Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Vijverfilter + 18 Watt UVC unit 12000L
Gerard Clercx schrijft op 2013-06-10

Snelle levering!
Prima product, gemakkeljk te installeren.


Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
Jo Goossens schrijft op 2013-06-09

Goede pomp tegen aanvaardbare prijs. Wel even moeten wachten op levering (woon in België). Installatie wijst zichzelf uit, bij mij zat geen handleiding.

>Antwoord InternetWebshop> Indien er geen handleiding bij zit, kunnen wij deze digitaal toesturen, mail ons!

Johan Vrendenbarg schrijft op 2013-06-05

Goede lashelm werkt perfect, alleen valt de helm erg snel dicht is slecht afstellen ben bang dat de kunststof moeren dol gedraait worden,maar verder een mooie lashelm die het perfect doet en ik ben er blij mee.
M.v.g. Johan Vrendenbarg.

> Antwoord InternetWebshop > Gewoon aandraaien tot de helm normaal open blijft, moertjes zijn ook te bestellen als onderdeel.

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
H.G. Smaak schrijft op 2013-06-05

Supersnelle levering, goed verpakt, zeer veel accessoires, zeer stille, krachtige pomp.
Met andere woorden, een fantastische koop voor weinig geld, complimenten!

eibert scholten schrijft op 2013-06-01

las helm doe het priema maar ik hat hem wat helderder willen hebben als ik er niet me las groetjes eibert

> Antwoord InternetWebshop > Indien er voldoende verlichting aanwezig is op de werkplek is het helder genoeg.

Sunsun Bio druk vijverfilter tot 10.000 L + UVC unit
J.J BAKKER schrijft op 2013-05-29

Goede Morgen :de beoordeling van het filter,het werkt perfect een goed stevig filter, al na enkele dagen was er al verbetering zichtbaar van het water zeer goed.
MAAR:de beschrijving en uitleg is in alle talen maar Hollands ho maar zoek het maar uit.
kan zelf aardig met talen overweg maar het klopt niet .
voor polen en russen en andere vreemdenvogels geen probleem ,maar voor de eigen bevolking zoek het maar uit (maar u levert wel een goed product) dat mag ook gezegd worden.

> Antwoord InternetWebshop > Bedankt voor uw reactie. Het is inderdaad zo dat een beschrijving in het Nederlandse zelden is (maar Nederlanders zijn ook mensen;) wij zien ons daarom ook genoodzaakt om deze binnenkort mee te leveren.

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
Margriet Patist Koster schrijft op 2013-05-28

Hele fijne pomp met een minimum aan geluid. Prettig in onderhoud, compleet en handzaam. Met andere woorden prima aankoop geweest!

Johan Trinks schrijft op 2013-05-26

Goeie kap, en snel geleverd.


A.R. Boiten schrijft op 2013-05-16

Prima lashelm, doet precies waar hij voor gemaakt is, reageert snel en is instelbaar. Prima prijs kwaliteit verhouding in elk geval voor thuis gebruik (las werk bij restauratie auto en licht constructiewerk). Met dergelijke helm twee handen beschikbaar. Deze helm reageert ook niet op TL licht zoals wel eens beweerd wordt.

Tractor grondboor TGB-100
Alfons Foets schrijft op 2013-05-13

Hallo Internetshop
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van de grondboor ze boord in geen tijd een gat van 30cm
maar ik had nog een vraag kan je de messen van de boor afzonderlijk verkrijgen?
mvg Foets

> Antwoord InternetWebshop > Messen zijn uiteraard bij ons te bestellen als reserveonderdeel ;)

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Jak Bos schrijft op 2013-05-13

Zeer snelle levering, en prima verpakt.
het filter zelf is mooi groot veel inhoud, maar is niet heel stil, ook omdat hij in een kastje zit denk ik.
met de pijpjes voor zowel in als uitgang heel voorzichtig doen anders breekt de boel af
maar voor deze prijs een prima aankoop
Jak
Veendam

2e accu lader 80A/500Ah
hans krollart schrijft op 2013-05-13

handig apparaat, werkt naar behoren, goede tel.info gehad en snel in huis. gr. hans krollart

UV lamp 24W (voor UVC - unit 24W)
Jan van Zanten schrijft op 2013-05-13

Redelijke prijs
Prima verpakking en snelle levering

UV lamp 55W
zeger wouters schrijft op 2013-05-13

is goed

Airbrush compressor met waterafscheider & drukregelaar AF189
Nikki Raaijmakers schrijft op 2013-05-12

Mooie prijs/kwaliteit verhouding, snelle verzending! Jammer genoeg geen goede (uitgebreidere) handleiding bij de compressor.

> Antwoord InternetWebshop > Een compressor werkt erg eenvoudig waardoor een handleiding erg summier is. Wilt u klantgericht advies of heeft u vragen, stuur ons een Email en wij helpen u graag.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Erik Bakker schrijft op 2013-05-09

Uitstekende kwaliteit, supersnelle levering, complimenten voor uw uitstekende website.

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
albert de meester schrijft op 2013-04-28

ook hier zeer te vrede van draait stil en krachtig proper helder water 1 min puntje als je water moet verversen 1/4 van de aqarium moet je de filters uitschakelen want dan trekken ze lucht mee in de filter het is aan de boveste aanéénsluiting van de aanvoer van de filter. maar buiten dat zeer tevrede en zijn geld waard.
en dikke pluim voor deze webshop een snelle levering zelfs naar Belgie 3 dagen en hij was hier bij mij thuis .dank u daar voor en nu nog zien of hij lang meegaat.

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
albert de meester schrijft op 2013-04-28

hij is vrij stil geeft goede stroming en een snelle correcte levering. nu zien of hij lang meegaat. ik ben momenteel zeer tevreden mee!
dikke pluim voor jullie snelle en correcte levering!

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Ad Joziasse schrijft op 2013-04-17

prima apparaat supersnel geleverd Ad

Leendert Jol schrijft op 2013-04-11

Snelle levering. Goed verpakt. Werkt goed.

Leendert Jol schrijft op 2013-04-11

Prima service. Snelle levering. Goed verpakt.

Bio diesel- stookolie pomp zelfaanzuigend 12V/150W aut. pistool
Remco Wagenaar schrijft op 2013-04-10

werkt hardstikke goed!

bob vlooswijk schrijft op 2013-04-08

Snelle levering van de lashelm en werkt perfect.
Goed bedrijf om zaken mee te doen.

bob vlooswijk schrijft op 2013-04-08

Snelle levering van de lashelm en werkt perfect.
Goed bedrijf om zaken mee te doen.

Sunsun Bio druk vijverfilter 6.000 L + 11W UVC unit
michael kippersluis schrijft op 2013-04-08

goed product , wel ff wennen om ermee te werken

Els Els Eckhardt schrijft op 2013-04-03

Een heel mooi aquarium, goed afgewerkt met een perfecte techniek.
Bovendien is alles gemakkelijk te vervangen of te repareren (verlichting, filter).
Mooi, helder acrylglas.

Mobiele verdeelkast 400V 16A met aardlekschakelaar
Andre Grundmann schrijft op 2013-04-02

Doet wat het moet doen tegen lage prijs

Mobiele verdeelkast 400V 16A met aardlekschakelaar
Andre Grundmann schrijft op 2013-04-02

Snel en correct!

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
jimmy lescroart schrijft op 2013-04-01

super snel geleverd,de pomp is enorm krachtig en ben er zeer tevreden mee.top!

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
Rinaldo van Alphen schrijft op 2013-03-28

stille pomp, makkelijk aan te sluiten, zeker met alle meegeleverde accesoires. goede koop voor weinig geld

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten