Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Expansievat 24 liter horizontaal Edelstaal
jans strijk schrijft op 2013-09-19

Vat ziet er goed uit levering duurde wat lang omdat het niet op voorraad maar daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld.


Antwoord InternetWebshop: Indien het stoplicht links naast de foto op rood staat bij het bestellen, krijgt u van ons bericht wanneer deze weer op voorraad is.

e nijboer schrijft op 2013-09-16

Snel geleverd. Goede helm
Als ik een minpuntje moet bedenken dan is het niet leveren van een nederlandse gebruikhandleiding

Antwoord InternetWebshop: De bediening is zeer eenvoudig, en de handleiding is in verschillende talen maar helaas nog niet in het Nederlands.

robin vrijnsen schrijft op 2013-09-10

Mooie en nette kap en werd lkkr snel geleverd

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Martin Kuijpers schrijft op 2013-09-07

Prachtig toestel voor dit geld,werkt perfect ben zeer tevreden. Supersnelle levering.

Knaagdier / Konijnenhok
Marcel Soesan schrijft op 2013-09-05

Handig en snel te monteren.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Ruud Sjardin schrijft op 2013-09-05

Ruud Sjardin

Dit filter functioneert uitstekend. Het is bijna geruisloos en zeer eenvoudig aan te sluiten en schoon te maken. De gebruiksaanwijzing is helaas niet al te duidelijk. Op internet heb ik uiteindelijk de ontbrekende informatie
gevonden.

Als je dit apparaat vergelijkt met een Eheim equivalent dan is de conclusie erg duidelijk: ga voor dit merk. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Een aanrader.

Ook ben ik zeer tevreden over de supersnelle levering en de service.

Bio vijverfilter tot 60.000 L
Jeroen Peijffers schrijft op 2013-08-28

Idd veel filter voor weinig geld en net zo goed als een duurdere!
Erg tevreden met dit filter voor deze prijs en snelle levering !!

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Pedro Debaveye schrijft op 2013-08-27

Goeie pomp ,maar is niet zo stil.
Goeie prijs met alles erbij.

Antwoord InternetWebshop: Indien de pomp geluiden maakt, moet hij goed ontlucht worden. Bij het gebruiken van de ontluchtingspomp moet de pomp uitgeschakeld zijn, heen en weer schudden (schuin houden) help ook heel goed.

Omkeerosmose 5-traps TDS-meting 190 L /dag
P. van Zomeren schrijft op 2013-08-26

Wij hebben een aantal weken geleden een waterzuiveringsapparaat gekocht bij de Internetwebshop. De 5 traps omkeerosmose met TDS meting. De levering verliep redelijk vlot, een paar dagen later dan we hadden gehoopt, maar daar valt overheen te komen.
De installatie ging redelijk soepel. Echter ik kreeg het apparaat niet goed aan de praat, er bleef hardnekkig een foutmelding verschijnen met een irritante piep. Gebeld naar Internetwebshop, waar ik te woord werd gestaan door een technische medewerker van Internetwebshop, die zijn uiterste best deed om mij te helpen het probleem op te lossen. Helaas werkte echter niets. Internetwebshop stelde toen voor e.e.a. retour te zenden. Ik zou dan mijn geld terug krijgen. Zo gezegd, zo gedaan en meteen weer een nieuwe besteld, want ik wilde toch erg graag zuiver water !
Na twee dagen reeds mijn nieuwe osmose apparaat binnen, geïnstalleerd (binnen 10 minuten, omdat ik alle oude leidingen had laten zitten) en waarachtig ..... probleem opgelost !! Na een paar dagen werd mijn geld terug gestort van het kapotte apparaat!
Conclusie: Ik ben zeer tevreden over de snelheid van leveren, zeer tevreden over de service, De technische service heeft echt zijn best gedaan mij telefonisch direct te helpen. en zeer tevreden over het nieuwe zuiverings-apparaat.
Ik ben blij met zulke bedrijven, die waarmaken wat ze zeggen !! Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van de diensten van Internetwebshop.nl
Internetwebshop,... bedankt !! (Ook namens mijn vrouw !)

Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
hans De Vriendt schrijft op 2013-08-21

jacuzzi verwarmen met de gewone stookketel gaat perfect, 3° per uur, zou sneller gaan maar water van jacuzzi komt via alpex buis van 16mm naar binnen dus is er weinig debiet.

Mini HVLP spuitpistool 0.8mm RVS naald
Frank Toutenel schrijft op 2013-08-16

prima spuitpistooltje, goed regelbaar en handig,iets meer detail op de site zou pluspunt zijn.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
walter Van rooy schrijft op 2013-08-04

goedendag

Ik kan daar heel kort mijn mening over geven
SNEL EN GOED

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/600W aut. pistool
Rene Baumeister schrijft op 2013-07-31

De pomp zat bij mij ook vast, moest hem ook eerst los en op gang maken.
En ook hoorbaar onder het pompen .
verder snelle levering en alles erbij en de prijs mag er zijn !!!

Gr Rene

Omkeerosmose 5-traps TDS-meting 190 L /dag
H..G.F. Westerveld schrijft op 2013-07-28

Ik ben zeer tevreden over het gekochte product.

Alleen zat er in de verpakking geen vuilwater ring/aansluiting elleboog afvoer in de doos.

Ook een goede beschrijving van de codes op het display van TDS is niet meegeleverd. Ik begrijp de code niet van code 2,3,en 4 er staan soms letters? In de handleiding kan ik deze niet terug vinden.

Al met al geef ik 4 sterren als beoordeling.
Mogelijk nog een reactie van u over de TDS meter hoe deze af te lezen.

Met vriendelijke groet,

Hr. Westerveld.


Antwoord InternetWebshop: De beschrijving staat op het display zelf, en de TDS laat continu de waarde zien op het display.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
p ketting schrijft op 2013-07-25

De bestelling is prima verlopen.
Heeft u ook het drukvat 24l van het merk leader ecomatic 110 in het assotiment?

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
C. van den Heuvel schrijft op 2013-07-17

Ben zeer content met deze lift.
Alles alleen kunnen doen.
Dank voor de snelle levering.(binnen 2 dagen in huis).
Boven verwachting


XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
C. van den Heuvel schrijft op 2013-07-17

Ben zeer content met deze lift.
Alles alleen kunnen doen.
Dank voor de snelle levering.(binnen 2 dagen in huis).
Boven verwachting


XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Tamas Toldi schrijft op 2013-07-01

Snel gekomen. Lift werkt goed, even uitgeprobeerd. Ik heb het idee, dat dit professioneel ook best lang mee zou gaan. Eerste indruk goed van die product, dank je internetwebshop.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
frank nijpels schrijft op 2013-06-27

Dit had ik al veel eerder moeten doen. Twee plafonds met stempels en 3 hulpen gedaan, wat een ellende! Deze lift maakt het werk wel echt relaxed! Ik heb nog 6plafonds te gaan en ik kan niet wachten

Start Airbrush Compressor IWS18-2 Set + 1 Pistool DA128
René van Deventer schrijft op 2013-06-25

Mooie set, alleen de bijgeleverde snelkoppeling lekt zo erg dat de compressor de druk niet kan vasthouden, dus daar heb ik jammer genoeg niets aan. Verder erg tevreden.

>Antwoord InternetWebshop> De koppeling licht inspuiten met WD40 (of kruipolie) helpt.

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
Steven Deckers schrijft op 2013-06-24

Goede pomp, prima levering en prima afhandeling van Belgische factuur !

EFFEKTA® WRI 300W 12V
William van Grinsven schrijft op 2013-06-24

werkt perfect!

2e accu lader 80A/500Ah
William van Grinsven schrijft op 2013-06-24

werkt perfect, duidelijk aansluit omschrijving

Graafbak voor achterlader 90 cm
Buyl Frans schrijft op 2013-06-19

Correcte afhandeling.
Zeer goeie prijs/ kwaliteit !!!!!!
doe zo verder !!
Een topper.

Peter Pool schrijft op 2013-06-18

snelle levering

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
Fiebo Wierda schrijft op 2013-06-18

geweldige pomp, snelle levering en kraakhelder water wat wil je nog meer!
ik heb een kleine malawi-kwekerij dus ik denk dat ik wel vaker dit merk pompen bestel.

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
Jo Goossens schrijft op 2013-06-11

Goede pomp. Zat wel geen handleiding in maar alles wijst zichzelf uit. Levering liet wel even op zich wachten, waarschijnlijk omdat ik in België woon, maar was wel tip top in orde.

>Antwoord InternetWebshop> Indien er geen handleiding bij zit, kunnen wij deze digitaal toesturen, mail ons!

Vijverfilter + 18 Watt UVC unit 12000L
Gerard Clercx schrijft op 2013-06-10

Snelle levering!
Prima product, gemakkeljk te installeren.


Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 230V/550W aut. pistool
Jo Goossens schrijft op 2013-06-09

Goede pomp tegen aanvaardbare prijs. Wel even moeten wachten op levering (woon in België). Installatie wijst zichzelf uit, bij mij zat geen handleiding.

>Antwoord InternetWebshop> Indien er geen handleiding bij zit, kunnen wij deze digitaal toesturen, mail ons!

Johan Vrendenbarg schrijft op 2013-06-05

Goede lashelm werkt perfect, alleen valt de helm erg snel dicht is slecht afstellen ben bang dat de kunststof moeren dol gedraait worden,maar verder een mooie lashelm die het perfect doet en ik ben er blij mee.
M.v.g. Johan Vrendenbarg.

> Antwoord InternetWebshop > Gewoon aandraaien tot de helm normaal open blijft, moertjes zijn ook te bestellen als onderdeel.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten