Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Ward Biezen schrijft op 2010-11-01

W. Biezen
Ik ben nu een aantal weken in het bezit van 2 van deze accu's en ben tevreden. Ze worden na een aantal keren gebruiken sterker en gaan steeds iets langer mee. Het vermogen en de snelheid zijn bij mijn 1/10 Truck toegenomen.
Een goeie accu voor deze prijs.

Houtklover IWS-12L53, 12 T, 53 cm, benzine, 6,5 PK
meindert van den akker schrijft op 2010-10-14

Voldoet goed. Bespaart veel werk.

PI 1000 12V
rens de vries schrijft op 2010-10-05

na (snelle) binnenkomst meteen gemonteerd in camper.
werkt perfect.

Hans Bleijenberg schrijft op 2010-10-05

Heel snel bezorgd keurig

PI 1000 12V
liekele kuipers schrijft op 2010-09-24

de eerste keer dat ik het app. gebruikte was met een slijptol van 1000 watt, daar had hij duidelijk moeite mee. de slijptol kwam niet bop toeren. hij bleef wel gewoon doordraaien.
hij ziet er robuust uit en doet het verder prima.
liekele kuipers.


*Antwoord InternetWebshop*
Indien u en verbruiker met een elektromotor aansluit, dient het vermogen van uw omvormer hoger te zijn, ongeveer 30%
Bij hoge piekspanningen kunt u de "softstart" gebruiken, eerst de verbruiker inschakelen en dan de omvormer, deze is bij motoren minstens 6x het nominale vermogen. Voor meer advies kunt u ons een mail sturen.

Peter Valentijn schrijft op 2010-09-20

Zeer goede batterijen.
Gaan lekkert lang mee

Houtklover IWS-20DS63, 20 T, 63 cm, benzine, dubbelwerking
JEAN BEIER schrijft op 2010-09-13

is het mogelijk om de steunpoot te bestellen voor houtklover 20ton dubbele werking te bestellen en de prijs aub bedankt op voorhand BEIER JEAN


*antwoord InternetWebshop*
U kunt uiteraard altijd onderdelen bestellen bij ons, wij nemen contact met u op.

IVT SW-1200 12V
Meshach Broekharst schrijft op 2010-09-08

Na snelle levering en daarna enkele maanden probleemloos gebruik van mijn omvormer IVT SW 1200 werkte deze plots niet meer.
Mailtje gestuurd en snel bericht terug met de instructies en opgestuurd. Geloof het of niet maar binnen 2 weken had ik het apparaat weer retour gekregen en het apparaat werkt weer perfect.
Ik heb al meerdere produkten van Internetwebshop afgenomen,deze werken na jaren probleemloos.
Al met al kwalitatief goede produkten met goede en snelle service.
Bedankt!

Sanne van Dorp schrijft op 2010-08-16

Super service, had hem met spoed nodig en dit bij de opmerkingen geschreven. Binnen no time had ik reactie dat ze er alles aan zouden doen om proberen het voor elkaar te krijgen.
De volgende dag stond hij al op de stoep!

Helemaal super!

Dank jullie wel.

Groetjes Sanne

Minigraver MG-300 met 10Pk benzinemotor
JP Stryckmans schrijft op 2010-06-30

Zeer degelijke machine aan een scherpe prijs. Stevig verpakt en goede montageinstructies. Probleemloze communicatie. Tot de volgende bestelling.

PI 2000 12V
Chrit van den Elzen schrijft op 2010-06-16

Een omvormer die doet wat hij moet doen.
In tegenstelling tot wat de pagina zegt is deze met display , waarop je kan zien hoeveel volt de accu nog heeft en de wattage wat je afneemt.
Dit heeft het voordeel dat je hem niet per ongeluk overbelast.
Deze omvormer heeft 2000watt continu en de meesten hebben 1700watt continu.
Wat de prijs betreft heb ik op internet nog geen goedkopere gevonden.
Snelle levering.
Een zaak die mijn vertrouwen heeft gekregen.

mvg.Chrit

Peter Jansen P.E.M schrijft op 2010-06-16

super accu, die namate deze ontladen wordt en weer wordt opgeladen steeds sterker wordt.
gebruik zes van deze accu´s omdat er met drie personen tegelijk gereden wordt.
Een echte aanrader die zeker voor de prijs perfect is, en ook nog eens snel geleverd wordt.

Jurrien Mensing schrijft op 2010-05-20

Zeer goed klantvriendelijk en snelle levering

m.v.g.

J.Mensing
Drenthe


Topflex Kabel set 35mm²
L Oldenburg schrijft op 2010-05-18

PRIMA VERZORGT EN SNELLE AFWERKING OOK WAT KLANTEN SERVICE BETREFT. DIT VOELT VERTROUWD.

GEEN KLACHTEN.

M.V.G.

L.OLDENBURG

PI 1000 24V
recensie via mail Anonieme klant schrijft op 2010-04-07

(Bestelling op Thu, 1 Apr 2010 14:22 iDeal)

Op 3 april al ontvangen. Bedankt, super snel!

W.J.T. de Kaper schrijft op 2010-03-02

Opnieuw heb ik 2 setjes 3200 mAh AA oplaadbare batterijen van Profitexx besteld bij Internetwebshop en keurig en snel geleverd gekregen. Ik heb al jaren ervaring met de door u geleverde batterijen en ik heb nog niet meegemaakt dat er defect optrad. Bovendien is de capaciteit echt hoog. Eigenlijk zijn het de enige die goed bruikbaar zijn in mijn elektronische agenda; alle andere komen heel snel op een lagere spanning waarbij de agenda uitschakelt. Evenzo mijn camera. Ik gebruik ook de 11000 mAh (!!) D-cellen in mijn MagLite met 3W LED moduul en dan heb je een ongelofelijke gebruikstijd!


schrijft op 2010-02-25

De levering was snel, en de generator was erg goed verpakt.
Internet webshop had om de originele verpakking een dikke laag bubbeltjes folie gewikkeld en een hele stevige doos om het geheel gedaan.
Helaas had de transporteur het toch voor elkaar gekregen het pakket zo te behandelen dat de 220 zekering was afgebroken.
Maar èèn mailtje naar internet webshop was voldoende.
Ik kreeg netjes een nieuwe schakelaar toegestuurd en alles is dus opgelost.
Verder zag er alles prima uit en de generator werkt goed.
Mijn conclusie: met de service van internet webshop zit het ook wel goed.
Vandaar dat ik met 5 sterren beoordeel.
Rest mij nog een vraagje: ik zou graag een reserve bougie hebben, maar op de bougie die er in zit staat geen merk, alleen de code F6TC.


P Folkerts schrijft op 2010-01-27

De (noodstroom) generator enkele dagen geleden getest.
Apparaat straalt kwaliteit uit.

Voor het vullen van de olie is een kleine trechter wel handig. Apparaat licht kantelen olie bijvullen en weer horizontaal plaatsen voor oliepeil controle. Benzine (Aspen) bijvullen gaat zeer makkelijk.

Het starten gaat de eerste keer wat minder snel omdat er natuurlijk nog geen brandstof in de leidingen zat.

Zorg bij gebruik voor noodstroom wel dat er voldoende stroomverbruikers aan staan. De generator kan immers 2000 watt produceren en bij alleen een spaarlamp loopt de motor onregelmatig. Zet bijvoorbeeld alle lampen in de woning aan...

De levering was zeer snel en goed. De generator met doos was verpakt in bubbelplastic en vervolgens in nog een doos.
Enige minpuntje is de locatie van de olievulopening. Maar daar hoef je gelukkig niet vaak bij...


T.H. Zoest van schrijft op 2010-01-21

Ook vanaf mijn zijde ruim 4 sterren. Vlotte reactie na bestellen via de site en de levering ging ook super snel (3 dagen). Toch eigenlijk best wel jammer, want als er een NL handleiding bij had gezeten hadden jullie toch OOK de ene sterretje ook van mij gehad. Misschien toch nog een (tweede) hint om in de toekomst Nederlandstalige handleidingen bij jullie produkten te doen.


Houtklover IWS-22A62, 22 T, 62 cm, benzine, staand+liggend
Henk Barla schrijft op 2009-12-29

De houtklover is van een uitstekende kwaliteit, goed afgewerkt en voldoet boven verwachting.
Zonder meer sterk aan te bevelen.
Henk Barla

PI 1000 24V
eric terlouw schrijft op 2009-09-19

prima omvormer.ik gebruik hem in de vrachtwagen.apparaat doet wat ie moet doen.
service van de shop een dikke tien.
Eerste omvormer ging kapot,opgestuurd en kreeg gewoon een nieuwe zonder poespas of gezeur.
Zat natuurlijk wel nog in de garantie periode.aanrader om hier te kopen.

PI 1000 12V
P Koren schrijft op 2009-08-30

De PI1000 voldoet uitstekend,als je hem aansluit met de dikkere kabels.
Maar het meest tevreden ben ik nog over de service van dit bedrijf.
Meteen na het installeren trad er een storing op. Omdat ik het echter snel nodig had heb ik het apparaat teruggestuurd en tegelijkertijd per e-mail contact gehad over de storing. Internet Webshop heeft onmiddellijk een nieuwe omvormer verstuurd, die ik de volgende dag al in huis had. Grote klasse!

PI 1000 12V
Cees Wesseling schrijft op 2009-05-10

Hallo Team,


Ik wilde even reageren op het afhandelen van mijn bestelling.

In eerste instantie een omvormer gekregen die niet goed was dus contact gezocht en binnen zeer korte tijd antwoord en een passende oplossing.
Het is altijd afwachten hoe een intnetwinkel met een klacht omgaat maar prima hoor.
Toen ook nog een acculader besteld en deze ook zeer snel binnen gekregen.
Door dit soort akties van snel en goed handelen staat deze shop bij mij in de favorieten.

Kortom als ik weer wat nodig heb ga ik eerst kijken bij de interwinkel die een goede en snelle service geven.
Team "Keep up the good work"

Grtjssss Cees


PI 200 12V
WHC Kuijlenburg schrijft op 2009-04-29

Er was haast geboden om dit artikel in bezit te krijgen ivm vakantie. Infodesk heeft belood dit binnen 2 dagen te leveren.

Dit is gelukt !!!!

Bedankt, Prima service

VrGr
PIM

Robin Redering schrijft op 2009-04-10

Fijne service en perfecte levering. Met 2 dagen de bestelling in huis.

C. C. Visser schrijft op 2008-07-06

Uitstekende oplaadbare AA batterijen. Er lijkt geen eind aan te komen in mijn Canon Powershot A720 IS digitale camera. Nu al kleine 400 foto's gemaakt, met en zonder flits, en nu pas bijna leeg.
De levering ging correct en met 4 werkdagen.

PI 400 12V
umut ozen schrijft op 2008-04-24

Ik had deze omvormer gehaald als een extratje voor mijn auto. Ik ben zeer tevreden erover,
zeker omdat die erg vaak van pas komt. Lekker makkelijk om onder andere telefoons, laptop,
PDA, batterijen op te laden. Ook erg handig geweest voor console gebruik op mijn ingebouwde
TFT scherm. Heb een PS1, PS2, Xbox erop gedraaid zonder probleem, voor een PS3 heeft die
net niet genoeg pit helaas..

Fannetje kan wel wat geluid maken bij belasting, hoe meer belasting hoe sneller die draait.
Maar opladen van een telefoon verbruikt zo weinig dat die onhoorbaar is (zit onder dashboard)
Ik hebruik hem tevens met een verdeel doos waarop ik makkelijk 4 telefoons en een PDA + Laptop
kan opladen tegelijkertijd!

Bij overbelasting slaat die in 0.002 sec op beveiliging en blijft daarop staan tot het apparaat is
verwijderd en je de omvormer uit en aan schakelt. Goed geregeld dus :)

GreetzZz Umut aka Reg-Edit

toon verguld schrijft op 2008-04-19

bij deze wil ik even vermelden dat de bestelling goed is ontvangen
had het besteld op zondag op donderdag was het binnen
het was netjes en goed verpakt
betaling is ook goed verlopen
ik vind dat het ook gerust vermeld mag worden als het goed is
met vriendelijke groet t verguld

PIC 1000 + acculader
Jos Buijk schrijft op 2008-02-29

PIC 1000 aangeschaft voor de camper. Radio TV DVD Sateliettuner bakoventje koffiezetter, alles werkt perfect.
Geeft gewoon 220 volt door, valt de netspanning weg dan neemt de PIC 1000 dit naadloos over en omgekeerd ook en gaat dan weer gelijk de accu opladen. Enkel (langdurig) op 12 volt ook géén problemen. Koelfan gaat bij zwaardere belasting keurig draaien en het geheel geeft een vertrouwd gevoel. Als de levensduur net zo goed is als het gebruiksgemak is dit een topper.


> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt voor uw reactie.
Om het vertrouwd gevoel te verhogen, geven wij 3 jaar garantie. Het is wel de bedoeling dat u er langer plezier van heeft.
De accu wordt met 5 Ampère geladen, dat heeft zijn tijd nodig. Deze omvormers worden ook gebruikt als backup bij een stroomuitval, zelfs voor kelderpompen.

Mvg, uw Internetwebshop Team.

Sander Plantema schrijft op 2008-01-28

5 Sterren voor mij!
Perfecte levering! Ik heb de generator van olie en brandstof voorzien en een uur laten testdraaien. Loopt mooi stationair en blijft een constante spanning geven. Nu hopen dat hij ook in de toekomst zijn kracht blijft leveren.


> Antwoord internetwebshop-- >

Bedankt voor uw reactie!
De generatoren van PROFiTEXX® zijn uiterst betrouwbaar daar hoeft u zich geen zorgen om te maken, ook de 3 jaar fabrieksgarantie geeft al aan dat het product goed is.
Wij zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering.
Met vriendelijke groet, uw Internetwebshop team.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten