Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Kleindier nachthok
C Boer schrijft op 2012-09-02

leuk hok voor dieren. handig dhz pakket eenvoudig te maken.

Charles de la Chambre schrijft op 2012-08-17

Snelle levering en de kastjes werken perfect
niets anders dan lof over de geleverde diensten
C. de la chambre

Mobiele aardlekschakelaar 30mA
arie warnars schrijft op 2012-08-14

Prima aardlekschakelaar, handig zonder montagewerk te gebruiken. Bestelling en aflevering correct uitgevoerd. Zeer tevreden

ineke Hendriksen schrijft op 2012-08-14

Een mooie, handzame en goede lamp, de levering supersnel ..... echt een aanrader

Vijverfilter + 18 Watt UVC unit 12000L
m bakker schrijft op 2012-08-13

Snelle levering prima

Bio drukfilter XXL set 30.000 L + 18W UVC unit + vijverpomp
Bart Mertens schrijft op 2012-08-07

prima set, is geheel compleet.

Arno Arno Stoop schrijft op 2012-08-04

Heb m zondagnacht besteld en hij was dinsdag binnen .
Echt een fijne laskap,werkt super `!! en voor dat geld helemaal!!
Het is echt een koopje en goede kwaliteit + ziet er nog eens heel stoer uit maja dat is mijn smaak..
Echt een aanrader !

FJ Vonk schrijft op 2012-08-04

SNELLE LEVERING, EMAIL WORDT SNEL BEANTWOORD.
Deze verlichting is super!! wat een licht.

Een aanrader dus.

Arno Arno Stoop schrijft op 2012-08-04

Heb m zondagnacht besteld en hij was dinsdag binnen .
Echt een fijne laskap,werkt super `!! en voor dat geld helemaal!!
Het is echt een koopje en goede kwaliteit + ziet er nog eens heel stoer uit maja dat is mijn smaak..
Echt een aanrader !

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
Jan Kornegoor schrijft op 2012-07-31

Prima product / levering!

Filterpomp stromingspomp vijverpomp tot 4.500 l/h
mart van koppen schrijft op 2012-07-30

Pomp doet het geweldig. Mooie constante water verplaatsing!


SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
Gerard Richter schrijft op 2012-07-29

Gerard Richter,

Eerlijk is eerlijk, een prima filter waarbij de prijs-kwaliteit verhouding zeer gunstig is.

Heb het 1400 liter filter inmiddels een 2 maanden in gebruik, het water is glashelder.

Heb zojuist een 2000 liter pomp besteld, voor mijn nieuwe chiclide aquarium.

Het mag voor zich spreken, ben zeeeer tevreden.

Gerard.

Berend Veen schrijft op 2012-07-17

In vergelijking met andere aanbieders, een zeer concurerende aanbieding. Over de kwaliteit op lange duur is niets bekend, maar bij andere aanbieders over hun produkten ook niet. Ik moet binnenkort nog twee nieuwe accu's bestellen, en dat doe ik weer bij de internetwebshop. Ook een goede en snelle bezorging

Antwoord InternetWebshop:
Onze ervaring, de accu´s van EFFEKTA zijn van zeer goede kwaliteit. Het zijn immers de specialisten van UPS systemen (uninterruptible power supply) in Duitsland. Kijk op de website effekta.de voor de verschillende accumodellen, deze kan InternetWebshop.nl gunstig leveren.

vincent de Laat schrijft op 2012-07-17

Helaas ontvingen wij de eerste aszuiger in beschadigde staat, dit was veroorzaakt door transportschade, maar binnen een week is alles geweldig opgelost en hebben wij een nieuwe aszuiger mogen ontvangen, die er niet alleen prima uitziet maar ook goed werkt, wij zijn zeer content over de afhandeling van dit bedrijf, alle lof voor de internet webshop.

Berend Veen schrijft op 2012-07-17

Is in vergelijking met andere aanbieders een zeer concurerende aanbieding. Over de levensduur kan ik niets zeggen, maar dat is bij andere aanbieders ook zo. In de nabije toekomst heb ik waarschijnlijk nog twee van deze accu,s nodig, en die bestel ik ook weer bij de internetwebshop. Ik kon geen betere aanbieding vinden

Airbrush 2 cilinder compressor met luchttank & 2 stapsschakelaar AS196A
John Luijten schrijft op 2012-07-15

Ben heel erg tevreden, en hele fijn compressor en werkt super!!!!
de levering van de compressor was ook heel erg goed had hem de volgende dag al in huis.

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Eric Bakx schrijft op 2012-07-12

Heb de shredder nu 2 weken in gebruik.
Nadat ik de doos heb opengemaakt ben ik 2 avondjes bezig geweest om 'm in elkaar te zetten. Bij het in elkaar zetten van de veiligheidsrekjes heb ik wel wat gaten bij moeten boren, omdat deze ontbraken.
Nu de shredder in elkaar staat ben ik erg tevreden. Na olie en benzine te hebben toegevoegd loopt hij in 1 keer aan. Lekkere zware motor die niet snel vast zal lopen.
Ik ben helemaal tevreden.

PI 1000 12V
Ricardo Deceuster schrijft op 2012-07-11

Zeer snelle levering in België. Ik heb hem in mijn oldtimer geinstalleerd en hij doet het perfect.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Bart Parrez schrijft op 2012-07-04

Prima kwaliteit. Ik kan nu eindelijk alleen aan de slag en meteen met grote platen. Dat scheelt een stuk bij het dicht maken van de voegbanden!! Alleen jammer dat de handleiding niet in het Nederlands beschikbaar is.

marcel robbertsen schrijft op 2012-07-03

ziet er erg mooi uit en de werking is ook naar behoren ,heel apart dat zelfverduisterende glas.
en netjes op tijd geleverd

Acculader 12V & 24V - Booster 630
Jac van Dongen schrijft op 2012-07-02

Goeie aankoop met snelle levering!.

230V draagbare dieselpomp/stookoliepomp met toebehoren
johan hielkema schrijft op 2012-06-30

Prima pomp,werkt ook prima

Wouter Aleman schrijft op 2012-06-29

Verzending mag iets sneller. Maar het product blijft mooi voor deze prijs.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Wilco van Kuijk schrijft op 2012-06-26

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!Tevreden!
wvk

herman van gijlswijk schrijft op 2012-06-26

zeer snelle en correcte levering
Apparaat voldoet aan alle verwachtingen
eenvoudig in te bouwen en zeer efficient

herman en ludo

Houtklover IWS-22A62, 22 T, 62 cm, benzine, staand+liggend
André Schepens schrijft op 2012-06-22

De houtkliever uitstekende kwaliteit goed afgewerkt berensterk en zeer goede naverkoop dienst van product zeker een aanrader!
Andre Schepens

Reactie InternetWebshop:
Bedankt voor uw reactie! Wat belangrijk is bij de koop van machines, is de garantie/service en het verkrijgen van onderdelen in de toekomst. Bij InternetWebshop kan de klant altijd onderdelen bestellen, wat niet het geval is met andere (dump)aanbieders die naderhand niet meer te vindbaar zijn, en alleen klanten kunnen onderdelen bij InternetWebshop bestellen.

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
GJM Tophoven schrijft op 2012-06-20

Supersnelle levering!!! binnen 24uur in huis gekregen.
En een heerlijk zachte pomp met veel accessoires.
Bedankt, ik kom zeker weer terug!

F.C. van Eijk schrijft op 2012-06-18

Aller eerst bedankt voor de snelle en goed verpakte levering van het apparaat.

De Steca pr 1515 is een goed werkend apparaat met een duidelijk display en degelijke aansluitpunten,
ik heb er 3 probleemloos ingebruik.
met vriendelijke groeten,
Frans van Eijk.

Wilhelmus de Kaper schrijft op 2012-06-16

Heb al de nodige keren deze batterijen besteld. Niet alleen hebben ze goed merkbaar een veel hogere capaciteit dan wat je in doorsnee koopt, ze gaan ook stukken langer mee.

Mvg Wim

Bio vijverfilter tot 60.000 L
Rinus Willemse schrijft op 2012-06-12

Filter draait hier op een 12kuub koi vijver, redelijk bezet en geen enkel probleem, maakt waar wat die zegt. Helder water en ik ben er erg tevreden over!!

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten