Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Hans Dieke schrijft op 2011-03-16

Wiel is wat aan de lichte kant voor het opdraaien van gipsplaten naar 3m hoogte.
Denk dat het wiel aan het eind van deze bouw al kapot is.
Maar voor deze prijs kon ik hem niet laten lopen.


*Antwoord InternetWebshop*
Het is nog niet voorgekomen dat dit wiel kapot gaat, indien dit gebeurt heeft u garantie en sturen wij u een nieuw wiel toe. Succes met de verbouwing.

Michael Kusters schrijft op 2011-03-10

Goed en snel geleverd, geen probleem.
Vermogen is aan de lage kant en reageert gevoelig maar verder perfect voor de noodstroom en "onderweg". Gemakkelijk mee te nemen, licht, al met al een prima koop!

*Antwoord InternetWebshop*
Het vermogen van de SE-950 is 650W continu. Omdat het een kleine 2takt generator is reageert deze gevoelig bij het in en uitschakelen van apparaten. Ons advies, een overspanningsbeveiliging (conrad 610880-89) gebruiken indien u meerdere apparaten er op aansluit.

Peter Bosters schrijft op 2011-03-10

Apparaat werk perfect maar ben het met Jessica eens er wordt geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. Deze is hellaas ook niet door mijn na een speurtocht op internet gevonden. Grensen zijn dan wel open , maar er bestaan nog steed verschillende talen. Graag zie ik een vertaalde beschrijving.


*Antwoord InternetWebshop*
De Nederlandse handleiding (.pdf) zal dit jaar te downloaden zijn bij het product.

JOS SCHULMER schrijft op 2011-03-10

Generator is netjes geleverd, na het vullen van de mengsmering lekte het kraantje, tussen de tank en het kraantje. Dit kenbaar gemaakt aan internetwebshop die vertelde dat de pakking, afdichtingsring, waarschijnlijk niet goed zat.Deze los gedraaid en beter gemonteerd, lekt niet meer.Hoop geen problemen meer te krijgen.
Shaddy Schulmer

*Antwoord InternetWebshop*
Indien er problemen zijn met de generator, kunnen wij u adviseren wat u moet doen. Deze kleine generatoren zijn betrouwbaar en geven geen problemen.

M. Weber schrijft op 2011-03-10

waren spontaan niet meer leverbaar. Maar volgens commentaar waren ze wel opgestuurd en kwijtgeraakt in de post.
Bedrag is wel netjes teruggestort.

*Antwoord InternetWebshop*
Deze 3W zonnepanelen waren in de uitverkoop en zijn geheel uitverkocht. Indien deze nog wel leverbaar waren hadden wij u weer een zonnepaneel opgestuurd, uw aankoopbedrag is daarom terug gestort.

j soest schrijft op 2011-03-07

door transportschade was de agregaat beschadicht na tel.en email is het helemaal goed opgelost, hele goede service ik geef ze een warme douche gr co

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw recensie. Als de generator geleverd wordt, is het belangrijk dat deze gecontroleerd wordt op schade. Het naderhand indienen van een transportschade wordt niet geaccepteerd
(ook door de verzekering niet).
De transporteur moet verantwoordelijk met een pakket omgaan, bij schade PAKKET WEIGEREN!,
deze gaat weer retour, dit is voor u het eenvoudigste.
Uiteraard zorgen wij voor een goede oplossing, InternetWebshop Service!

jack jvmeer schrijft op 2011-03-01

heb er een besteld komt aan met gat in de doos
voorkant lucht filter daardoor af gebroken schakelaar aan en uit werkt net anders om 1 is uit 0 is start als je dat niet weet krijg je hem niet gestart verstuurt door tnt waarschijnluk met transport gebeurd

*Antwoord InternetWebshop*
Een transportschade kunt u beter niet aannemen, de transporteur is daar verantwoordelijk voor. Indien u ons een mail stuurt kunnen wij u de defecte luchtfilterkap toesturen.

PSJ Dieleman schrijft op 2011-02-12

goede en snelle bezorging
aggregaat loopt heel mooi en vrij stil
als je niet veel stroom nodig hebt , ideaal


*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw reactie, als u tevreden bent zijn wij dat ook, daar doen wij het voor ;)

PI 1000 12V
Hans Wijnja schrijft op 2011-02-07

hij doet het.
Hoi Hans

Ton Meulepas schrijft op 2011-02-02

perfecte batterijen met een heel grote capaciteit, gebruik ze in koplamp fiets met halogeenlampje. heb zonder problemen 4 uur continu goed licht

Luchtsleutel-set
John Borghoff schrijft op 2011-01-26

De olievernevelaar is niet echt dicht als hij gevuld is en de druk komt er op dan lekt hij olie en als de luchtsleutel weg word gelegt dan is hij de volgende morgen leeg. De luchtsleutel werkt prima.m.vr.gr.

*Antwoord InternetWebshop*
Waarschijnlijk is deze gescheurd, stuur ons even een mail met uw factuurnummer en wij sturen u een nieuwe vernevelaar toe.

Houtklover IWS-22A62E elektro, 22T, 62 cm, staand+liggend
Stan Beerten schrijft op 2011-01-24

Werkt op zich prima. Jammer van het gammele steunpootje en de primitieve kogelkoppeling. Heb zelf iets degelijker materiaal gemonteerd.

*Antwoord InternetWebshop*
De kleinere modellen hout-splijters hebben een eenvoudige koppeling en steunpoot, die prima voldoet achter een minitraktor of quad. Deze houtklover is niet geschikt om achter een auto te vervoeren.

gerard Remmelzwaal schrijft op 2011-01-24

Heb de accu's nu 2 weken in bezit en bevallen prima,ze zijn nu al sterk en dat kan alleen nog maar beter worden.Je hebt geen dure Graupner of Robbe accu nodig deze zijn net zo goed en veel goedkoper. Goede en snelle service van Internetwebshop.

Erik Peters schrijft op 2011-01-24

Super accu, zeer tevreden over, koop alleen een goede oplader erbij.

*Antwoord InternetWebshop*
Helaas heeft u bij uw bestelling geen oplader mee bestelt. Bij aanschaf van 4 RC-accu´s krijgt u een gratis oplader twv €19,90

Kerdy Van Vuuren schrijft op 2011-01-22

Eindelijk goede batterijen die prima werken voor mijn camera, evenals de snellader die ik bij InternetWebshop speciaal voor deze batterijen heb aangeschaft.
Batterijen gaan lang mee en men levert een uitstekende service.
Snelle levering en het contact bij eventuele vragen is correct en vlot.
Graag tot een volgende keer!


Jeroen Dorrestein schrijft op 2011-01-19

Snelle levering, prima apparaat wat het uitstekend doet. We hebben er al veel plezier van in ons vakantiehuisje.

amanda pigmans schrijft op 2010-12-12

ik ga deze generator in het nieuwejaar 2011 pas gebruiken dus levering is uit stekend

Arnoud Faber schrijft op 2010-11-30

Sinds kort deze accu in huis en ben zeer tevrede over de accu,geeft extra vermogen wat in zeker niet had gedacht. Een super accu voor een redelijke en aantrekkelijke prijs.
Dus ben je opzoek naar een goede en sterke accu zoek niet verder !!


Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
aad a.f.m. Schuit schrijft op 2010-11-29

Uitstekende service en de hakselaar voldoet aan mijn verwachting.Volgende keer bestel ik hier zeker meer produkten.

Aad schuit

Kees Wesselius schrijft op 2010-11-28

Superproduct. Stevige diesel. Niet helemaaaaaal fluiterstil maar voor 6000 watt (of daaromtrent) prima. Dieselverbruik laag en stevige behuizing.

Let wel op of je de 220V niet overbelast, ik zou adviseren daar een 7A a 8A snelle zekering in de kabel in te bouwen. Deze aggregaat is prima gezekerd op de 400V maar de 220 is echt voor belastingen tot 1700W continu. Van de 400V kun je wel 3x 230V/1700W aftappen met een kabelsplitter.

GER TIMMERMANS schrijft op 2010-11-25

telefoon heeft geen onderbreking meer
dus denk dat ze goed zijn
mvrg ger

Henk Schoenmakers schrijft op 2010-11-23

Goede service van internetwebshop.nl omdat de generator een transportschade had opgelopen aan het startmechanisme. Binnen enkele dagen een vervangend onderdeel ontvangen, alles nu naar wens.

Jessica van der Poel schrijft op 2010-11-18

Ik ben heel tevreden over de aggregaat en de service van internetwebshop.nl

Echter heb ik wel 1 puntje van kritiek.
Er blijkt alleen een Duitse beschrijving bij geleverd te worden.
En als je net als ik geen duits spreekt, is dit echt niet handig. Zeker niet als je niet bekend bent met dit soort apparaten (en vrouw bent ;) ).
Ik ben van mening dat bij dit soort (brandgevaarlijke) apparaten welke in Nederland verkocht worden, een Nederlandse, of in elk geval een Engelse beschrijving geleverd hoort te worden.
Internetwebshop.nl is geheel bereid om e.e.a. uit te leggen per mail over hoe te gebruiken e.d.,
Zonder dit puntje hadden ze 5 sterren gekregen.

*Antwoord InternetWebshop*
Uitleg over het in gebruik nemen van de generator hebben wij u via mail toegezonden. Alle vragen worden door de technische afdeling via mail of telefonisch deskundig beantwoord. Een Nederlandse gebruiksaanwijzing zal binnenkort als PDF te downloaden zijn op de website.


Luc Gevaert schrijft op 2010-11-08

Goed en degelijk product.

Marco Mulder schrijft op 2010-11-01

Een goed ver-schijnende schijnwerper en is in verschillende standen te zetten naar keuze plus de accu gaat lang mee groetjes marco.

Ward Biezen schrijft op 2010-11-01

W. Biezen
Ik ben nu een aantal weken in het bezit van 2 van deze accu's en ben tevreden. Ze worden na een aantal keren gebruiken sterker en gaan steeds iets langer mee. Het vermogen en de snelheid zijn bij mijn 1/10 Truck toegenomen.
Een goeie accu voor deze prijs.

Houtklover IWS-12L53, 12 T, 53 cm, benzine, 6,5 PK
meindert van den akker schrijft op 2010-10-14

Voldoet goed. Bespaart veel werk.

PI 1000 12V
rens de vries schrijft op 2010-10-05

na (snelle) binnenkomst meteen gemonteerd in camper.
werkt perfect.

Hans Bleijenberg schrijft op 2010-10-05

Heel snel bezorgd keurig

PI 1000 12V
liekele kuipers schrijft op 2010-09-24

de eerste keer dat ik het app. gebruikte was met een slijptol van 1000 watt, daar had hij duidelijk moeite mee. de slijptol kwam niet bop toeren. hij bleef wel gewoon doordraaien.
hij ziet er robuust uit en doet het verder prima.
liekele kuipers.


*Antwoord InternetWebshop*
Indien u en verbruiker met een elektromotor aansluit, dient het vermogen van uw omvormer hoger te zijn, ongeveer 30%
Bij hoge piekspanningen kunt u de "softstart" gebruiken, eerst de verbruiker inschakelen en dan de omvormer, deze is bij motoren minstens 6x het nominale vermogen. Voor meer advies kunt u ons een mail sturen.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten