Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Actuele productbeoordelingen
2 Etages kleindierhok - Kippenhok - Konijnenhok - ruime ren
Carin Stuifbergen schrijft op 2018-02-05

Het is een mooi hok en is makkelijk in elkaar te zetten.
Je krijgt waar voor je geld

Antwoord InternetWebshop: Bedankt dat u de moeite neemt om deze reactie te plaatsen!

Balanceer motortakel tot max. 750 kg
Michael Goevaers schrijft op 2018-01-20

Prima balanceer, doet precies wat je er van mag verwachten. En een heel dik compliment voor internetwebshop! De balanceer die ik opgestuurd kreeg ontbrak een borgpen van, een produktiefout, kan gebeuren. Maar na een mailtje werd direkt een vervangend produkt opgestuurd zodat het werk hier gewoon door kon gaan. Kortom, geweldige service, bedankt.

SunSun 403B extern aquarium filter 1400 l/h 3 fasen 9W UVC
Doreen Bratescu schrijft op 2018-01-08

De sunsun filter werkt fantastisch hij is zeer stil en super krachtig! Geen zwervend vuil meer en zeer proper water echt een aanrader voor mij niets anders meer dan sunsun filters!

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 44 kW
Frans van der Wielen schrijft op 2017-12-26

Jammer dat er geen aansluitschema bij zit.

Antwoord InternetWebshop: Die staan als foto bij het product. Er zijn 2 ingangen en 2 uitgangen en worden met "tegenstroming" aangesloten, bijvoorbeeld warm F1+F2 en koud F3+F4. Voor vragen staan wij u altijd te woord.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Joris Compernolle schrijft op 2017-12-18

Alles prima verlopen. Snel afgehandeld en snel geleverd voor een degelijke prijs.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Rene Leijdekkers schrijft op 2017-12-04

Zie mijn reactie van 2014-10-29 ik had voor een kennis een drukvat nodig en vanwege de goede ervaring van vorige keer heb ik er weer een besteld en nu ook weer snel en correct geleverd perfect.

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 115 kW
Luc Schelfhout schrijft op 2017-11-24

Prima product !

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
jackie willems schrijft op 2017-11-23

jackie willems

correcte en vlugge levering,zeer betaalbaar.

Butyl membraan voor expansievat 20-24L
Ronny Vanhove schrijft op 2017-11-13

Product was ok maar levering duurde wat langer dan 2 dagen!!
8 werkdagen na bestelling.

Antwoord InternetWebshop:
Wij leveren binnen 2 werkdagen "binnen Nederland" naar BelgiŽ duurt dit 2 werkdagen langer.

Drinkwaterfilter dubbele filter DUO 3/4 inch
Roon Heimel schrijft op 2017-10-18

Snelle levering en prima verpakt. Let wel op dat je de juiste filter elementen bestelt want er zijn dubbele artikel nummers. Bij mij ging dat mis, maar na ťťn mailtje werden de juiste filters kostenloos alsnog verzonden. De 'verkeerde' hoefden niet retour, maar dat heb ik wel gedaan want je gooit goed spul niet zomaar weg, en het was maar een klein foutje. Prima service internetwebshop !

20mm Oliebadkoppeling voor 5-6.5 PK motoren
jos docx schrijft op 2017-10-18

alles ok

Expansievat 100 liter horizontaal Rood
Tjarco Boerkoel schrijft op 2017-10-09

Prima vat, zelf gebruik ik hem verticaal (wand montage).
Snelle levering.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Elroy Vogel schrijft op 2017-10-09

Ik ben tevreden over de pomp.
Hij draait nu ongeveer een maand en doet het uitstekend.

De plastic pijpjes zijn wat slapjes en kunnen snel kapot gaan bij te veel kracht, maar als je het voorzichtig in elkaar doet, werkt het hierna super.

Zat in eerste instantie even in twijfel of hij niet te krachtig zou zijn, maar voor mijn bak is hij prima.



Minigraver met 9Pk benzinemotor
John Kemper schrijft op 2017-09-07

Vanuit onbekende website 3200 euro uitgeven, ik werd voor gek verklaard. Na de bestelling in afwachting van transporteur welke een afspraak zou maken. Om half acht in de ochtend werd ik gebeld, transporteur voor de deur gelukkig was ik nog thuis. Pakket is groot en weegt nog al wat. Het in elkaar zetten stelt niet veel maar onderdelen zijn zwaar en passen precies, wij hebben hiervoor trekker met voorlader gebruikt, olie en benzine geregeld en motor liep na 1 keer trekken. Machine werkt goed en is sterk, het omzetten van wielen en poten vraagt enige handigheid, ga daar wat voor bedenken. De machine reageert erg snel op de hendels dit zal waarschijnlijk enige gewenning nodig hebben. We zijn erg tevreden met de machine en kan het iedereen adviseren. Wij hebben geen manco's of defecten. Website is verouderd maar is betrouwbaar en er wordt snel op je vragen gereageerd.

Flens voor expansievat 24 - 100 liter 1 inch
Julien Bonboire schrijft op 2017-08-22

Snelle levering, gunstige prijs

Airbrush pistool 132 Double-Action-Function & zijbeker
jack schut schrijft op 2017-08-07

spuitkwaliteit van deze spuit is zeer goed aanrader ook voor mensen die autolak beschadigingen bij willen spuiten druipt en lekt niet mooie egale spuitnevel makkelijk en goed reinigbaar en niet te zwaar in de hand

Lifan Benzinemotor 4,8kW, 6,5PK handstart 20mm
Diederik Vansevenant schrijft op 2017-07-17

perfect

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
andries van de velde schrijft op 2017-07-13

opa beun lift werkt perfect zeker kopen ik heb er 20 platen mee naar boven gedraaid aan het plafon.
mvg uit philippine

Lifan Benzinemotor 4,8kW, 6,5PK handstart 20mm
Jwbm De ronde lul schrijft op 2017-07-05

Motorblok is flink beschadigt stopschakelaar af gebroken
. Hoek van het karter geschuurd bij aftapplug olie eruit
Blok totall los , jullie voorstel 50% van de kosten krijg ik een nieuwe. Is pure
Oplichterij . Hoop dan ook dat jullie lekker van het internet
Verdwijnen . Survise is 0.0 heb een Facebook pagina gemaakt
Met jullie naam net foto en film en mail . Zodat het bekent wordt
Hoe jullie te werk gaan .

Antwoord InternetWebshop:
Het handelt zich hier om Transportschade en geen oplichting.
U heeft getekend voor ontvangst terwijl de doos al beschadigd was.
Daarna is het uw verantwoording. Jammer dat u zo reageert.
Ook nadat wij u tegemoet komen met 50% korting is onze service niet goed genoeg.

SunSun 505A extern aquarium filter 1000 l/h 4 fasen
Bernadette Kniest schrijft op 2017-07-04

Vlotte levering alles naar wens werkt super.

Omkeerosmose 5-traps / 50 GPD / 190 L /d / 3G tank
Hugo Gouweloose schrijft op 2017-06-28

Correkte en snelle afhandeling. Product beantwoordt perfect aan de verwachtingen.
Een voorbeeld voor andere webwinkels.

Automatische broedmachine voor 8 eieren
Daniel Lommers schrijft op 2017-06-27

Vlug aangeschaft omdat de hen tijdens het broeden is gestorven, doet zijn werk maar er is ook een variant met vochtigheids meter, waarvan het boekje bij deze als uitleg zit.
Met het boekje dat bij ons toestel zit kan je miniem instellen.

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 330 kW
Wim Depuydt schrijft op 2017-05-23

Perfect!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Erik De Block schrijft op 2017-05-01

Bestellen en betalen ging vlot via de site
Levering niks op aan te merken
Drukvat werkt zoals het moet

Kleindierhok - Konijnenhok - Kippenhok - ruime ren - legnesten
Willem Jansen schrijft op 2017-05-01

Ruim hok, snel op te bouwen. Duitse makelij, dus alles past precies.
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding, dus erg tevreden.

EPDM membraan voor expansievat 20-24L
andries van der Werf schrijft op 2017-04-24

snelle levering en volgens afspraak

Omkeerosmose 5-traps / 50 GPD / 190 L /d / 3G tank
Hugo Gouweloose schrijft op 2017-03-22

Correcte en snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Informatie gevraagd via email en zeer snel een antwoord gekregen. Een voorbeeld voor andere webwinkels !

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 175 kW
Herman Schoolkate schrijft op 2017-03-15

Goed materiaal, snel geleverd

SunSun stromingspomp Wavemaker voor zoet- en zoutwater 5000l/h 12W
remo moedt schrijft op 2017-03-14

Geen aanmerking gewoon goed.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Jan Lodder schrijft op 2017-03-11

Alles perfect verlopen. Snelle levering en goed product.

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Omschakelautomaat  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Aquaria  sitemap webshop 
Geen
Producten