Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
GJ Span schrijft op 2013-03-22

Accu's gebruikt voor babyfoon. 2 tot 3 jaar geleden deze ook al besteld en die deden het niet meer. Gezien de intensiteit van het gebruik en de kosten van deze accu's is dit een prima produkt. Die 1000 ladingen zijn wel zo'n beetje gemaakt.

Shredder Hakselaar SH-13 benzinemotor, 13Pk
Jos Van der Tang schrijft op 2013-03-19

Super snelle verzending, keurige aflevering, en in elkaar zetten is heel simpel.
Een goede machine voor deze prijs!

Henk Houtenbos schrijft op 2013-03-17

Snelle levering en hij werkt prima!

Mobiele aardlekschakelaar 30mA
jon van der bel schrijft op 2013-03-16

handig in de oudbouw huizen!

Strooiwagen 30kg voor zitmaaier
mariska kats schrijft op 2013-03-15

Snelle levering.Zat alleen geen beschrijving bij voor het in elkaar zetten.

> Antwoord InternetWebshop > Deze moet er wel bij zitten, maar kunnen wij ook digitaal opsturen.

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
Lars Bakker schrijft op 2013-03-07

Zeer tevreden met deze pomp, mooie prijzen en snelle levertijd. Erg blij met de aanzuigknop!

Helaas is hij niet geruisloos, en wanneer ik het filter lichtjes kantel komt er toch steeds weer wat lucht uit.
Misschien toch maar eens de slang aansluitingen controleren.

> Antwoord InternetWebshop > de lucht in het filtermateriaal komt in het begin naar boven, het kantelen van het filter is dan nodig om de rest lucht er uit te krijgen. Indien er geluiden ontstaan, het filter uitschakelen en ontluchten met de ontluchtingsknop.

Houtklover IWS-12L53, 12 T, 53 cm, benzine, 6,5 PK
J. Spaanderman schrijft op 2013-03-05

Minpuntje: De draadspindel om de klover vast te zetten is veel te primitief en onhandig.

Pluspunten: De klover werkt uitstekend. Zelfs een diameter van 70 cm. klooft met deze kleine machine probleemloos.
De motor start uitmuntend en maakt weinig herrie.
J. Spaanderman 2013-02-05


Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
Mari Habraken schrijft op 2013-02-28

de levering van de pomp was prima. de pomp was minder maakt veel lawaai

> Antwoord InternetWebshop > Zoals telefonisch besproken, het zijn geen geluid-geÔsoleerde pompen, maar open systemen. Het is mogelijk om de pomp geluidsarm te maken met isolatiemateriaal. De koeling van de motor moet u wel open laten. De motoren zijn thermisch beveiligd tegen oververhitting.

Gezinus Scheper schrijft op 2013-02-28

Een hele mooie helm om te zien maar wat nog veel mooier is, het werkt ook nog eens super. Ben erg blij met mijn aankoop. De bestelling en de levering waren uitstekend!

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
peek ligtvoet schrijft op 2013-02-23

Donderdag middag besteld en vrijdag middag al geleverd. Lijkt overtoom wel
Moet hem wel even in elkaar zetten maar dat lijkt me geen probleem
Toppie hoor
Peek

SunSun 303 extern Aquarium filter 1400 l/h 3 fasen
lorenz herreman schrijft op 2013-02-22

zeer goede filter licht nu 2 weken aangesloten en water is kristalhelder is zeker het kopen waard !
prijs - kwaliteit

Patty Rokven schrijft op 2013-02-18

Deze internetwinkel verdiend "de gouden douche"!!!
Ik bestelde een lashelm, ik dacht via deze site maar er werd maar niets geleverd.
Uiteindelijk bleek ik een helm te hebben besteld bij multistrobe.nl die maar niet leverde.
Deze internetwinkel zocht het helemaal uit en bezorgde ons GRATIS een identieke lashelm.
Waar kom je dit nog tegen ???
Voor deze winkel niets dan lof !!!
Heel erg bedankt voor deze fantastische service!

Cees Rokven.

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool
tom Hurxkens schrijft op 2013-02-12

De pomp wat ik kreeg zat vast moter bromde
ik heb de moter op gang gebracht . voor de rest is de pomp prima.

> Antwoord InternetWebshop > Het pompgedeelte kan vast zitten omdat deze droog staat. Het is dus raadzaam om vůůr het in gebruik nemen van de pomp olie of kruipolie in de pomp te gieten. Dit voorkomt het drooglopen van de pomp.
Indien u problemen heeft, mail onze supportafdeling, zij helpen u.

Gerrit Schoolderman schrijft op 2013-02-12

Uitstekend werkende helm, alleen het groene lampje voor "aan" is wat slecht te zien.
De bestelling was eenvoudig en de levering prima.

Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
Dennis Gubbels schrijft op 2013-02-07

hoi

ik gebruik hem tussen de verwarming om mijn osmose water vat van 200L via thermostaat op te warmen en ik moet zeggen het werkt perfect de overdracht is super voor zo`n klein formaat!

UVC - unit 18W
Mark Linneweever schrijft op 2013-02-06

Slechte of eigenlijk geen gebruiksaanwijzing. Prijs kwaliteit perfect!

> Antwoord InternetWebshop > Indien er geen gebruiksaanwijzing wordt bijgeleverd, mail ons en wij sturen u deze via e-mail.

j.l. van de vreede schrijft op 2013-01-29

zeer snelle levering en werkt prima! de extra stofzak niet te leveren, maar geld netjes terug gestort. prima.

Antwoord InternetWebshop: De Stofzakken en filters komen in maart weer op voorraad.

chris heylen btw be 888 407 459 schrijft op 2013-01-29

snelle en correcte levering!
stofzuiger werkt perfect!
wij gebruiken de stofzuiger voor onze pelletkachel

Vital vandenzavel schrijft op 2013-01-28

Ik had er meer van verwacht vind ze wat klein

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Jean Dobbelstein schrijft op 2013-01-27

Gezien de prijs een prima product!!! Zelfs voor professioneel gebruik. Zeer makkelijk in elkaar te plaatsen en te demonteren!

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Frank Leysen schrijft op 2013-01-23

Snelle levering naar BelgiŽ en het product was prima verpakt! Het expansievat ziet er goed uit. Alhoewel het een maatje kleiner is dan mijn vorige voldoet het prima voor een werkdruk van 4bar.

Jan Koning schrijft op 2013-01-23

Hallo Theo ik ben zeer tevreden met m,n nieuwe aanwinst. Voldoet uitstekend!


M.v,g J.Koning

fernand heine schrijft op 2013-01-16

GOED WERKENDE LASKAP EN NOG MOOI OOK!

Jan van der Linden schrijft op 2013-01-13

Snelle levering, prima zuigkracht!

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool
Luc Verstraeten schrijft op 2013-01-02

Een heel goed product voor een scherpe prijs!

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 66 kW
Willy Heynickx schrijft op 2013-01-02

Snelle afhandeling. Bedankt!

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Patrick Bos Kessen schrijft op 2013-01-01

Snel geleverd en hij doet het uitstekend! Ik had hiervoor een 1200l/h model met UV van een ander merk, deze is net zo stil (hoor hem niet in de woonkamer) en pompt zoals de specs zeggen ook echt merkbaar veel meer water door.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Marco Tjassing schrijft op 2012-12-26

Ik ben absoluut zeer tevreden over de totale service. Naast de zeer snelle levering is het een prima product. Even een klein beetje uitzoeken betreffende de installatie, maar toen dat een keer gelukt was, was het verder en fluitje van een cent. Zeer geluidsarm!

Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
M. Smelt schrijft op 2012-12-19

hij is bij mij ook geÔnstalleerd voor gescheiden warmte/koelsysteem,om een boiler via het koelwater van de motor op te warmen, werkt perfect!

> Antwoord InternetWebshop > Indien u het aansluit op de uitlaat van de motor dient u rekening te houden met de vibraties, deze moet trillingsvrij gemonteerd worden dmv flexibele slangen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Zoutstrooier/ Kunstmest strooier aanhanger
Chris van Voorthuijzen schrijft op 2012-12-14

Snelle levering van de zoutstrooier, helaas een bouwpakket, dit wisten wij niet. Een paar uur bezig geweest, beetje jammer.
Enfin, de strooier werkt prima!

> Antwoord InternetWebshop > De strooier wordt gedemonteerd geleverd, wij zullen het bij het product vermelden.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten