Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
Cees Reurings schrijft op 2013-11-25

Prima filter en werkt goed en geruisloos.
Voor dat geld is deze filter aan een ieder aan te bevelen

Energiesparende aquariumpomp max. 1,60m max.1000 l/h
Ed Rombaut schrijft op 2013-11-22

Zeer snelle en correcte levering! Pompje doet het uitstekend, gebruik hem voor waterkoeling van mijn PC.

Nogmaals hartelijk dank, veel waar voor je geld!



AOYUE 3210 Digitaal soldeerstation 70W SMD
R.A. Schut schrijft op 2013-11-21

Snelle levering en fijn apparaat om mee te werken! Heb meteen een kleinere soldeerpunt besteld voor het SMD werk. Alleen jammer dat het lichtgrijze frontpaneel los zit en makkelijk onder eruit klikt. Dat doet een beetje afbreuk aan de kwaliteitsindruk.

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Marc Meijers schrijft op 2013-11-19

Simpel en perfect werkende pomp.Pompt goed voor mijn 1000 liter aquarium.Eenvoudig zonder handleiding in gebruik genomen.Pluspunt vind ik de zwarte buisjes die ik niet zie meer.Ook lekker veel bakjes in de pomp en dikke slangen.Goede prijs/kwaliteits verhouding.Een aanradertje!!

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Bert Karper schrijft op 2013-11-19

Snelle levering, lift werkt uitstekend, maakt wel krakend geluid. Helaas was de verpakking enigszins kapot en is er een eindkapje gebroken. Heeft verder geen invloed op het functioneren.

Antwoord InternetWebshop: De meeste bewegende delen zijn niet gesmeerd, wij adviseren om te smeren ;)

Mini HVLP spuitpistool 0.8mm RVS naald
Ad Kurstjens schrijft op 2013-11-15

Super snelle levering en goed werkend spuitpistool

Mini HVLP spuitpistool 0.8mm RVS naald
Ad Kurstjens schrijft op 2013-11-15

Zeer snelle levering en een goede prijs!

Warmtewisselaar RVS 50 rijen 210 kW
toon van de logt schrijft op 2013-11-13

een super ding werkt fantastisch!
wij gebruiken hem als een wisselaar voor een CV installatie in de scheepvaart.
www.vpgscheepsservice.nl

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
edwin alexander edwards schrijft op 2013-11-12

voor die prijs en so kompleet daar geef ik een uitstekende waardering voor goed goed goed

EPDM membraan voor expansievat 20-24L
R Liemburg schrijft op 2013-11-09

precies volgens afspraak

Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
Ben Verberk schrijft op 2013-11-06

Geen slecht product, alleen zou het beter zijn om bij die 22kw ook het temperatuurtraject te vermelden.
22kw zegt niets zonder daarbij de temperaturen te vermelden.

Antwoord InternetWebshop: Het aantal kW is het maximaal haalbare vermogen van de warmtewisselaar, bijvoorbeeld bij een temperatuur van 20/80 graden. Indien het temperatuurverschil kleiner is, moet het vermogen vergroot worden om een betere warmteoverdracht te krijgen.

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
wesley dupre schrijft op 2013-11-06

Hallo , ik heb de 2e pomp gekocht voor me stiefzoon , hij is er erg blij mee ,
Zeer stil , goede flow en zeer krachtig goede service en levering!
Kortom alles wat je als klant wenst!

M.I. 't Hooft schrijft op 2013-11-05

De Hepa filter past goed op de aszuiger. Hij lijkt goed te voldoen. Snelle levering. Prima!

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
Daniel Van der Heyden schrijft op 2013-10-31

Snelle levering en heel goede filter en stil en vooral goede prijs

Knaagdier / Konijnenflat
A.K. De Jong schrijft op 2013-10-30

Ruim hok voor twee konijnen. Zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Nadeel het is geen opklapbaar dak met haak, zoals in de beschrijving staat. Het dak moet aan het hok worden vastgeschroefd. Dit maakt het schoonmaken moeilijker.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Harold Dix schrijft op 2013-10-28

Goede filter werkt uitstekend goede stroming en afzuiging. Wel jammer dat er geen afsluitkraantjes
op de pomp zitten.
Erg snelle levering en een goed product voor een lage prijs.

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
jaap mantel schrijft op 2013-10-27

Ik ben extreem gelukkig met deze filter. Erg stil. Super makkelijk en werkt naar behoren. Binnenkort zet ik het grote broertje van de 402 er ook bij.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Piet De Laender schrijft op 2013-10-27

zeer tevreden! goede kwaliteit en afhandeling.

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
wesley dupre schrijft op 2013-10-15

Hoi met wesley nog eens , Ik heb nu het filter draaiend in mijn nieuwe 2meter bak , hij heeft echt een super stroming , echt top , zeer stil en krachtig filter , ik kan niks anders zeggen dan goede voornemens voor dit bedrijf die heel rap het filter opgestuurd heeft .binnenkort nog 1 bestellen met uv filter .klasse bedrijf

SunSun 402B extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen 9W UVC
Zeger van Twillert schrijft op 2013-10-14

Prima pomp, makkelijk aan te sluiten en alles ziet en voelt zeer degelijk. Ook prima afhandeling van de bestelling. Keurig binnen 2 dagen geleverd. Top

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
wesley dupre schrijft op 2013-10-13

Hoi ,ik heb hem nu staan ,maar nog niet in gebruik,ik ben een 2meter bak aan het inrichten ,maar hij ziet er goed uit ,ben binnenkort benieuwd wat hij doet .inclusief benodigdheden . Als hij perfect draait ,koop ik er nog 1 .afz familie dupre rotterdam

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Antal de Jong schrijft op 2013-10-01

Snelle levering, prima werking (lekker stil)

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
jacky v.dreumel schrijft op 2013-09-27

Alles is volgens afspraak geleverd
En in 3 dagen in huis
De verpakking was goed
Het vat is iets kleiner dan mijn vorige
Ik heb 2 alu kokers onder het vat gemaakt

Flens voor expansievat 24 - 100 liter 1 inch
Jean-Paul De Coensel schrijft op 2013-09-25

vlugge levering

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Sandy De Leeuw schrijft op 2013-09-25

Alles vlot en snel verlopen. Snel geleverd in Belgie.Het expansievat is heel goed geprijsd en werkt zeer goed. Perfekt.


AOYUE 936 Soldeerstation ESD SMD 200°C-480°C
maarten van Soest schrijft op 2013-09-25

Ten eerste, het station is perfect! Zeer veel plezier van.

Daarnaast moet ik zeggen dat er bij de levering een rubber voetje ontbrak waardoor de craddle waar je de bout in laat rusten een beetje gammel stond.

Na een emailtje hierover met internetwebshop kreeg ik vrij snel een reactie terug en werd er direct een nieuw voetje nagestuurd. Fijn dat ze goede support leveren.

Blij met dit bedrijf en dit product.
Maarten

AOYUE 936 Soldeerstation ESD SMD 200°C-480°C
maarten van Soest schrijft op 2013-09-25

Ten eerste, het station is perfect! Zeer veel plezier van.

Daarnaast moet ik zeggen dat er bij de levering een rubber voetje ontbrak waardoor de craddle waar je de bout in laat rusten een beetje gammel stond.

Na een emailtje hierover met internetwebshop kreeg ik vrij snel een reactie terug en werd er direct een nieuw voetje nagestuurd. Fijn dat ze goede support leveren.

Blij met dit bedrijf en dit product.
Maarten

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
Bert van de Kerkhof schrijft op 2013-09-24

Perfecte lift voor dit geld,super snelle levering,
bedankt, Bert van de kerkhof Elbeto systeemplafonds

Edwin de Graaff schrijft op 2013-09-22

Super snel geleverd voor een leuke prijs

Flens voor expansievat 24 - 100 liter 1 inch
Hans Kerseboom schrijft op 2013-09-19

vond 3 weken wachten wel lang.


Antwoord InternetWebshop: Indien het stoplicht links naast de foto op rood staat bij het bestellen, krijgt u van ons bericht wanneer deze weer op voorraad is.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten