Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Strooiwagen 20kg kunststofbanden
aron zwiers schrijft op 2011-12-14

de strooi wagen was snel geleverd.
alleen er zit geen instructieblad of boekje bij om hem in elkaar te zetten. dus voor de niet handige klusser is dit zeker een groot nadeel.

Antwoord InternetWebshop:
De handleiding had er wel bij moeten zitten, ons excuus voor het ongemak.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
freddy nielsen schrijft op 2011-12-11

Heel snel geleverd. Allers werkt perfect.
Voldoet aan mijn verwachting.
Als je er een moet huren over een lange periode ben je meer kwijt.

Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
Albert van der vliet schrijft op 2011-12-07

hij is geinstalleerd in een vloer verwarmings systeem,voor een geschijden systeem i.v.m. een slangen stelsel in de vloer die niet difusie dicht is.
Voor een twee groeps instalatie heeft hij meer als voldoende capaciteid,naar mijn mening werkt die heel goed en heefd een super snelle warmte overdrag.

Acculader 12V & 24V - Booster 430
h mollema schrijft op 2011-11-24

binnen 12 uur geleverd, 2x gebruikt ook met booster, werkt perfect. heel tevreden over deze eerste bestelling.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
J van der Heide schrijft op 2011-11-24

heb er plafond 122x244 mee gedaan heb hem nu al terug verdiend prachtig apparaat en ik vindt het een koopje voor wat je krijgt

Peter Hamming schrijft op 2011-11-09

Helemaal tevreden. Misschien nog een andere lader kopen... (heb nu Robbe 2 lader)

A v Gils schrijft op 2011-10-28

Mooi en goed product voor weinig geld

Acculader 12V & 24V - Booster 630
Joke Coolen schrijft op 2011-10-17

prima snel bezorgt

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Frits Nisters schrijft op 2011-10-04

Goed werkende machine, heb al eerder iets dergelijks gehad (Hydraulisch)
maar deze werkt veel beter.
Voor deze prijs vind je niet zo iets wat zo solide en krachtig is.
Heb hem net lijkt duurzaam maar de tijd zal het uitwijzen.

Frits

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
G Boey schrijft op 2011-10-03

G.B uit Putte 03-10-2011
Snelle levering
Werkt Perfect
Geld zeker waard

Mini HVLP spuitpistool 0.8mm RVS naald
Roy Speksnijder schrijft op 2011-09-28

Een goed te gebruiken hvlp spuitje, voor kortstondig gebruik, effectief gebruik is goed mogelijk hiermee, afstellen is zeer goed te doen, zelfs voor onervaren gebruikers.

Minigraver MG-300 met 10Pk benzinemotor
George H.M. Smeets schrijft op 2011-09-23

Heb een 9PK mobiele graafmachine aangeschaft via internet. Had vooraf nogal wat twijfels om via Internet te kopen.
Zeker toen ik ook nog een beschadigde slang ontving.

Kraan is gemakkelijk op te bouwen, zelfs als je niet technisch bent maar gewoon logisch nadenkt. …ťn min puntje is dat de motor en de machine geleverd worden zonder olie dus je kunt niet onmiddellijk je nieuwe aanwinst uitproberen. Ook de trekhaak zit er niet bij, die wel afgebeeld staat.

Verder een geweldige machine voor de kleine ondernemer c.q. hobbyist (of hovenier)de service is geweldig, beschadigde slang zonder enig probleem netjes nageleverd en binnen een week in huis! Er werd ook niet moeilijk over gedaan en de nalevering werd zonder problemen vlekkeloos opgelost. E-mails worden door de firma keurig op korte termijn beantwoord en ik ben, na circa 100mtr. gegraven te hebben met deze graafmachine, zeer tevreden over dit product! Kan hem echt aanbevelen! Goede service - goed product en een tevreden klant!

George H.M. Smeets
P&O Ferries Holdings Ltd.
5866 AW Swolgen

*Antwoord InternetWebshop*
Bedankt voor uw recensie! Olie leveren wij helaas niet, wij zullen dit ook bij het product vermelden. De trekhaak moet wel meegeleverd worden, wij sturen deze uiteraard nog na. Dat er een beschadigde slang geleverd is niet de bedoeling,dit is misschien een transportschade geweest. Grotere graafbakken zijn ook leverbaar.

Luchtpistool
carl de kok schrijft op 2011-09-15

een super luchtpistool die precies doet wat hij moet doen, namalijk luchtblazen

Bandenblazer
carl de kok schrijft op 2011-09-15

Voor dit geld een super aankoop.

Acculader 12V & 24V - Booster 630
Abraham Bevelander schrijft op 2011-09-13

5 Sterren goed apparaat voor un nette prijs en na betaling snel geleverd! hiervoor nog mijn vriendelijke dank

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
Barry Kneppers schrijft op 2011-09-12

De pomp is gebruikt voor het laatste beetje leegpompen van een waterbassin.
Tot grote verbazing ontlucht de pomp met 4 meter hoogte verschil.

Alleen starte de motor niet altijd even goed.
En het verbruik was ongeveer 1 liter per uur.

Verder doet de pomp doet het boven mijn verwachting.

Groeten Barry.


*Antwoord InternetWebshop*
De motor moet met choke in 1x starten, zo niet is het oliepeil te laag (oliesensor)
Wij geven u graag tips, stuur ons een mail met uw vragen.

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
Bas Reedijk schrijft op 2011-08-30

Goede pomp voor deze prijs
Binnen 2 dagen bezorgd!
punten van verbetering:
Uitschakelaar zit op een kwetsbare plaats en ontluchting tankdop lekt tijdens transport
De meegeleverde slangklemmen kan je niet strak genoeg aandraaien, waardoor lucht aanzuigen inderdaad kan gebeuren
Start in 1 keer

jan.p deijkers schrijft op 2011-08-24

werkt perfect gemakkelijk in bediening Maar Nederlandse beschrijving zou er wel bij mogen zitten Voor diegene die niet zo goed in Engels zijn of die 5 andere talen B.v.b dank

*Antwoord InternetWebshop*
De Nederlandstalige handleiding wordt niet meegeleverd vanuit de leverancier, stuur een mail naar onze service afdeling, een persoonlijke support helpt u door het menu/functies en geeft advies bij het opstarten/installeren.

2e accu lader 80A/500Ah
cees DE GRAAG schrijft op 2011-08-23

Tja, wat valt hier over te zeggen: Het ding aangesloten, en hij doet wat-ie moet doen: de 2e accu pas laden als er een laadspanning boven de 13V aanwezig is... handig hoor...

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Theo van der Knaap schrijft op 2011-08-18

Goedenavond,

Hakselaar is een stevige robuuste hakselaar.
Wanneer er met kruidachtig materiaal voldoende hout mee wordt gesnipperd verwerkt hij het zeer makkelijk.

RosaNatura.nl, winnaar Ranking the grower 2011 met als thema duurzaamheid!!


Met vriendelijke groeten,
Theo van der Knaap

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
m huiting schrijft op 2011-08-16

prima pomp,met 10 minuten was mijn vijver leeg.
maar inderdaad zorg dat hij geen lucht aanzuigt want dan werken dit soort pompen niet.
prima prijs/kwaliteit

HVLP spuitpistool groen met 1.4mm sproeikop 827A1
appie slagter schrijft op 2011-08-12

ik heb alleen maar een goede beoordeling. erg gemakkelijk en snel bezorgd zeer correct! wil bij deze nog 2 verfspuiten bestellen die groene onder rembours naar slagter oostersingel 25 t,zandt 9915 pr [groningen]

Lifan Benzinemotor 4,8kW, 6,5 PK handstart 19,05mm
Gerard Miedema schrijft op 2011-08-05

Perfecte net afgewerkte motor met exact dezelfde maten als mijn oude B&S.
Snelle email afhandeling door Bob met nette tekening van de motor.
Geleverd binnen 2 dagen voor een zeer nette prijs.

Bedankt, groet, Gerard.

Theo de Meij schrijft op 2011-08-03

Eenvoudige installatie en goede informatie via display

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Wilco Vervoorn schrijft op 2011-08-01

Wat een machine!!, echt heel goed en boven verwachting, 10 cm is misschien wel de max aan dikte maar verder doet tie alles! en zonder te stoppen, start makkelijk en wat al vermeld is op de site, de machine staat heel stabiel en stevig.
Ik koop eigelijk dit soort machines niet op het internet, wil altijd eerst de machine zien voor dat ik hem koop maar prijs en de goede resencies hebben mij overgehaald tot het kopen.
Nogmaals, als U een hakselaar zoekt is dit een hele goede!
Nog als laatste melden dat ik de machine op een vrijdag avond gekocht heb en dat de machine de woensdag morgen daarna geleverd werd.
Vriendelijke groet, Wilco.

PI 1000 12V
Theo Scheers schrijft op 2011-07-26

Met dank voor de correcte levering van de omvormer die naar zeer tevredenheid werkt!!
Theo Scheers

Houtklover IWS-22A62, 22 T, 62 cm, benzine, staand+liggend
klaas stuifbergen schrijft op 2011-07-10

hele goede klover degelijk en van zeer goede kwaliteit bere sterk het aanbevelen waard

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
Marcel Chan Jong Chu schrijft op 2011-06-28

Prima pomp,bij het opstarten zat een lek in de pompbehiuzing, kan eens voorkomen!
Een paarkeer foto's doorgestuurt,heb ik een
nieuwe pompbehuizing.
Top voor Karin,Internetwebshop Team .
Met vrindelijke groet,
Marcel Chan Jong Chu uit Tilburg

Waterpomp / vuilwaterpomp benzine 60.000 L / uur
Dennis Laanstra schrijft op 2011-06-28

Pomp is prima, in het begin wat problemen gehad met het opstarten doordat de pomp bij de aanzuigslang een klein beetje lucht aanzoog. Voor de rest de pomp prima gebruikt tijdens het bewaterenvan de kiezels tijdens het vervangen van een deel van het spoortraject.

PI 1000 12V
A .v/d Heyden tav A.Strijbos schrijft op 2011-06-26

Ik heb deze 2 maanden geleden gekocht ben direkt met de camper naar Portugal op vakantie gegaan hij moest dienen voor de haardroger daar heeft hij naar volle tevredenheid gewerkt ben er dan ook zeer blij mee.
mvg A.Strijbos

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten