Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Actuele productbeoordelingen
Stalen oprijplaten 450 kg draaglast 160cm
A.A.M. Roos schrijft op 2019-04-16

Kwalitatief goed materiaal, verpakking doos goed, verpakking bevestiging materiaal bouten en moeren uit plastic zakje verdwenen en liggen ergens onderweg.

Expansievat 24 liter horizontaal Edelstaal
Dick Kraaij schrijft op 2019-04-16

Het expansievat ziet er goed uit en de levering verliep naar verwachting.

SunSun 304 extern Aquarium filter 2000 l/h 4 fasen
C Sari schrijft op 2019-04-05

Snelle service en goed product. Ik had eerst geel water en nu super helder water. De filter wordt met inhoud geleverd. Super goed! Echte aanrader. Ik heb hier vier jaar geleden een filter gekocht, die ik nog steeds gebruik. Voor een jbl filter met hetzelfde pompvermogen betaal je een fortuin, terwijl deze sunsun filter net zo lang meegaat. Doen zou ik zeggen!

Bio vijverfilter tot 90.000 L
Kees Bakker schrijft op 2019-03-05

Snelle levering, en de koivijver van 11000 liter in een week schoon.
Echt een aanrader voor een ieder met een vijver.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
lieve janssens schrijft op 2019-03-05

super super tevreden ,een luxe thuis bediend worden !!

Filterbehuizing transparant 10 inch (254 mm) met sleutel en houder
lieve janssens schrijft op 2019-03-05

120% super tevreden ,alsook de bestelling en levering !!

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Jan Pooters schrijft op 2019-03-05

Prijs kwaliteit zeer goed, levering ok

Expansievat 100 liter horizontaal Rood
Koen Lecossois schrijft op 2019-02-05

Na schade bij de eerste levering heeft InternetWebshop.nl het probleem vlot en correct opgelost. Geweldige service!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Fred Bennik schrijft op 2018-12-14

vlotte levering van expansievat,voldoet an de verwachtingen,Fred

Balanceer motortakel tot max. 750 kg
Mohamed Roshanali schrijft op 2018-12-07

Heel netjes en op tijd geleverd. Prima service.
Heel erg betrouwbaar.

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
henk veldhoff schrijft op 2018-11-29

prijs kwaliteit verhouding is bovengemiddeld

Balanceer motortakel tot max. 750 kg
Albertus Nieuwenhuis schrijft op 2018-10-30

Vlot geleverd en net een motor in een klassieker gehangen. Ging perfect. Voor het nóg beter functioneren even de spindel en rol dik invetten.

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
Albert van Wendel deJoode schrijft op 2018-10-30

Produkt wordt duidelijk weergegeven op de website. You get what you see.
Snelle levering in stevige verpakking.
Voldoet allemaal aan de wensen.

Kleindierhok - Konijnenhok - Kippenhok - ruime ren - legnesten
thierry van Iperen schrijft op 2018-09-21

5 sterren... !

Perfecte afhandeling.
Ziet er perfect uit, goed duits product, afwerking zeer goed. Ik vond een scheurtje in een noklad,meteen actie en een nieuwe noklat is al onderweg... !!
Complimenten hoe dat jullie met klanten omgaan..
Bedankt en gr. Thierry van Iperen

Vijverfilter + 36 Watt UVC unit 12000L
stephan dewulf schrijft op 2018-09-20

Een hele goeie aankoop gedaan zal er zeker nog kopen

Stroboscoop Xenon voor ontstekingafstelling 6/12V
Hans Sterken schrijft op 2018-08-17

Prima apparaat. Voldoet exact aan hetgeen in de omschrijving gesteld is en dan met name wat betreft het gebruik voor 6 volt.
(Afstelling Kokusan-ontsteking brommer)

Filtermedia Sunsun 303/403B watten/keramiekringen/actiefkool/biokogels
frank blankendaal schrijft op 2018-07-30

duidelijke webside en goede en snelle levering

Knaagdier / Konijnenflat
Marieke Van poll schrijft op 2018-06-11

Ik ben zeer te vrede ik vind alleen het tralies deurtje te klein om je konijn eruit te halen verder helemaal top

Mini HVLP spuitpistool 0.8mm RVS naald
R. de Rijk schrijft op 2018-06-07

Het spuitpistool doet het prima, ik spuit er fijn glazuur mee op keramiek

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 115 kW
Walther De Meij schrijft op 2018-06-07

zonder woorden!Maar zeer correct,ik kan het aan iedereen aan bevelen!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Marcel Stevelinck schrijft op 2018-06-05

Goeden dag.
Bestelling en levering drukvat van 24 liter. Alles dik in orde.

Beter kan niet.

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 12V/160W 40 l/min
Marcel van Egmond schrijft op 2018-04-10

Super pomp beter dan verwacht mis alleen de
Automatische afslag.

Antwoord InternetWebshop: Bedankt voor uw review! De pomp zelf heeft geen drukschakelaar en is manueel aan en uit te schakelen.

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
dirk Goderis schrijft op 2018-03-30

Zeer snelle levering, en het vat 50ltr werkt prima op een centrifugaalpomp zeker een correcte prijs!

Drinkwaterfilter dubbele filter DUO 1/2 inch
Ben Kooman schrijft op 2018-03-21

Geweldig product voor 2 traps filtratie

Membraan natuurlijk rubber voor expansievat 20-24L
M. Wijdeven schrijft op 2018-02-12

Geheel naar wens

2 Etages kleindierhok - Kippenhok - Konijnenhok - ruime ren
Carin Stuifbergen schrijft op 2018-02-05

Het is een mooi hok en is makkelijk in elkaar te zetten.
Je krijgt waar voor je geld

Antwoord InternetWebshop: Bedankt dat u de moeite neemt om deze reactie te plaatsen!

Balanceer motortakel tot max. 750 kg
Michael Goevaers schrijft op 2018-01-20

Prima balanceer, doet precies wat je er van mag verwachten. En een heel dik compliment voor internetwebshop! De balanceer die ik opgestuurd kreeg ontbrak een borgpen van, een produktiefout, kan gebeuren. Maar na een mailtje werd direkt een vervangend produkt opgestuurd zodat het werk hier gewoon door kon gaan. Kortom, geweldige service, bedankt.

SunSun 403B extern aquarium filter 1400 l/h 3 fasen 9W UVC
Doreen Bratescu schrijft op 2018-01-08

De sunsun filter werkt fantastisch hij is zeer stil en super krachtig! Geen zwervend vuil meer en zeer proper water echt een aanrader voor mij niets anders meer dan sunsun filters!

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 44 kW
Frans van der Wielen schrijft op 2017-12-26

Jammer dat er geen aansluitschema bij zit.

Antwoord InternetWebshop: Die staan als foto bij het product. Er zijn 2 ingangen en 2 uitgangen en worden met "tegenstroming" aangesloten, bijvoorbeeld warm F1+F2 en koud F3+F4. Voor vragen staan wij u altijd te woord.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Joris Compernolle schrijft op 2017-12-18

Alles prima verlopen. Snel afgehandeld en snel geleverd voor een degelijke prijs.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |



Copyright© 2019 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Land & Bosbouw  sitemap Huis & Tuin  sitemap webshop 
Geen
Producten