Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Stan de Poorter schrijft op 2012-04-07

De Steca heeft een mooi en duidelijk display waarop je alle gegevens in eenvoudige stappen kunt opvragen.
De aansluitklemmen voor de bekabeling zijn zeer deugdelijk en geschikt voor draad van voldoende dikte.


Klaas Bosman schrijft op 2012-04-07

het is mooi afgewerkt en geeft mooi helder licht

Eimert de Graaff schrijft op 2012-04-06

Compact apparaatje, voldoet aan mijn verwachtingen. De leds geven heel handig de status aan van het laadproces. De leds heb ik uitgebouwd en in een paneel van mijn installatie gemonteerd.

Bio vijverfilter tot 60.000 L
Willem Ohrtmann schrijft op 2012-04-04

Het filter draait nu een paar weken op mijn vijver van ca.6 kuub. Het water is nu al helder door de batterij aan sponzen. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren als ook de bacterien gaan werken. Zo ver ben ik erg tevreden over de levering. De termometer en vervuiling indicator zijn ook heel handig.
Willem.
Je krijgt veel meer filter voor je geld dan de "bekende" merken.Echt een aanrader.

Willem.

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
Mark Linneweever schrijft op 2012-04-03

Geweldige filterpomp, geruisloos en kraakhelder water. Eerlijk gezegd niet verwacht voor dit geld. Een absolute aanrader!

Antwoord InternetWebshop:
Bedankt voor uw reactie! Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, als u de juiste webshop heeft gevonden :)

Acculader 12V & 24V - Booster 430
Hendrik van Beuningen schrijft op 2012-04-01

Ik gebruik hem vooral als booster en dat doet het apparaat perfect. De handleiding vind ik zeer minimaal. Iemand die deze apparaten niet kent, zal hier weinig aan hebben. Snelle levering. Goede prijs!

Antwoord InternetWebshop:
De Booster is simpel te bedienen, de handleiding is daarom niet groot. Graag geven wij klantgericht support indien u vragen heeft.

Vijverfilter + 24 Watt UVC unit 12000L
Harry Nekkers schrijft op 2012-03-31

Erg tevreden, snelle levering en de vijver is nog nooit zo helder geweest.

Mobiele verdeelkast 400V 16A met aardlekschakelaar
H. Heinen schrijft op 2012-03-30

Prima verdeelkast voor deze prijs!

Bio drukfilter set 10.000 L + 11W UVC unit + vijverpomp + skimmer
Eric Draaijer schrijft op 2012-03-27

Dag Mensen van Internetwebshop,

Ik ben verrast door de snelle service en advies, wat ik mocht ontvangen via de mail. 1 tip als jullie een combinatie aanbieden zoals pomp,filter en skimmer doe er dan geen groene slang bij dit staat niet in een vijver die nu helder en schoon is :)

Ik kan iedereen aanraden om bij jullie te kopen.

Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
J Brand schrijft op 2012-03-27

Ik ben m nog aan het installeren maar was eerlijk gezegd wel verrast door de zeer kleine maten. Ik realiseer me dat die 22 kw waarschijnlijk alleen geldt bij n fors temperatuurverschil. Iets meer specificaties op de website, buitenafmetingen en meer details over het vermogen zouden zeer wenselijk zijn. ik hoop maar dat ie doet wat ie moet doen.

Antwoord InternetWebshop:
De 22kW is de maximale overdracht van het ene medium naar het andere medium. Onze tegenstroomwarmtewisselaars zijn zeer klein maar effectief.
Uw reactie over de buitenafmetingen en vermogen begrijpen wij niet, alle gegevens (zelfs het volume) staan bij de technische gegevens. De warmtewisselaars zijn van zeer goede kwaliteit, ook onze klanten zijn zeer tevreden met het product. Mijn advies, u kunt beter een te grote warmtewisselaar nemen al een te kleine, overcapaciteit is een voordeel.

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 66 kW
w bongers schrijft op 2012-03-26

https://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php?topic=19804.0

kijk op bovenstaande link en je ziet mijn tevredenheid (kopieer en plak in de browser)

Antwoord InternetWebshop:
Echt een mooie hobby, en wat zal dat bier lekker smaken! PROOST!

LVLP spuitpistool met 1.4mm sproeikop
h katoele schrijft op 2012-03-26

heel fijne spuit!

Ultra-filtratie - Drinkwaterfilter systeem 2000L/dag
Gerrit Vermeer schrijft op 2012-03-22

een absolute aanrader dit waterfilter, de smaak van het water is sterk verbetert en het is gezonder door de schadelijke stoffen die er niet meer in zitten.

Luchtslang spiraal 5m
R.F. van den Broek schrijft op 2012-03-21

Handige slang.

Jebao Bio druk vijverfilter tot 15.000 L + UVC unit
theo boere schrijft op 2012-03-19

Werkt perfect! Glas helder binnen 2 dagen Super!

Profi Airbrush Compressor IWS189 Set + 3 Pistolen
schrijft op 2012-03-16

We zijn starters en deze set heb ik op advies van internetwebshop besteld. De vragen zijn vriendelijk beantwoord door het team, en ik ben echt heel erg tevreden met de set! Mijn vrouw gebruikt deze set nu in haar nagelstudio (nailart design) met erg tevreden resultaten.

Ik zal zeker weer bestellen in deze webshop, bedankt!

Hayke van Dommelen schrijft op 2012-03-14

Stofzuiger doet het perfect al vind ik de zuigslang wel heel erg kort en daarmee wat onhandig (ik zuig er de kachel mee uit en moet de stofzuiger dan in mijn hand houden). Snelle levering en antwoorden op mijn vragen ontvangen.

Antwoord InternetWebshop:
Een aszuiger heeft een korte (metalen) slang in vergelijking met een stofzuiger, die heeft een plastic slang. Het is uiteraard mogelijk om er een langere slang op te monteren.

Mark den Boer schrijft op 2012-03-14

Prima product prima levering en scherpe prijs.

TFC Membraan
Jan van Luttikhuizen schrijft op 2012-03-13


Past prima.

In tegenstelling tot de filters is dit prima passend.

m.v.g,

Jan van Luttikhuizen

IWS5000 1 Jaar Filterset met CTO
Jan van Luttikhuizen schrijft op 2012-03-13

Helaas past de set niet ik moet filters hebben van 25,4 cm hoog in mijn set.
Dus kan ik er niets mee doen.
Ik kon nergens afmetingen vinden dus heb ik het maar gegokt.

Als u wel filters heeft van de juiste afmeting zou ik ze graag omruilen.



m.v.g,

Jan van Luttikhuizen

E.J. de Letter schrijft op 2012-03-09

Prima produkt, en snelle levering kom zeker op de webwinkel nog eens terug.
ben in ieder geval zeer tevreden
emile_johan

carel lanting schrijft op 2012-03-06

Tegelijk met 75ah accu gekocht, goede prijs, degelijk produkt, correcte levering. Geringe hoogte leverde me minder inbouwprobleem op dan vergelijkbare accu's elders. Kortom zoals het hoort.


carel lanting schrijft op 2012-03-06

Vlot antwoord op vragen, scherpe prijs in vergelijking met vergelijkbare alternatieven, levering correct, kortom zoals het hoort. Was wel handig geweest om ook bijpassende omzetpolen te verkopen, maar die zijn niet altijd nodig.

Alex Donkervoort schrijft op 2012-03-06

ik heb ook de 12 leds, maar de lichtopbrengst valt tegen. ( overdag )
Ook zat er geen bevestigingsmateriaal bij. ( jammer.)
ben dus weer opzoek naar zeer heldere dagrijverlichting.
De 12 leds is geen aanrader.

Antwoord InternetWebshop:
De plakstrips zijn zeer heldere (dubbele) leds!

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
maarten van lieshout schrijft op 2012-03-05

een geweldig apparaat had ik jaren eerder moeten kopen snelle levering goede prijs en makkelijk in het gebruik kortom SUPER

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
ronald van de klashorst schrijft op 2012-03-01

gewoon perfect voor die prijs

Isolatie voor platenwarmtewisselaar 44kW
dennis van steenderen schrijft op 2012-02-27

snelle levering. Goed product

Jan Maas schrijft op 2012-02-27

Asstofzuiger werkt perfect (al een aantal keer gebruikt) met name door de grote uitklopbare inlegfilter en aanzuiging vanaf de zijkant.

Heb eerder een aszuiger met kleinere filter en aanzuiging vanaf de bovenkant gehad, maar die heb ik direct teruggebracht omdat de filter meteen verstopt zat.

IVT SW-100 12V
Bas Horsting schrijft op 2012-02-27

Uitstekend apparaat. Uitgebreide beveiliging, volledig computergestuurd. De zuivere sinusvorm van de uitgansspanning zorgt er voor dat ook gevoelige apparatuur kan worden aangesloten. Afwerking is zeer goed, hoge kwaliteit komponenten. Al met al zeer veel waar voor het geld mits u niet meer dan 100W nodig heeft.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Jos Lourdaux schrijft op 2012-02-24

Zeer snelle levering - 2 dagen na de betaling was het thuis. De handleiding werd de dag daarop geleverd.
Doos was wel beschadigd waardoor er wat verf af was maar desondanks een tevreden klant.
Prijs/kwaliteit zeker in orde.





Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten