Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Martin Leeuwis schrijft op 2008-01-09

Snelle service via website, en ook aflevering ging snel.
Apparaat ziet er prima uit, en werkt goed.
Alleen bijgevoegde handleiding heeft last van erg gebrekking Nederlands, maar de meeste afbeeldingen spreken voor zich.
Aanrader!


> Antwoord internetwebshop-- >

Beste Martin,
Bedankt voor uw reactie. U kunt bij ons alle informatie en support krijgen wat betreft het aansluiten of bedienen van de Generatoren. De handleiding is met duidelijke afbeeldingen te begrijpen, en heeft u toch nog vragen gewoon even een mail sturen.
Wij doen ons best om de producten zo spoedig mogelijk te leveren, en onderscheiden ons hiermee van de rest.

Uw Internetwebshop Team.

PI 1000 12V
Peter Timmerman schrijft op 2007-12-16

Ik heb een generator bij Internetwebshop gekocht, deze is afgeleverd zoals in de advertentie staat aangegeven, gewoon binnen 5 dagen. Na aflevering heb ik de generator niet direkt uitgepakt, 2 dagen na afleveren kwam ik er achter dat de benzinekraan was afgebroken, is bij de transporteur gebeurd, ik heb een mailtje naar de Webwinkel gedaan, ik was te laat met het constateren, voor de Webwinkel geen probleem, kreeg gratis een nieuwe opgestuurd, dit is echte service. Ik ben een echt tevreden klant, zo kun je je onderscheiden van de rest, succes met jullie winkel, Peter Timmerman


> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt voor uw reaktie, als er iets geleverd wordt is het het beste als er meteen gecontroleerd wordt of alles heel aankomt. Naderhand is dit niet te claimen! Wij doen ons best om ons te onderscheiden van de andere postorderbedrijven.

Uw Internetwebshop Team.

IVT SW-1200 12V
jack schuitemaker schrijft op 2007-12-01

zeer goed apparaat levert genoeg spanning ook voor de senseo, dit bedrijf levert een uitstekende service er moest een apparaat terug omdat hij het niet deed maar de omruilgarantie was perfect. Ik raad een ieder aan om bij dit bedrijf te kopen!


> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt Jack, het probleem was een losgetrilde schroef van de ventilator, en was op de elektronica terecht gekomen. U heeft van ons uiteraard een nieuw exemplaar gekregen. Bedankt voor uw reaktie!

Uw internetwebshop Team

PI 1000 12V
Jan Engelblik schrijft op 2007-10-09

Bedankt voor de snelle levering.
De omvormer werkt fantastisch, ook met gevoelige apparatuur! Geen brom o.i.d. Hij blijkt ook te zijn voorzien van alle benodigde keuren, zodat ik hem zonder problemen kan inbouwen in mijn caravan. De extra erbij bestelde kabels van 75cm zijn prima om een groot verbruik te kunnen leveren zonder problemen. Prima prijs / kwaliteit verhouding.


> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt voor uw reaktie!
Inderdaad ben ik vergeten te vermelden dat de CE RoHs en E keurmerken er op zitten. Door de gemodiviceerde sinusgolf is hij bijna storingsvrij, en de meeste gevoelige apparaten werken er goed op. De kabels is een must, om professioneel de omvormer te instaleren. Bij ons geniet u ook nog eens van de 3 jaar garantie, want elk merk omvormer kan eens kapot gaan.
Groetjes, uw internetwebshop team!

PI 1000 12V
Ferry Elberse schrijft op 2007-09-14

Deze vakantie gebruikt in de auto, met een kompressor koelkast erop aangesloten. Gaat geweldig,ook zonder de motor te laten lopen nog te gebruiken.Laat hem nu in de auto zitten, altijd makkelijk!!.Ook bij de aanschaf goede informatie gekregen mbt het installeren van de bekabeling.

> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt voor je spontane reaktie op onze service, en we zijn blij dat dat we weer een tevreden klant hebben.
De PI-1000 is perfect geschikt om zware apparaten te laten werken, koelkasten, vriezers of verse broodjes uit de oven zijn geen probleem. Ook een computer, TV of TFT/LCD werkt tadeloos.

Met vriendelijke groet, uw internetwebshop team

PI 2000 12V
martin opstal schrijft op 2007-08-31

beste webshop

ik wil graag het team bedanken voor de snelle afhandeling
van mijn bestelling die niet goed doorgekomen was
na telefonisch contact is de pi 2000 binnen 2 dagen geleverd
deze zaak wordt erg gewaardeerd

mvg martin

PI 1000 12V
Ferry Elberse schrijft op 2007-06-22

Top product!!! Na enige toelichting en advies gekocht, aangesloten en doet wat die moet doen. Nette en correcte levering door internetwebshop!! Ik denk dat ik er deze zomer een hoop plezier van ga hebben.

Peter Bergering schrijft op 2007-06-20

Deze batterijen hebben een hoge kwaliteit.
De zelfontalding is merkbaar laag.
Dat merk ik omdat ik ze gebruik in een aantal draadloze luidsprekers.
Die gebruik ik maar 1x per week. Ik hoef pas na enkele weken weer op te laden.
En dat voor deze prijs. Prima artikel

PI 1000 12V
Ger Zunderd van schrijft op 2007-03-20

Vorig jaar gekocht en tot tevredenheid gewerkt. Afgelopen winter plots een storing waardoor hij niet meer werkte.
Thuisgekomen en kontakt opgenomen met leverancier en ik had binnen 5 dagen een nieuwe omvormer.
Klasse service.

Topflex Kabel set 35mm≤
bart druggen schrijft op 2007-01-29

goede dikke kabel ideaal voor zware werk (en het lichtere natuurlijk).
Ik heb ze aangesloten op een omvormer van 24volt 1000watt.
staat een magnetron aan van 800watt word niet warm niks.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten