Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Warmtewisselaar RVS 20 rijen 44 kW
albert boddeman schrijft op 2012-12-12

geachte internetwebshop ik ben zeer tevreden over myn aankoop en de verzending perfekt mvg


SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
Marie Jo Stemersch schrijft op 2012-12-12

Zeer tevreden. De aanzuigknop is een echte aanwinst. Werkt perfect!

Strooiwagen 20kg kunststofbanden
J.A. Van Houdt schrijft op 2012-12-11

was snel en correct geleverd, alleen geen beschrijving dus veel passen en meten en veel zweetdruppels

> Antwoord InternetWebshop > Een montagehandleiding moet er bij zitten, is dit niet zo stuur ons aub een mail en wij sturen u een PDF!

SunSun 303 extern Aquarium filter 1400 l/h 3 fasen
aryan hesseling schrijft op 2012-12-10

fantastisch deze filter, hoge doorstroom snelheid, goed regelbaar ,makkelijk af te koppelen,skimmer werkt perfect om de kamlaag te verwijderen,en zeer geluidsarm.
Zeer te vrede met deze aankoop, pluspunt de volgende dag al in huis.

Aryan

Luchtslang spiraal 5m
R.H. Westerhof schrijft op 2012-12-05

De slang is handig en neemt weinig ruimt in.

Luchtslang spiraal 5m
A. Hoogstraaten schrijft op 2012-12-05

Goede slang, gunstige prijs, levering binnen vijf dagen.

e.r twijnstra schrijft op 2012-12-04

ik heb hem besteld en ben benieuwd hoe het gaat. nu heb ik een flip flap werkt niet lekker

Theo Hillebrand schrijft op 2012-11-27

Snel besteld, snel geleverd! Prima kap, werkt uitstekend!

Airbrush mini-compressor Optimaal voor het mobiele werk AS06
Harry Baan schrijft op 2012-11-19

Ik heb deze compressor nu 2 weken in gebruik voor de lucht aanvoer van een ozongenerator hierbij werkt hij met een tegendruk van 0,35 bar en zie ik op de flowmeter dat er van de 65 liter ingevoerde lucht nog 22 liter over is wat voor mij voldoende is.
Voorlopig ben ik er tevreden mee met dit resultaat en maakt weinig geluid.
ik heb wel een koelventilatortje op de motor gericht staan daar hij 24/7 draait.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Jelle Jacobs schrijft op 2012-11-17

Goede kwaltijd, super handig!

John Hartog schrijft op 2012-11-16

Prima lamp. Goede lichtopbrengst. Robuuste uitvoering. Zeer veel waar voor zijn geld.

Echt een aanrader.

Nůg een tevreden klant.



XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Andrea Winkel schrijft op 2012-11-16

Allereerst super snelle bezorging. Het valt mij dat voor dit bedrag zo'n degelijk apparaat geleverd is. Natuurlijk zijn er knelpunten, maar ik ben altijd nog goedkoper uit dan huren. Ben zelf zeer tevreden. 5 sterren!

Acculader 12V & 24V - Booster 430
Dhr. De Lorentz schrijft op 2012-11-16

prima apparaat voor een goede prijs

Single: kantel-, draai- en zwenkbaar tot 10kg
albert bakker schrijft op 2012-11-14

Prima service, goed materiaal en betrouwbaar!

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
daniel wijma schrijft op 2012-11-07

snel geleverd!

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
marc daems schrijft op 2012-10-31

wij zijn zeer tevreden met de levertijd van 2 dagen die ook is na gekomen !!! ..geweldig snel !!! vandaag de pomp aangesloten en tot op heden zeer tevreden !! maar vind het zeker een pluim waard dat er eindelijk een webshop is die zijn levertijd afspraken na komt !!!!
mvg fam Daems uit Eindhoven

Antwoord InternetWebshop:
Bedankt voor uw recensie!
Voor 12uur besteld, in de regel de volgende werkdag in huis ;)

Bio diesel- stookolie pomp zelfaanzuigend 12V/150W aut. pistool
Rene van Weele schrijft op 2012-10-27

Alles naar wens. Werkt goed!

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool
Wim DE KEERSMAEKER schrijft op 2012-10-21

Het was een snelle en vlotte levering. Het materiaal werkt ook zeer goed. Alleen de pomp maakt veel lawaai. Is dit normaal?

Antwoord InternetWebshop:
Dit zijn "open" pompen, zonder geluidsdemping.

Maggy Rond schrijft op 2012-10-18

De as van onze pelletkachel bleek dodelijk voor een Miele en een Karcher stofzuiger. Deze hele simpele goedkope stofzuiger kan het wel aan, alleen moet er regelmatig een filter of hepa filter grondig gereinigd, en heel soms zelfs vervangen. Nog altijd goedkoper dan Miele of Karcher stofzuigerzakken...

Anneke Tel schrijft op 2012-10-15

Ik zie dat mijn reactie direct op de site komt. Ik vind het karretje handig, alleen het stinkt behoorlijk. Er hangt in de ruimte waar het karretje staat een typische lucht. Ik kan het niet duidem. een ongezond luchtje....


Aardlekschakelaar is oke, als je 'm kunt leveren in 10 mA heb ik daar ook wel belangstelling voor.


Met vriendelijke groet,
Casa4, Ondernemen in Welzijn

Anneke Tel - de Vos

Antwoord Internetwebshop:
De aparte geur van de transportkar is afkomstig van de banden, dit verdwijnt na enige tijd.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Jenno Hinne Kootstra schrijft op 2012-10-15

Prima lift. Eenvoudig in elkaar te zetten. Na de bovenkamers gegipst te hebben, gaan we morgen met de hoge plafonds beneden van gips voorzien. De gips zal ook deze klus een stuk eenvoudiger en sneller laten verlopen. Top!

Tractor grondboor TGB-100
W.W. van Moort schrijft op 2012-10-11

Na drie dagen de boor te hebben gebruikt ben
ik er nog steeds zeer tevreden over!
Het is een degelijke en sterke boor en hij draait op PTO 540 mooi rustig de grond in!
(binnen 1 minuut is het gat geboord met boor 320).

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
Kees Bakker schrijft op 2012-10-10

Prima filter voor een lage prijs! Super stil!

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
p van faassen schrijft op 2012-10-08

ik ben zeer tevreden de beste pomp tot op heden en ook een snelle levering ook bedankt namens me vissen groetjes patrick

UV lamp 18W (voor biodruk vijverfilter 30.000L 18W)
marcel hendriks schrijft op 2012-10-03

snelle levering, goed verpakt, ik ben zeeeeer tevreden over internetwebshop!

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool
john morks schrijft op 2012-10-03

Pomp doet prima zijn werk, eenvoudig te installeren (3 koppelingen met o-ring afdichting aandraaien en klaar)
Was hier tevens scherper geprijsd dan de "handelaartjes zonder bedrijf " op Marktplaats ,en het gekke is : ,s middags besteld, volgende ochtend in huis. Hoe ze t doen is een raadsel maar helemaal top.
Dikke tien voor product en bedrijf dus!

Reactie InternetWebshop:
Daar doen wij het voor! ;)

Wilbert van Doleweerd schrijft op 2012-10-03

Snelle levering,en een goede degelijke stofzuiger.ik gebruik hem voor mijn schuur en daar ligt vrij veel fijnstof en ook dit is geen probleem voor deze zuiger! Al met al een fijn en makkelijk product.

Strooiwagen 30kg voor zitmaaier
A.J. Zeelenberg schrijft op 2012-10-02

Zeer snelle levering.In elkaar zetten kost wat tijd. Karretje werkt uitstekend!

Knaagdier / Konijnenhok met ren Lux
sm Sander Verstegen schrijft op 2012-09-30

Het zou fijn zijn als de vervoerder wat voorzichtiger zou doen met de dozen waar dit leuke konijnenhok in wordt vervoerd.
Het is van een zacht soort hout wat snel beschadigd , op zich een erg mooi hok maar het kwam aan met beschadigingen.
Een " handle with care " sticker misschien?
Sander

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool
Andy Vereecken schrijft op 2012-09-30

kleine prijs- goede aanzuiging

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten