangen, Als ik tijd heb zal het filter in 2017 worden geinstalleerd.
Groetend.
J.S.S

Filtermedium 10 inch Actiefkool filter
Menno Sappé schrijft op 2016-09-05

Zeer tevreden over snelle levering en prijs.
Filter was snel vervangen, volgende keer bestellen we weer via deze weg.

Knaagdier / Konijnenflat
Susanne Van der Heide schrijft op 2016-08-31

Mooi hok en zeer makkelijk om in elkaar te zetten (ik heb het alleen kunnen doen) en was snel geleverd.
Nadelen zijn wel dat de deurtjes wat aan de kleine kant zijn voor als je het diertje eruit wil halen of moet scheppen, en de bodems zijn erg ondiep waardoor je of niet genoeg bodembedekking in kan doen of je moet het eruit scheppen via de kleine deurtjes omdat de lade anders niet open wil.
Het hok is alleen geschikt voor dwerg konijnen of cavia's!

Lifan Benzinemotor 4,8kW, 6,5PK handstart 20mm
toni vandenhende schrijft op 2016-08-31

teostel is wel beschadigd geleverd.
schakelaar afgebroken en oliepeilstok beschadigd.
dus beetje voorzichtiger zijn bij het vervoer.
voor de rest werkt ie goed.

Antwoord InternetWebshop: Bij een eventuele Transportschade leveren wij de defecte onderdelen per ommegaande uit het magazijn. Sorry voor het ongemak.

Bio vijverfilter tot 60.000 L
Leo Rodermond schrijft op 2016-08-24

Ook ik ben erg blij met dit filter, het water is mooi helder.

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Rolf Sturm schrijft op 2016-08-15

Zeer snelle correcte levering ,
In nog geen 2 dagen thuis. (België)

Mijn dank

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten