Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Jan Maas schrijft op 2012-02-27

Asstofzuiger werkt perfect (al een aantal keer gebruikt) met name door de grote uitklopbare inlegfilter en aanzuiging vanaf de zijkant.

Heb eerder een aszuiger met kleinere filter en aanzuiging vanaf de bovenkant gehad, maar die heb ik direct teruggebracht omdat de filter meteen verstopt zat.

IVT SW-100 12V
Bas Horsting schrijft op 2012-02-27

Uitstekend apparaat. Uitgebreide beveiliging, volledig computergestuurd. De zuivere sinusvorm van de uitgansspanning zorgt er voor dat ook gevoelige apparatuur kan worden aangesloten. Afwerking is zeer goed, hoge kwaliteit komponenten. Al met al zeer veel waar voor het geld mits u niet meer dan 100W nodig heeft.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Jos Lourdaux schrijft op 2012-02-24

Zeer snelle levering - 2 dagen na de betaling was het thuis. De handleiding werd de dag daarop geleverd.
Doos was wel beschadigd waardoor er wat verf af was maar desondanks een tevreden klant.
Prijs/kwaliteit zeker in orde.





Peter Hoenselaars schrijft op 2012-02-21

't zijn natuurlijk geen Audi-led's maar leuke versieringen; staat degelijk niet goedkoop.
Lichtopbrengst overdag minder savonds goed

Lifan Benzinemotor 4,8 kW, 6,5 PK E-start 19,05mm
Victor Pons schrijft op 2012-02-21

Prima motortje. Goede ondersteuning bij aansluiten van de elektrische bedrading.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
René Helsloot schrijft op 2012-02-15

Snelle levering en perfect apparaat. Prima te doen, in je eentje een gipsplafond plaatsen.

Doos was beschadigd, wat verf eraf maar desondanks een zeer tevreden koper.

Ton Klinkenberg schrijft op 2012-02-14

Voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.
De service van internetwebshop is perfect.

Een tevreden klant.

2e accu lader 80A/500Ah
hubert van den kieboom schrijft op 2012-02-10

prima alles aangesloten en het werkt prima en binnen 2dagen binnen.
Goede klantvriendelijkheid

gr hubert

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
karel wisse schrijft op 2012-02-09

Leuke machine, werkt goed en start goed. klein hout wordt super versnipperd.

j vos schrijft op 2012-02-08

snelle levering prima stofzuiger!

Osmose Filterset
Frans Kriek schrijft op 2012-02-07

Bij het origineel was de koolstoffilter over de gehele lengte gevuld met koolstof.
Bij de nabestelling is de koolstoffilter alleen voor de helft gevuld met koolstof.
Waarom is dit>
De filter werkt verder naar behoren volgens de TDS-meter.
groetjes
Ida en Frans Kriek

Acculader 12V & 24V - Booster 430
Martin van den Bos schrijft op 2012-02-05

Prima lader voor zware accu.De laadstroom = 30A
Bepaal eerst of er 12- of 24 Volt spanning is. Wat is de maximale accucapaciteit die onderhouden moet worden? Een vuistregel is dat een lader gekozen moet worden welke tenminste 10% van de accucapaciteit in Ah is, doch bijvoorkeur 20% maar niet meer dan 25%. Bij een 200Ah accu zal een acculader gekozen worden van minimaal 20 Ampère laadstroom, bij normaal gebruik

Antwoord InternetWebshop:
Bedankt voor uw vuistregel. Het zorgzaam opladen van een accu dmv een kleine lader of druppel-lader heeft ook zijn voordelen.
De grotere acculaders zijn prima om snel een accu op te laden. Een kleine acculader is er om de accu te "onderhouden", zeker als bijvoorbeeld een auto of motor maar zelden gebruikt wordt.
Voor dit soort "discussies" is een forum erg handig, voor de InternetWebshop zou het een optie zijn, dit wordt besproken.

t.a.v. S. Boon schrijft op 2012-02-01

Heel erg mooi! Geeft super veel licht en met de 3 draden kan je het oranje deel apart aansluiten. Lampen plak je gemakkelijk op je auto en blijft erg goed zitten. Er ontbreekt alleen een handleiding maar een beetje uitvogelen en dan weet je dat zwart massa is, wit voor het witte licht en rood voor het oranje licht. Service is ook top! Bestelling was snel binnen en op vragen of opmerkingen krijg je direct antwoord!

Antwoord InternetWebshop:
Bij autos is het massa kabel altijd zwart ;)
Wij voegen de kleuren toe bij het product.

theo hagenaars schrijft op 2012-01-30

alleen opsturen dat is meer dan twee werkdagen

Antwoord InternetWebshop:
Met iDeal wordt uw bestelling meteen verstuurd. U heeft gekozen voor overschrijving waardoor de levertijd 1 dag langer duurt.


Minigraver MG-300 met 10Pk benzinemotor
LG Westerhoff schrijft op 2012-01-29

Snelle levering. Komt in houten krat van 225(b)x100(l)x70cm(h).De breedte is bij vervoer met palletwagen. Dat gaf bij mij wat problemen om het krat achter het huis te krijgen. Net iets te breed. Bij het in elkaar zetten heb je echt 3 mensen nodig. Of een kraantje. Best zwaar. Voor het tillen 2 mensen en voor het inzetten van de pennen nog 1. Beweeg de cilinders zo weinig mogelijk, want er zit nog hydraulische olie in en dat spuit dwars door de plastic zakjes heen die om de aansluitingen zitten. De handleiding om de graver in elkaar te zetten is goed, alhoewel de slangen ietwat denkwerk verlangen. Uiteindelijk wijst het zich vanzelf. Ook de handleiding bij de Honda motor is uitstekend. Wat een geweldige motor. Loopt na 1 keer trekken als een tierelier. Ook de graver op zich is een geweldige machine. Degelijk, krachtig en robuust. Graaft geweldig. Een lust om mee te werken en dat voor die prijs. Een aanrader. Ik zou het wel leuk vinden als ik de graver later verder uit zou kunnen bouwen. Dat de leverancier extra accesoires gaat maken. Bijvoorbeeld extra (zwenk/stuur)wielen om ermee te rijden, zonder dat je steeds weer putten in het gras maakt. Een passend afdekzijl. Stelvoeten in plaats van de graafpennen. Maakt de graver nog minder schade dan hij nu al doet. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn kleine krachtpatser.

Graafbak / Slotenbak voor minigraver 60 cm
LG Westerhoff schrijft op 2012-01-29

Ziet er goed uit. Degelijke kwaliteit.
Geleverd in houten krat. Gladde graafzijde voor mooie resultaten. Ook snelle levering.

Gerrie Westerhoff

Airbrush mini-compressor en vacüumpomp in 1 AS20W
John de Rooij schrijft op 2012-01-29

Heel leuk apparaatje, heb het puur gekocht als vacuüm pompje en het werk perfect. Echt gat in de markt want meestal kun je de vacuüm ingang niet gebruiken. Toppie!

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Cor Ketelaar schrijft op 2012-01-23

Geweldig produkt wij hadden dit apparaat 10 jaar eerder moeten hebben. Ook in Frankrijk een snelle levering.Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.


Paul Euwema schrijft op 2012-01-17

Prima email afhandeling, snelle levering. Jammer van de deuk in de vuiltank, maar hij doet het prima.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Wim Vanlommel schrijft op 2012-01-17

Snelle levering, wel in 2 pakketten op 2 dagen.
Prijs/kwaliteit zeker in orde.

Antwoord InternetWebshop:
De pakketten worden tegelijkertijd verstuurd, het probleem zit bij de post/levering.

Warmtewisselaar RVS 50 rijen 550 kW
maarten kock schrijft op 2012-01-12

Kost wat, maar dan heb je ook wat. Had een ander type die defect was geraakt (elders gekocht). Deze paste precies, met het verschil dat deze 1" is en de vorige 1,5". Werkt inmiddels naar volle tevredenheid!

Isolatie voor platenwarmtewisselaar 44kW
Jos van Velthoven schrijft op 2012-01-08

Ziet er goed en stevig uit en is net zoals de wisselaar pas in gebruik, dik tevreden.

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 44 kW
Jos van Velthoven schrijft op 2012-01-08

Wisselaar sinds kort in gebruik en deze bevalt prima. Wisselaar is bedoeld om een scheiding aan te brengen tussen houtgestookte cv kachel en de rest van het cv systeem omdat er een koelsysteem in de houtgestookte cv kachel zit.Er kan dan zeker geen vers water in de rest van het systeem komen en roest aan de leidingen en radiatoren veroorzaken.Als blijkt dat koelsysteem nooit in werking komt dan overweeg ik wel om de wisselaar er weer tussenuit te halen omdat dan de werking nog beter is omdat er toch altijd verlies is door de wisselaar.

Airbrush pistool 116 Double-Action-Function 0,3 mm spuitstuk
H Zevenbergen schrijft op 2012-01-03

Het is een super pistool waar ik al heel veel plezier van heeft gehad om op plaatsen te komen waar ik anders niet bij kon echt een aanrader en niet te duur,voor mij 5 sterren.
En een hele goede internet webshop waar ik zeker meer zal bestellen,en een hele snelle levering bedankt
Hr Zevenbergen

Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
Adrie van den Eertwegh schrijft op 2012-01-03

hij is bij mij ook geïnstalleerd voor gescheiden vloerverwarming, werkt perfect

Zoutstrooier/ Kunstmest strooier aanhanger
Rob Smedts schrijft op 2012-01-03

De zoutstrooier is snel geleverd. Bij het in elkaar zetten hebben we enkele onderdelen zelf moeten vermaken omdat het geheel anders niet passend te krijgen was. Je moet er zelf goed op letten olie bij te voegen in de cardan. Dit staat nergens beschreven. Tevens zijn er niet voldoende moeren en bouten meegeleverd. Als je het niet erg vindt creatief te zijn is het een prima strooier.

R Smedts

Antwoord InternetWebshop:
Het kan voorkomen dat er moeren en boutjes missen, maar dat is uiteraard niet de bedoeling. Indien er iets mist sturen wij dat kosteloos toe. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de strooier.

Hans Van den Hende schrijft op 2012-01-01

Vlotte en correcte verzending.

230V draagbare dieselpomp/stookoliepomp met toebehoren
peter de jong schrijft op 2011-12-27

werkt

Acculader 12V & 24V Loodzuuraccu's
shailindra rajaram schrijft op 2011-12-26

Deze acculader wordt verzonden naar Suriname voor het opladen van accu's van vrachtwagens.

peter soeteman schrijft op 2011-12-26

snelle levering van de aszuiger, en prima produkt!

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten