Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Roland van der Velden schrijft op 2011-06-17

Machine is keurig op tijd afgeleverd. Alleen de rubberflap ontbreekt. Het apparaat werkt prima uitstekend zelfs. Voor vers hout is dit apparaat uitermate geschikt. Ik ben content met deze aankoop.Ben zeker van plan vaker producten te bestellen. Zeer betrouwbaar!

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
piet van gent schrijft op 2011-06-15

heb betrefendelift besteld maar nog niet ontvangen

*Antwoord InternetWebshop*
Via email hebben we u op de hoogte gebracht van de langere levertijd, u bent hiermee akkoord gegaan.

PI 1000 12V
Dominique Princen schrijft op 2011-06-14

tevreden over versturen van de omvormer en de werking ervan

Minigraver MG-300 met 10Pk benzinemotor
Marc De Haen schrijft op 2011-06-12

Zeer tevreden van de minigraver.Machine komt stevig verpakt toe in een grote krat.Montage van de machine is zeer eenvoudig aangezien je enkel nog maar een paar grote stukken moet monteren .Je moet wel met minstens 2 personen zijn wegens het gewicht.Bij het vullen van de motor met olie bleek dat een van de motorsteunen gebroken was en na een mailtje met wat foto's direct een nieuw exemplaar toegezonden gekregen .Wat service betreft kan dit wel tellen.
Spijtig is wel dat er geen hydraulische olie (11 liter ) bij de machien is .Ik heb hier lokaal nogal moeten achter zoeken.Internet webshop,eventueel toevoegen bij de accesoires op de webshop van deze machine.
Testresultaten:
Als eerste test een boomstronk (diam 30 cm) uitgegraven en na drie tellen lag de stronk al op het gras.Nadien met de machine een vloerplaat uitgegraven voor een tuinhuis en ook dit verliep zeer vlot en snel .Machine maakt ook zeer weinig schade aan de ondergrond.
Met een rupsvoertuig is dit wel even anders.
Machine heeft ook wel zijn beperkingen oa uitgegraven grond op een plateau aanhanger laden is niet zo evident wegens beperkte bakhoogte .Ik heb hier wel al een oplossing voor in gedachten want deze machine kan een handige doe het zelver wel eenvoudig naar zijn wensen aanpassen .
Een super tevreden klant en ik zal hier nog wel een paar zaken kopen.
Bedankt voor de goeie service .
Groeten,
Marc

*Antwoord InternetWebshop*

Bedankt voor uw recensie! Helaas kunnen wij de hydraulische olie niet zo goedkoop leveren. Deze kunt u bijvoorbeeld wel bij smeerolieonline bestellen, betere prijzen kunnen wij niet bieden. De laadhoogte is 1,2Meter en ruim voldoende voor een normale aanhanger.


Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
eddy lavreysen schrijft op 2011-06-03

Zeer goede waterpomp maar had een probleemje met de motor! Heb dat gemeld na 3 dagen waar dat opgelost. das geweldige garantie en service !!! Van mij een GROOOOTE pluim voor op het hoedje van Karin!!!!!!!!!
Groetjes van Eddy uit Belgien

*reactie InternetWebshop*
Bedankt voor de leuke reactie! Uw oliedop is de volgende dag verstuurd en uw probleem was verholpen.

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
piet brak schrijft op 2011-06-01

p.brak 01-06=2011

het is een goede pomp ik heb er 6sproeiers op staan ik heb de koppelingen vervangen door brand weer koppelingen en een aan zuig slang
uit de dump handel werkt heel goed

*reactie InternetWebshop*
Goede tip!
De Storz-koppelingen om de brandweerslangen direct op de pomp aan te sluiten kunt u in de shop mee bestellen.

PI 600 12V
frans siepman schrijft op 2011-05-31

simpel maar werkt goed. ik bestel er vandaag nog een voor mijn buurman. hij word gebruikt in ons tuinhuisje [zonne energie]

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
hendrik stoelwinder schrijft op 2011-05-31

De pomp werkt wel, de recensie is op wens van de klant verwijderd.

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
Peter P Duteweert schrijft op 2011-05-30

ik ben tevreden over deze pomp ,

Aanzuigslang 3-inch 72mm 3 meter PVC
Simon van Oort schrijft op 2011-05-26

goede slang

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
Simon van Oort schrijft op 2011-05-26

Goede pomp. begrijp de recensie over de aansluiting niet zo goed? 1000 liter per minuut met een druk van 3 bar door een tuinslang heen krijgen is onmogelijk. kortom niets mis met de pomp en aansluitingen ze passen perfect bij elkaar!!!!!

T. Van Landeghem schrijft op 2011-05-25

Voor de hoge prijs die ervoor moet betaald worden vind ik een handleiding in het Nederlands geen overbodige luxe. Helaas, alleen in het Engels...

*Antwoord InternetWebshop*
De handleiding komt van de leverancier en niet van InternetWebshop. Handleidingen in de Nederlandse taal worden niet vaak geleverd. De verkoopsprijs die u heeft betaalt was de normale prijs en niet duurder.

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
Jan Kamp schrijft op 2011-05-25

De aansluiingen voor deze pomp zijn veel te
groot. een slang voor 10 cm kan je behalve bij jullie nergens kopen. Veen beter een aanzuigstu 5 cm en een uitgaande kant voor tuinslang.. koste mij 2 uur werk om de pomp te kunnen gebruiken.

*Antwoord InternetWebshop*
Wij verkopen alleen de 1,2 en 3 duim´s slangen, het is mogelijk om een tuinslang te monteren, alleen de adapters verkopen wij niet. Wel moet u de motor dan met een laag toerental laten werken. Sproeiers kunnen niet werken omdat het geen drukpomp is, het bewateren en sproeien met meerdere slangen is wel mogelijk.

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
T Jonkman schrijft op 2011-05-23

Het is een beste pomp is zo als ze hem beschrijven kan veel water per uur overpompen

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
John van der Naald schrijft op 2011-05-22

Eerste indruk is dat sprake is van een goede prijskwaliteit verhouding. Heb het apparaat na ontvangst uitgepakt en in elkaar gezet. Kinderspel. Daarna, zonder gewicht eraan 'rondgereden' en een aantal keren omhoog en omhoog gedraaid. Ook kinderspel. Werkt soepel en simpel.

Conclusie voldoet volledig aan mijn verwachting.


XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Erik van Gerven schrijft op 2011-05-12

Redelijke platenlift wieltjes wat aan de zwakke kant en takelde wat zwaar,hebben wat gesmeerd en loopt nu beter.
prijs kwaliteits verhouding goed.

van Gerven Timmerwerk

Warmtewisselaar RVS 60 rijen 130 kW
Johannes .P. J.P.de Visser GPA schrijft op 2011-05-10

Prima warmtewisselaar , waar voor z'n geld .
M.V.G.
J.P. de Visser

PSI-1200 12V
Peter Rijsewijk schrijft op 2011-05-03

uiterst tevreden werkt perfect met nespresso apparaat

paul aalmans schrijft op 2011-05-02

heb het product juist pas geïnstalleerd, mijn eerdere ervaringen met deze accu's zijn positief.
de afhandeling door internetwebshop was zeer positief.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Rob Kerssens schrijft op 2011-04-30

Ik heb er nu enkele platen mee opgetakeld en dat ging gemakkelijk. Wel een vrij zwaar pakket waarvan de doos bij het transport is beschadigd en het wiel wat is vervormd.

PIC 1000 + acculader
Ruud Haller schrijft op 2011-04-28

De PIC1000 aangeschaft voor een mediceinen koelkastje in een tourincar. Omschakelen gaat goed, hij reageerd wat snel op spanningsdippen op de 12 volt aansluiting voordoen wat steenvast bij het starten van de bus een alarm geeft op de PIC die helaas niet automatisch hersteld. Ik heb de lader nog niet meer stroom leveren dan 800mA, wellicht bij legere accu's meer lading maar dat moet ik nog uitproberen.

De handleiding verteld niets over de rode en gele led naast de twee kleurenled die wel besproken wordt, dat is wel jammer, ook op het apparaat staat geen indicatie voor de twee leds..

Volgende week gaat de bus een week richting frankrijk, de ultieme test.

Daarna pas kan ik de accu's wat verder leeg laten raken om te kijken of de lader de 5 Amp wel gaat leveren..

Concept natuurlijk zeer doordacht voor veel toepassingen ideaal om niet om te hoeven schakelen bij aansluiten van de 230Volt aansluiting.

*Antwoord InternetWebshop*
Als u de auto start gaat de voltage onder de 10V (afhankelijk van de capaciteit van uw startaccu) en gaat de omvormer is storing. Indien u gebruik maakt van een (gescheiden)huishoudaccu gebeurt dit niet.
De lader is een absorptie lader, hoe lager de voltage hoe meer laadstroom (max.5A), als de 13,8V bereikt is is de stroom 0 Ampère. Als de 2 leds werken is de netspanning voorhanden en de lader geactiveerd.

remmers chiel schrijft op 2011-04-27

super accu tegen een goede prijs
bedankt voor de snelle levering

Topflex Kabel set 35mm²
Rudy Meulemans schrijft op 2011-04-20

goede snelle levering goede kabels werken goed

leo de graaf schrijft op 2011-04-13

hoi de steca pr3030 is perfekt!
kwam op tijd binnen
ik ben er blij mee

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw Review!
Indien u uitleg nodig heeft wat u allemaal kunt instellen stuur ons graag een mail.
Wat ik zelf zo praktisch vind, is de nachtverlichting instelbaar in uren of de hele nacht, TL op 12v en je hebt overal waar je wilt automatisch licht.

Clint Stroebel schrijft op 2011-04-06

Topper!!!... Heb 2 accu's 1 voor een Himoto rc truck en 1 een tamiya df-02 Superstock BZ... Snelheid is toegenomen en accu wordt met iedere keer laden sterker!... dat wordt nog een bestelling!!...

M.F. Luchtenberg schrijft op 2011-03-31

Generator vorige week ontvangen en is een mooi compact apperaat. Heb hem momenteel nog niet nodig maar wel gelijk uitgeprobeerd. Start vlot en voldoet aan mijn eissen. Ben alleen benieuwd hoe lang hij erover doet om een auto-accu op te laden.

*Antwoord InternetWebshop*
Het opladen van uw accu is afhankelijk van de grote van de accu, en het vermogen van de acculader. Voor advies mail de technische afdeling service(a)internetwebshop.nl

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Willem Reinders schrijft op 2011-03-31

Geweldige doet het perfect kan ik iedereen aanbevelen snijt met gemak dikte van 10 cm of het niets is,en de prijs is gunstig voor zo'n Hakselaar.geweldig

Minigraver MG-300 met 10Pk benzinemotor
Maurits Leeuwenburgh schrijft op 2011-03-30

Een aantal weken heb ik de minigraver bij mij thuis ontvangen, na de bestelling 2 dagen eerder. Super levertijd dus!
De graver was gedeeltelijk gedemonteerd zoals de leverancier ook had aangegeven, dus op vrijdag avond in alle enthousiasme gestart met het monteren samen met mijn zwager. dit bleek een relatief simpele klus te zijn, en we waren daarom ook binnen een goed uur klaar. De minigraver is een zeer degelijk apparaat, heel recht-toe-recht-aan, wat ook technische/electronische problemen bespaart. Na 1x trekken aan het startkoord loopt het motortje en kan je aan de slag.
Ik heb met de minigraver diverse dingen gedaan inmiddels in mijn grote tuin, zoals puin uit de grond graven, betonplaten op de aanhanger "tillen", zandondergrond voor bestrating geegaliseerd, grote struiken uitgegraven, enz. enz.. in eerste instantie dacht ik dat de 9pk motor misschien aan de lichte kant is, maar hier ben ik inmiddels wel op teruggekomen. de hydrauliek druk is zo krachtig, je trekt zo een betonnen muurtje uit de grond! Kortom: met deze minigraver kan je ontzettend veel!

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw recensie, uitgebreider gaat het niet :) Wij zijn altijd blij als een klant tevreden is!

Kabel set 35mm² 75cm
Bennie Toonstra schrijft op 2011-03-29

Snelle levering en prima kwaliteit.
Een aanrader.

Gijs Klijmij schrijft op 2011-03-27

Inmiddels is de generator geleverd. Er zijn heel veel dingen mis gegaan bij GLS waar de internetwebshop NIETS aan kon doen.Zelfs persoonlijk contact had en alles is keurig netjes afgehandeld.
De generator is een puik machientje, lekker stil en precies goed voor hetgeen ik hem gebruik.
Een pluim voor de internetwebshop dus!!!!!

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw reactie, helaas gaat er veel mis bij GLS, onder werkdruk maken mensen maken fouten. Na veel bellen hebben wij het pakketje gevonden, het stond bij een afhaalpunt omdat er niemand thuis was. Problemen zijn er om opgelost te worden!

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten